Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 632
  • 697
  •   1
Отговори
# 555
Аз си спрях абонамента към Беле. Очна линия не ползвам. Трябва ми околоочен и като видях, че има и в ГБ я поръчах. Мисля, дали да не взема и една БГ, пак заради околоочния, който похвалихте тук. А докато се накланя на Лейдибокс, те свършили 😉

# 556
Аз бях на косъм за пръв път да не поръчам ГБ, защото се затрупах много, не ми действат добре повечето неща за лице - все са ми тежки, мазни, всичко е за суха кожа и коса. Не успях да устоя, като видях, че флуидът е за комбинирана кожа и съдържа ниацинамид. Явно от кутии няма да спестя пари 😂

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:03 от sippy

# 557
Момичета, някой има ли известие за Кибрит?

# 558

На мен ми писаха, че между 5ти и 9ти април да очаквам кутията. Аз еднократно си поръчах, нямам абонамент. Не знам дали ако има абонамент идва по-рано.

# 559

На мен ми писаха, че между 5ти и 9ти април да очаквам кутията. Аз еднократно си поръчах, нямам абонамент. Не знам дали ако има абонамент идва по-рано.
Ами аз имам абонамент и онзи ден ми дойде съобщение да я очаквам до 3 работни дни.

# 560
Днес си взех ГБ с онази испанската марка, дето я похвалихте

# 561

Какви са първите ви впечатления от кутията на Naobay?

# 562
Супер изглежда, но тази марка не съм я ползвала до сега. Селекцията от продукти ще ми влезе в употреба (затова я и поръчах). Готини стъклени опаковки и с хубави дървени капачки - глезят окото. Набързо пръснах само от тоника: уникален “мист” прави помпата, сигурно ще запазя опаковката за разни флорални води. След пръскането обаче лицето ми “лъсна”, та ще видим в кой сезон как ще се спогодим Simple Smile

Какви са първите ви впечатления от кутията на Naobay?

# 563
mimetodi, благодаря ти!
От техните марки от кои продукти си доволна?Аз се интересувам от кремове и серуми за лице,шампоани,душ гелове, евентуално кремообразните сенки на paese със силен блясък...
И евентуално имаш ли на Miss cop някоя от палитрите,все сенки с блясък ползвам,бих се зарадвал,ако поне 2-3 цвята от палитра ми харесат и си ползвам.

Спирала и очна линия нещо не видях,червила имат,но няма нужда в момента.
Имам една тяхна палитра с nude сенки, които са трайни според мен, също и сенките с блясък на Phase zero/мисля,че така се пишеше/, които са супер за момичета, които обичат блясък. Много доволна съм от един балсам за устни на Mades tones, който е голям и имам за доста време, също и продуктите на Paese. Спиралата на Miss cop я подарих, защото е агресивна за моите мигли. Пробвах кремове с роза и здравец, не мога да кажа колко съм доволна, но със сигурност кремовете на Авант ми допадат. И още един продукт, от който съм доволна е един скраб за лице с мента. Дано да съм ти била от полза.

# 564
  • Бургас
Разбира се,че ми помагаш,тук всички сте мили и отзивчиви, благодаря!

Аз си взех разни неща,кремове,шампоан някакъв,утре май ще пристигнат и ще ги покажа и аз.

Напълних вече за другия месец и за по-другия кутиите,продуктите им не са много като асортимент, декоративната козметика не е с много цветове,но ще пробвам Paese Zero и на Miss cop една кръгла палитра с летни цветове(бронзираща ли се води,не знам,има и сенки).
Уж поне добри марки предлагат.
На мен са ми интересни кремовете за лице,имам много, много суха и дехидратирана кожа и все пробвам нови неща.С хиалуронова киселина са ми най-полезни продуктите,серумчето на Paese е прекрасно.И не е ароматизирано,перфектно е.

# 565
# 566
Много бих се радвала да има кутия на Др.Дерм.
Много добри продукти предлагат на много добри цени.
За разлика от Saff и  C.L.L.C (които обожавам ) , но признавам , че се изхвърлят с цените.

# 567
Здравейте,  до сега само ви четях и все не се престрашавах да поръчам кутия 😁, но ето , че сега чакам цели две. Поръчах кутия на Frenchbox и една на Pick and dazzle.

# 568
Стигнах да пробвам балсама за коса, боди кремчето и маската за лице с жасмин от последния ГБ.
1. Балсамчето- и на себе си, и на голямата щерка сложих. Добре се държи, мирише хубаво. С малко количество се маже доста коса.
2. Боди кремчето- мирише ми на старо, едновремешен аромат. Не ми допада. Попива бързо и хидратира.
3. Маската с жасмин- не ми хареса. След нея си усещам лицето някак си мръсно, "тежко", лепкаво.

# 569
Изгубих търпение за тези маски на Кибрит. Откога им се надявам и цената е хубава. Много ме зарадва и Orpheus , но за него ще има повече чакане .

Общи условия

Активация на акаунт