Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 433
  • 697
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм с 250 знам за какво става дума 😅😅😅

# 121
И аз съм с 250 знам за какво става дума 😅😅😅
   Хората са си го казали,на някои жени червеното червило стои секси,красиво,елегантно,а на други като лютеница.Аз май съм от тия с лютеницата 😆😆😆Извинете ме за сама.

# 122
Извинения, че ви подведох неволно вчера. Червилото ми от ББ е номер 254,не 540(откъде ми дойде това, не знам).
Хубав е цвета, но дълготрайните червила не ми допадат, стои ми сухо и се събира.
Спиралата е ок, разделя добре, но пък едва нанася някакъв слой, почти не си личи.
Пада го ползвах със скраб за лице, ок е.
Предстои крема.

# 123
И аз търсих вашия цвят викам си не го намирам,сигурно е изкупен....ясно 🌞

# 124
Взех мистериозната кутия на Белебокс и е направо смешна! Очаквах повече от няколко мостри за цена с 10 лева повече от месечната кутия ( около 40 лв с доставка излиза) ... Съжалявам, че не поръчах ГБ вместо тази. Белето ме разочароваха, май ще си поръчвам само ГБ, там няма слабо.

# 125
И аз така съм се насочила,основно ще следя гб вече🌞

# 126
Сега се чудя какво да я правя...
Само пудрата е хубава.
Някой друг получи ли си я?

# 127
Аз утре ще я получа, но ми е любопитно какво има.
Относно кутията от март на ББ на и на мен ми се падна 254. Харесва ми цвета за поводи е супер.

# 128
Сега се чудя какво да я правя...
Само пудрата е хубава.
Някой друг получи ли си я?
може ли снимки интересувам се

# 129
254 е и моето червило. Аз ползвам подобни цветове. Само кафявото нямаше да ми хареса. Серумът отива  при тийна.
Чудя се за ГБ този месец?!

# 130
Пуснете снимка на специална на бб😇
Блазя ви за 254

# 131
Здравейте! Момичета, някоя от вас може ли да ми пусне снимка на листчето от Bellebox за март, че го изхвърлих без да искам. Листчето, което е с описанието на продуктите. На мен в кутията ми липсваше комплимента от Mixa...

# 132
Момичета, има ли някой да чака още Кибрит? Моята още я няма и се чудя дали не е станала някаква грешка с поръчката вече.

# 133
Ето я, нещата са миниатюрни, освен пудрата и маската.
Не знам как се прави скрит текст.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:38 от bubanka

# 134
Аз имам дневния крем с фактор 50 pure skin на биотрейд и съм повече от доволна. Купен от аптека, без да съм ползвала неща от марката преди. Това е първият ми крем с фактор, който се разнася безупречно и ще го повторя определно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт