Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 872
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета. Има ли сред вас някой, с назначена вливка от доц. Михайлова при положителен тест и за какьв имунологичен проблем е вливката по нейната терапия. За сьжаление се обьрках сьвсем и при доц. Конова сьм била на консултация както и при доц. Русев. Моя инвитро позната сподели, че правела иновативна терапия и назначавала изследвания които само се правят при нея. Може ли да споделите опит?

# 616
Здравейте, някой от вас ходил ли е на акупунктура или на барокамера. Ако да, моля споделете мнение. Дали ви е повлияло положително.

Благодаря.

# 617
  • София
Здравейте, някой от вас ходил ли е на акупунктура или на барокамера. Ако да, моля споделете мнение. Дали ви е повлияло положително.

Благодаря.
Аз на баракомера. Мисля че по-напред в темата коментирахме. Чудесно за общо състояние , нямаше положителен резултат при опита ми след камерата.

# 618
Момичета, след отрицателен резултат как спирате естрофема и утрогестана? В един и същи ден или известно време се слага само утрогестан?

# 619
barborancheee, аз съм само на утрогестан. Спирам си го от раз.

# 620
Момичета, прогестерона дали влияе на месечния цикъл. На инжекции съм, а имам ПМС и се чудя дали биха го забавили. По принцип утре трябва да ми дойде и ми е доста точен цикъла.

# 621
Ако ти е нисък може и да ти дойде, а иначе е нормално около деня на МЦ да се усетят ПМС,при мен поне така беше, просто не ти идва.
Момичета, прогестерона дали влияе на месечния цикъл. На инжекции съм, а имам ПМС и се чудя дали биха го забавили. По принцип утре трябва да ми дойде и ми е доста точен цикъла.

# 622
Днес 7-ми ден след ЗЕТ трансфер, дали има момичета да бъдем заедно?

# 623
Галя_85, аз също съм 7 ден след зет трансфер

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 10:00 от Nelkaata

# 624
Супер радвам се,кога мислиш да пускаш кръвен?

# 625
Супер радвам се,кога мислиш да пускаш кръвен?

Мисля да пусна на 12 ден, след това на 14 да повторя теста

# 626
Здравейте красиви,
На 12.03 имах свеж трансфер, който завърши с отрицателен резултат.Почивам два цикъла. Като след втория ще имам ЗЕТ.
Въпросът ми е какви изследвания (освен хормоните) ще трябва да пусна отново?
И имате ли препоръки, които биха увеличили шансовете ми за положителен резултат?

Благодаря предварително!
Успех на всички чакащи! ❤

# 627
Момичета, днес не издържах и си направих тест на 8ми ден след трансфера на 5 дневно ембрионче. Резултатът ми току що излезе 30.480   IU/L. Нямам посочени референтни стойности и не мога да се ориентирам. Моля за помощ

# 628
  • София
Момичета, днес не издържах и си направих тест на 8ми ден след трансфера на 5 дневно ембрионче. Резултатът ми току що излезе 30.480   IU/L. Нямам посочени референтни стойности и не мога да се ориентирам. Моля за помощ
Ами положителен е, честито!

# 629
Втори ЗЕТ неуспешен. Чхг на 12 ден <0,1. А бяха 3 хубави бластоциста на 5 дни. Много надежди и много положително мислене след първия ЗЕТ в края на юли, бяха пак три здрави бластоциста на 5 дни, но поне тогава чхг беше 33 на 14 ден и имаше все пак някаква имплантация. Вчерашният тест беше съкрушителен.

Общи условия

Активация на акаунт