СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 289
  • 793
  •   1
Отговори
# 495
Никой не пише... Всичко наред ли е навсякъде?
Другият петък не е учебен ден, нали? Има предвидени 4 контролни през седмицата, та се чудех ще има ли празен ден.

# 496
  • София
Само за 12 клас е учебен. За другите е първият ден от ваканцията.
Но при нас се насъбраха много ангажименти точно за първи април. Че се и засякоха даже. Всичко са наслагали тогава.

# 497
Резултати от Регалия имате ли?

# 498
  • София
Още не.

# 499
Много екипни проекти имат нашите по разни музики, ТП, ИТ,... Бърабъра, стига вече им губиха времето!

# 500
Резултати от Регалия имате ли?
Ние имаме само на преразказа, а първата част я проверих с ключа, та имам ориентировъчен резултат.

# 501
Спите ли? Днес реших да проверя по сайтовете на РУО какво е положението с държавния план-прием. Оказа се, че има области, които вече са публикували проекти, включително София.
 Малък списък: СОФИЯ-ГРАД, БУРГАС, ВАРНА, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, КЮСТЕНДИЛ, ЛОВЕЧ, МОНТАНА, ПЛОВДИВ, СИЛИСТРА, СЛИВЕН, СТАРА ЗАГОРА, ЯМБОЛ
Линковете събирам ТУК.
За София е посочено и балообразуването. За любителите на точните науки - паралелките в СМГ с физика ще са две - една с АЕ РИЧЕ и една  с НЕ ИИЧЕ.

# 502
Мисля, че е добро решението на СМГ за паралелките с физика. Досега май само в НПМГ имаше МатФиз. Не разбирам масовото прехласване по информатиката през последните години. Почти всички паралелки математически профил вървят с информатика. За мен физиката е фундаментален предмет. Информатиката може да е трети профил. Програмиране се учи и по школи, курсове. С физиката не е така.

# 503
  • Майничка
Много екипни проекти имат нашите по разни музики, ТП, ИТ,... Бърабъра, стига вече им губиха времето!
Бързат да си направят норматива оценки преди голямата офанзива. И има логика, де, представете си да го трупнат това през май.
Дидева, благодаря, безценна, както винаги!🌷

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 11:19 от gargamela

# 504
Като дете на физици, подкрепям изцяло Стон!

# 505
В НПМГ балообразуването на паралелките с физика и химия се различава, също и за двете паралелки биология една от друга. За предходни години не знам дали е било така.
Тая седмица се очертава голям напън. Контролни по физика, химия, биология, математика и БЕЛ. А, да, и по музика.
Миналата седмица имахме родителска среща. Тежка дезорганизация. Учителите нямало да минават през класните стаи, но нямаше и списък къде да бъдат намерени. Уж щели да чакат желаещи за разговор родители в определен кабинет- там нямаше никого. С много питане и разпитване успях да видя г-жата по история и г-жата по математика. По мат имаше тълпа от чакащи, вместих се в 2 минути, но беше от полза. Оплаках се, че е притеснена много и г-жата по мат я извика на консултация преди часовете, решавала задачи на дъската /доброволци липсвали/ и с малко подсещане решила всичко. После в двата следващи дни я е вдигала на дъската да решава, решила, писала й оценки. Явно е взела нещата присърце и с тия изпитвания и проверки се е опитала да й вдъхне увереност. И има полза. Поуспокои се.
Бащата на братовчедка ми вчера, на 12-я ден, е изгубил битката с ковида. Темата е встрани, но понеже бях споделила преди, смятам, че е коректно да кажа и изхода.

# 506
Много благодаря, Дидева!!!! Дано разглеждайки ги с господина, дойде вдъхновението!

# 507
  • София
Благодаря за споделеното, Дидева.

Мдам, аз като говоря да се учи системно, някой го вее вятъра на бял кон...

За нпмг-биология сега ще е най-вероятно химия+биология от дипломата. А моята губи точки по химия. Едва ли ще се пребори за 6.
В едно от другите училища с природни науки пък взимат нво по бел три пъти. А аз очаквам не особено висок резултат.
Та да, ще има вълнения и то доста.

# 508
  • Сф
Оoo, цяла сутрин търся ключ за english+ level3 Workbook., Оxford На някой, ако ако му трябва, пращам на мейл .
т.е. отговорите от уч. тетрадка.

# 509
  • в очите на дъщеря ми
Благодаря  Дидева!
Това  2* МАТ и БЕЛ, хич, ама хич не ми харесва....само в едно от проекто-училище матем. е само 1 път в балообразуването.
ra Тъжна работа....съжалявам..

Общи условия

Активация на акаунт