СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 278
  • 793
  •   1
Отговори
# 510
Уф, а какво да кажат децата, които искат математика да учат, а от уроци по бел, не знаят къде са.

Съболезнования и от мен, Ра.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 09:17 от Windekind

# 511
Ра, съболезнования, да почива в мир.

# 512
  • София
Съболезнования, Ра!

# 513
Добро утро....отрази ли ви се смяната на часа?
Аз станах без проблеми, за разлика от набора...за събуждане има онлайн час по Математика.....добро начало на слънчевия ден....
Все повече се колебая дали да не резервирам едно море от 06 юли до 13 юли вкл...някой направи ли го вече?

# 514
От 28-ми юни до 5-ти юли мислим ние да ходим на море. Ще редим желания от там. Така или иначе щерката е наясно какво иска.

Много я мразя тязи смяна. Считам я за основен виновник за пролетната умора. Съсипваше ме, когато бях ученичка и първа смяна. Добре че тази година щерката е втора смяна и не става рано. Поне едно хубаво нещо от тази втора смяна.

Иначе едва стана за урок по математика от 10ч. И хем ме пита вчера за колко часа да го уговори с учителката и аз я посъветвах за 10, за да може да се наспи. А то какво…изключих, че ще сменят часът.

# 515
  • Майничка
Моята ще е на лагер тогава, от училище го организират.

# 516
Аз съм резервирала от 3 до 13 юли. Ще редим на морето.
Днес има само ПИто на Регалия да направи. Миналата седмица правиха пробни в училище и покрай тях почти не са учили, та няма нови уроци и домашни.

# 517
Здравейте!
Моето дете няма възможност да направи онлайн изпита на Регалия днес и утре. Може ли това да се случи примерно във вторник следобед. Не зная дали и колко време имат като отсрочка. Успех на всички деца и благодаря за полезната тема 🍀

# 518
Здравейте!
Моето дете няма възможност да направи онлайн изпита на Регалия днес и утре. Може ли това да се случи примерно във вторник следобед. Не зная дали и колко време имат като отсрочка. Успех на всички деца и благодаря за полезната тема 🍀

Може би имат дежурни днес. Обадете се и питайте, а ако имате инфо може да споделите. Става все по-напрегнато и ще е добре да сме наясно има ли такава възможност /за ден отсрочка например/.

# 519
Моят днес прави пробен изпит по математика онлайн от училище. Понеже отсъства цяла седмица от училище, е разбрал за него днес, когато времето вече е започнало да тече. Тестът е отворен 60 минути. Той се включил на 30-та минута и естествено не му е стигнало времето.
Вчера състезанието мина добре. Малко олекоти някои съчетания, защото има проблеми с едната ръка, на всичкото отгоре и в четвъртък разтегнал нещо на единия крак.

# 520
Обадих се в Регалия. Учтиво ми обясниха, че по принцип няма проблем да се направи по-късно. На не явилите се изпращат мейли. Във втортник обаче качват ключа с отговори и коментари, поради което е добре да има контрол над детето за реалното му оценяване. При забавяне не могат да се ангажират с точен срок за проверка. Препоръчват до утре теста да бъде направен, макар и да може да се отложи за друг ден.

Здравейте!

Може би имат дежурни днес. Обадете се и питайте, а ако имате инфо може да споделите. Става все по-напрегнато и ще е добре да сме наясно има ли такава възможност /за ден отсрочка например/.

# 521
На изпита на Регалия първата задача от втори модул е с уравнение и неравенство. Някой взел ли е вече неравенства? Щерката дойде паникьосана да ме пита как се представят решенията графично и на интервал. Казах ѝ да остави подточките с неравенства. Щели да ѝ вземат точки. Трагедия.

# 522
И моето се оплака от неравенството. Казах му да я оставя. Не са ги започнали в училище.

# 523
  • София
И моят каза, че е имало задачи, които още не са учили. Уж ги бил решил, но му били трудни.

# 524
  • София
И при нас настроението след математиката на Регалия е минорно. Не е успяла да реши 1/2 от последната задача от първи модул, като и по две подусловия от 2 и 3 задача от втори модул. И това да е само, си е доста зле. 😐 БЕЛ пък не искам и да го коментирам. След 33-те точки на преразказа от първия изпит, сега рязко беше приземена с 26. На първи модул още не знам колко точки са и отнели.
Днес на няколко пъти ме предизвиква да я удуша, но брат й има рожден ден (18) и в името на хубавия празник се въздържам, въпреки, че ми коства големи усилия. Така е при нас - кротко, добро и изпълнително момче и щуро, непокорно, дразнещо и свонравно момиче. Но, само да са живи и здрави, пък другото ще се нареди.
Малкото Скиорче иначе вече не ходи с патерици и почти не куца, има от време на време приболявания, но като цяло се справя ОК. Бяхме на консултация в чужбина и док. каза, че в зависимост от състоянието на коляното след 6 месеца ще реши дали ще има операция или не. До тогава яко рехабилитации и изграждане на мускулна маса…Не знам само как ще ни се получава покрай подготовката за НВО.

Общи условия

Активация на акаунт