Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 772
  • 697
  •   1
Отговори
# 390
Аз ползвам този от около месец, бил е в кутия на Bellebox, приятелка ми го подари. Много е нежен, попива мигновено, определено е хубав.

Доста ме съблазнява. Заслужава ли си? Най- вече околоочният крем ме интересува дали има някакъв ефект.

# 391
В Belle да не би да има пачове за очи?

# 392
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако беше за мен,бих си я поръчала веднага,но за майка ми не е подходяща.Тя си купува против бръчки продукти само,които действително й отговарят на възраста и типа кожа.

Иначе кутията е интересна,не помня да съм ползвала продуктите на Naobay.

# 393
Чудя се и аз за Naobay, изобщо не съм запозната с тази марка. Някой ще каже ли нещо повече?

# 394
Аз имам хидратиращ крем да лице от белбокс на Наобей. Хубав е, хидратира, не запушва пори, нормален приятен крем. Нищо особено не е, за мен поне, нито е уау, нито е лош. Ок е.

# 395
Продуктът на Melusine може би е този👇🏻

Слънцезащитно масло SPF 20 за коса, лице и тяло...нали подсказката беше, че е мултифункционален продукт 🤷🏻‍♀️
Като цена също съвпадат.

# 396
Кибрит:
🌼 Знаем, че вече се #чудиш какво се крие в най-новата кутийка със слънчев дизайн, който ни напомня за топлите пролетни дни... 🐝

🙈 Нека ти подскажем част от нашите 7️⃣ изненади:

🦢 любим бранд, който ще подари на кожата ти свеж и сияен вид благодарение на перфектна комбинация от хиалуронова киселина, масло от шеа и сладък бадем
🌞 комплекса грижа за лице,коса и тяло, с която спокойно ще се радваш на първите топли дни
🍊 цитрусова свежест, която да зареди деня ти
😻 грижа за околоочния контур с антиейдж и подхранващи съставки

👒 Нещотърсачите се постараха да подберат прекрасни пролетни продукти, които ще бъдат  страхотно допълнение към всеки твой ден!

🤫 А ти какво се надяваш да откриеш в своето кибритче? 🌷
🎁 Поръчай кутийката със 7️⃣ изненади за себе си или за любим човек.

И тук ще има околоочян и сега чуденето ми стана огрооооомно. Гуудбокс или Кибрит. Повече клоня май към Кибрит....

# 397
Аз съм доста скептично настроена към околоочни кремове от кутии. Имат ли някакъв ефект що се отнася до тъмни кръгове, бръчки, подпухнатини?

# 398
Нощната терапия на Авант от миналогодишната кутия на Авант Кибрит работи доста добре. Особено в комбинация с нощната им терапия за лице.
Този на Саф пак от кибрит също е добър. Запазва зоната хидратирана цял ден под коректора.
Имам страшни размисли и страсти към зоната под очите. При мен направо е хлътнала кожата под очите, няма обем и прозира на синьо. Крем това не може да го оправи и ще слагам филъри.

# 399
А какъв ли ще е продукта на Авант с хиалуронова киселина, масло от шеа и сладък бадем? Някой някаква идея?
Принципно не съм ползвала нищо на марката и съм любопитна... Сега дилемата ще ми е между Кибрит и Belle box, защото след двете специални мартенски кутии имам нужда от момента на изненадата 🤩

# 400
Според мен ще е крем за лице. За тая марка тия съставки са във всичко в общи линии. Аз съм много доволна от авант. Даже някои продукти съм си намирала пак и съм ги повтаряла.

# 401
Мисля, че ще е този продукт  на Avant https://avant-skincare.com/bg/ovlazhniteli-i-mgli/203-discovery- … 669203926779.html

Поне на съставки на този продукт ми прилича. Не съм го ползвала, интересно звучи.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 22:20 от Пълнолуние

# 402
Пъпнолуние, благодаря много, че сподели. Мислех да търся, но ме домързя. И на мен ми звучи супер, имам слабост към дневно-нощните кремове, че понякога ми писва от 101 тубички за цялата рутина за деня. За мен Авант нямат слаб крем

# 403
Засега нищо не съм поръчала. Харесвам продуктите на Naobay. Имам пяна и крем от други кутии и са супер, миришат много приятно. Но в тази всичко ще е за лице, а аз имам доста вече.
Кибрит нещо не ме впечатлява и не харесвам продукти, където стават за всичко. Май за април засега съм пас.
Белебокс последно ме разочароваха много. Но все пак очаквам да видя какво ще пуснат за април.

# 404
Мисля, че ще е този продукт  на Avant https://avant-skincare.com/bg/ovlazhniteli-i-mgli/203-discovery- … 669203926779.html

Поне на съставки на този продукт ми прилича. Не съм го ползвала, интересно звучи.

Да, а и цената съвпада👍🏻 Странно ми се струва обаче това:
"Един от най-продаваните продукти на Авант" с две ревюта от 2020 г. 😳

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 23:04 от Джованиа

Общи условия

Активация на акаунт