Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 767
  • 697
  •   1
Отговори
# 405
☀️ SNEAK PEEK ☀️ През Април в BelleBox ще откриеш неустоимата best-selling палитра със сенки Reloaded Newtrals 3 на @makeuprevolution 😍 Освен палитрата, директно от Холивуд в твоята BelleBox идва и почистващата и ексфолираща пудра ERASE от LUE by Jean Seo @lueskin.

Очаквай общо 5 страхотни изненади, една от които - от дълбините на Мъртво море 🌊🌊🌊

🙌🏻 Почистващата, ексфолираща и озаряваща пудра ERASE е направена с обезмаслено мляко на прах и фино смлян пълнозърнест овес 🌾 - този естествен ексфолиант с перфектно балансирано pH ще намали появата на несъвършенства, оставяйки кожата ти мека, сияйна и гладка.

🤩 Newtrals 3 е част от обожаваните палитри от серията Reloaded на Revolution. Тя ти предоставя перфектен микс от 15 лесни за преливане сенки с висока пигментация, подходящи за твоите ежедневни и вечерни визии. С блясък или не - оставяме на теб да избереш.

🗓 Изпращаме кутиите на 5-ти Април.

💛 За съжаление, кутиите са изчерпани. Ако се абонираш сега, ще получиш кутия през Май. А, ако не ти се чака толкова дълго, можеш да поръчаш BelleBox Mystery Edition с доставка до 1 работен ден.

# 406
От къде е тази информация?
Как са изчерпани, те още не са пуснали кутията?

☀️ SNEAK PEEK ☀️ През Април в BelleBox ще откриеш неустоимата best-selling палитра със сенки Reloaded Newtrals 3 на @makeuprevolution 😍 Освен палитрата, директно от Холивуд в твоята BelleBox идва и почистващата и ексфолираща пудра ERASE от LUE by Jean Seo @lueskin.

Очаквай общо 5 страхотни изненади, една от които - от дълбините на Мъртво море 🌊🌊🌊

🙌🏻 Почистващата, ексфолираща и озаряваща пудра ERASE е направена с обезмаслено мляко на прах и фино смлян пълнозърнест овес 🌾 - този естествен ексфолиант с перфектно балансирано pH ще намали появата на несъвършенства, оставяйки кожата ти мека, сияйна и гладка.

🤩 Newtrals 3 е част от обожаваните палитри от серията Reloaded на Revolution. Тя ти предоставя перфектен микс от 15 лесни за преливане сенки с висока пигментация, подходящи за твоите ежедневни и вечерни визии. С блясък или не - оставяме на теб да избереш.

🗓 Изпращаме кутиите на 5-ти Април.

💛 За съжаление, кутиите са изчерпани. Ако се абонираш сега, ще получиш кутия през Май. А, ако не ти се чака толкова дълго, можеш да поръчаш BelleBox Mystery Edition с доставка до 1 работен ден.

# 407
Предполагам, че много хора са си направили абонамент след последната кутия и са се изчерпали предвидените за април кутии.

# 408
Това е описанието им за кутията от миналият Април, от 2021.

# 409
Това е описанието им за кутията от миналият Април, от 2021.
ДА, Извинявам се, но ми излез а във ФБ! Явно е старо🙄

# 410
Ух, отдъхнах си 😁 Вече няколко месеца аха да си поръчам и все нещо става и това вече щеше да е върха!

👐🏻❕СТАРА ИНФОРМАЦИЯ Е ❕👐🏻

# 411
  • Варна
САМО за периода 20-23 март, получаваш ПОДАРЪК Крем PAMAURA с кутията! Омръзна ти зимата и си мечтаеш за свежестта на пролетта? Освежи кожата си и я подготви за новия сезон с нашата Пролетна Мега Кутия със 8 продукта за лице и тяло. Отпразнувай новия сезон и дай на кожата си влагата и храната, от която се нуждае. И сега аз какво да правя? Да си направя абонамент или да взема пролетната кутия с някои смени?😢 Искам и кутия на ГБ с продуктите на Naobay.
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0320222 … 24&lang=bg-BG

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:21 от Real Fantasy

# 412
Във Фейсбук Кибрит са отговорили на една дама, чеоколоочният няма да е крем/серум. Дали няма да са пачове?
Все пак я поръчах и ще чакам. Гуудбокс ми е под въпрос ( с Naobay).

# 413
Аз поръчах Гуудбокса, че да не изоставам в тази марка 😃 Кога ще е доставката, че не видях?
И Кибрита поръчах, то си върви абонамента.

# 414
Аз отдавна ръчкам за пачове за очи. Дано да е нещо такова, но кутийка с повечко бройки.

# 415
Аз поръчах Гуудбокса, че да не изоставам в тази марка 😃 Кога ще е доставката, че не видях?
И Кибрита поръчах, то си върви абонамента.

Доставките на кутията Naobay от Goodbox стартират от 31ви Март.
Априлската на Кибрит изглежда много интригуващо.

# 416
# 417
Ах, колко мога се оплаквам и да рева от бебешката кутия на Wooden Spoon! Че мани, ами и няколко за подарък на приятелки с бебета поръчах, уж хубаво да направя! Никога повече няма да подарявам нетестван продукт.
С тази кутия се въоражих още преди раждането на дъщеря ми и трябваше да е най-чистата и добра козмезметика за новородено. Измивния гел, освен че мирише на гранясало олио, попадне ли в очите става ад. С нашето бебе до лекарствени капки за очи стигнахме… Маслото за тяло мирише супер натрапчиво и е мега бавно попиващо. Мазно бебе става. Крема за памперс не е зле, ама пак мазнее и с нищо не е по-добър от всеки друг. Слънцезащитата - нищо прозрачно нямаше с нея + характерната миризма на старо олио. Голяма бяла цапанина по лицето на горкото ми бебе 😂 подозирам, че тая слънцезащита може да е друга, ама пак не бих рискувала.
Аз поне намазах от старото издание с ролер за лице и масажор за тяло

# 418
Скоро имаше бебешка кутия на сайта на Wooden spoon и си взех, но определено не бих повторила. Ако някой ми беше казал, че измивния гел щипе на очите нямаше да поръчам. Маслото за тяло е хубаво, топи се по кожата и мирише много приятно, но за кожа предразположена към дерматит не е ефективно...крема за дупе - същата работа. Може би е добра серия, но за по-толерантна и непретенциозна кожа.

# 419
  • София
Поръчах Ladybox и фитнес кутията. Въпреки че към последната съм със смесени чувства. Този месец цената беше точно, колкото стойността на продуктите в нея (по мои сметки). Да, пия същите витамини (B6), ям курабийките, но всичко мога да си купя онлайн на същата цена. А планерът на Sinsay го имам в друг цвят.

Ще поръчам и Naobay. Отдавна харесвам марката, а и цената е прилична. Не са се изхвърлили като Кибрит 60-70 лв.

Надявам се и аз на пачове за очи.

Общи условия

Активация на акаунт