Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 778
  • 697
  •   1
Отговори
# 375
Аз също харесвам Кибрит. Всъщност това е и единствената кутия, която поръчвам. Другите някак не успяха да ме грабнат. Но се заринах и вече трети месец нищо не съм взимала от тях. Чакам повече подсказки за априлската кутия, но тези озаряващи капки не ме грабват. Не обичам продукти с мика, особено за лице. Не ми действат добре. По същата причина не харесах и крема с мика на Авант.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 22:40 от BettyBoop

# 376
Аз си поръчах априлската Кибрит, обещали са ми комплимент към нея.☺️
Надявам се на слънцезащитни продукти вече.

# 377
Може ли някоя дама да ми снима отблизо описанието на балсама от ГБ?

# 378

Може ли някоя дама да ми снима отблизо описанието на балсама от ГБ?

# 379
Много благодаря. ❤️

# 380
Моята първа абонаментна кутия също е от Кибрит и я поръчах този януари. Взех си е втора през февруари, като поръчах две - една за приятелка. Oстанах крайно разочарована от тетрадката, която бяха пъхнали в кутията.

Въпреки всичко си направих абонамент. Очаквах за 8-ми март кутията да е по-специална от обикновено, но за жалост те решиха точно за женския месец да не пуснат абонаментна кутия, което доста ме разочарова. За сметка на това имаше доста по-скъпо специално издание. След това пуснаха и тази с измислената инфлуенсърка, което ме накара да се спра абонамента, защото не мисля, че мога да имам доверие на хора, които смятат за нормално анонимна мнима дама, която отказва да се покаже, да дава съвети за бяла козметика.

Поискаха ми обратна връзка и след като доста подробно им описах какво ме е накарало да прекратя абонамента си, получих отговор тип: "Не може да се харесаме на всички."...

Три поредни маркетинг провала в рамките на един месец според мен са недопустими за един бизнес.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 15:54 от bubanka

# 381
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,Кибрит започнаха много да се излагат последните 1-2 месеца.Особено неразбираемо е,когато правят колаборации с хора,които не проучват и с лошата тяхна слава,това вреди и на реномето на Кибрит.
Иначе са прави,че "не можем да се харесаме на всички" Laughing ,но от позицията на бизнес към клиент е недопустим този вид комуникация.

Следя за специалната кутия на ГБ,която утре ще бъде разкрита и евентуално ще я купя oтново за майка ми.Не разбрах,но това кутия само с продукти на Naobay ли ще бъде?

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 20:39 от Adoralova

# 382
Aз също съм съгласна, че не може всички да сме доволни. Не е това проблемът. За да сложат Усещане в кутията си, вероятно са решили, че ще се хареса на голяма част от клиентите. За мен е обидно някой да си мисли, че подобна литература би ми харесала, просто е много ниска топка. Същата работа и с тази Деа.

# 383
Момичета, някой пося ли кутийката от серума от февруарската кутия на goodbox?

# 384
Аз, но нищо не е излязло Confused

# 385
И аз я посадих преди около две седмици. Показаха се 5-6 стръкчета, но незнайно защо умряха ... То и аз не съм от най-добрите цветарки де , ама ги оставих на слънце, поливах редовно, но уви ...🤔

# 386
Още подсказки

# 387
Кутията с  Naobay е пусната на сайта

# 388
Доста ме съблазнява. Заслужава ли си? Най- вече околоочният крем ме интересува дали има някакъв ефект.

# 389
  • София
Готина изглежда, да.

Общи условия

Активация на акаунт