Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 262
  • 697
  •   1
Отговори
# 675
Знаете ли как може да се използва олиото от Кибрит на коса? Предполагам се нанася по краищата и след това се отмива, иначе сигурно ще остане мазно ако не се отмие 🤔
Имах го от една немска кутия. На суха коса е ужас, пробвах и с отмиване, няма отмиване толкова е мазно.

Благодаря за отзива! Няма да рискувам да го нанасям на коса тогава.

# 676
Кутията на Кибрит с Деа беше тотална излагация. Силиконовият дневен крем в комбинация със слънцезащитата CLLC  правят такъв кир ефект, че лицето изглежда сякаш се бели.
Възлагам надежди на кутията им с Dr.Derm.
Дано обаче и там да не се получи много шум за нищо.

Съгласна с мнението, макар че, ако трябва да съм честна съм купувала продукти по препоръка на Dea Vibes, като цяло я харесвам и не защо обра чак такъв негатив. На Monuskin нощния възстановяващ балсам много ми харесва, но дневния е тотално разочарование. Не знам защо така се получи. Като цяло всички нощни продукти до момента са ми харесвали - дневните са ми фифти фифти.

Кутията с Dr. Derm я очаквам с нетърпение, но аз съм ползвала техни продукти, така че там няма да има изненади (първата ми абонаментна кутия ever беше на Кибрит със слънцезащита и околоочен. Ако не се лъжа точно преди година Април месец). От тогава друга слънцезащита не пипам. Някои други продукти също са ми незаменими, но да видим какво ще съдържа кутията. Дано да са неща, които ползвам.

И много се надявам в някоя кутия да има както съм споменавала хубав ролер или джиджан/полезен аксесоар. Сега сетих, че и лента за прибиране на косата много би ми влязла в употреба.

# 677
Аз се надявам да има скоро някъде почистващ продукт на маслена основа, който е добре да се ползва, за да разтвори добре слънцезащитата.

# 678
Току що получих априлската ladybox и вътре обаче нямаше яйцето на holika holika.
Sad  разочаровах се

# 679
Току що получих априлската ladybox и вътре обаче нямаше яйцето на holika holika.
Sad  разочаровах се
Наистина имаше обявено нещо за яйцето, а в крайна сметка се оказа, че го няма. Пишете им.

# 680
Аз също харесвам Деа, често съм комуникирала с нея, има познания и е отзивчива.
Но избора на продукти не ми харесаха.

Слънцезащитата на Dr.Derm ползвам от 2 седмици и мога да кажа , че за мен е най-добрата,  която съм използвала до момента.
Други продукти на марката не познавам.

Но и аз съм много ЗА маслен почистващ продукт и ролер/гуаша.

# 681
На мен не ми се спори за Деа. Не я намирам за отзивчива и ми е твърде екстравагантно човек без лице да ми е бюти гуру. Ако Кибрит пуснат кутия с нея пак, умишлено ще я пропусна, макар че Кибрит са ми любимите кутии и от 2 години не съм пропускала.
На Др. Дерм е супер слънцезащитата от миналогодишния Кибрит. Тази година пак я обещаха и ще я взема задължително нея кутия Simple Smile
От сегашната кутия пробвах олиото. Изкушихте ме да видя за коса как ще е - при мен е добре и май така ще си го ползвам. Но моята коса е мега дебела и твърда, та затова пробвах. Мацках и балсама за устни - хареса ми доста Simple Smile Капките и тях харесвам, но няма да ги ползвам за лице

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 15:42 от Танчитка

# 682
На мен не ми се спори за Деа. Не я намирам за отзивчива и ми е твърде екстравагантно човек без лице да ми е бюти гуру. Ако Кибрит пуснат кутия с нея пак, умишлено ще я пропусна, макар че Кибрит са ми любимите кутии и от 2 години не съм пропускала.
На Др. Дерм е супер слънцезащитата от миналогодишния Кибрит. Тази година пак я обещаха и ще я взема задължително нея кутия Simple Smile
От сегашната кутия пробвах олиото. Изкушихте ме да видя за коса как ще е - при мен е добре и май така ще си го ползвам. Но моята коса е мега дебела и твърда, та затова пробвах. Мацках и балсама за устни - хареса ми доста Simple Smile Капките и тях харесвам, но няма да ги ползвам за лице

Продуктите на Dr. Derm обявени ли са вече? Аз май съм пропуснала? Само видях, че има загатване за предстояща кутия.

# 683
В стори бяха писали, че ще сложат слънцезащитет продукт в кутията с др дерм

# 684
Кибрит Май
👒 Магията на месец #май се крие в топлите слънчеви дни, които не искаме да свършват, защотото са истинска хармония между пролетта и лятото...
👐 Вдъхновени от това създадохме кутийка с 6️⃣ сезонни продукта, които ще те принесат в ароматна градина с нежни аромати. 🌴

💜 В нея те очаква комбинация както от български, така и от чуждестранни брандове от Франция, Холадния и Испания. 🇫🇷🇳🇱🇪🇸

🤫 Засега ти издаваме само, че ще откриеш продукт от любимите AYAN, който се превърна в наш абсолютен фаворит и знаем, че ще предизвика твоето любопитство.

💃 Това издание ще бъде още една причина да се отдадеш на приятни занимания, а ние ще се погрижим да се чувстваш красива и свежа като пролетен ден!

# 685
🤩 Можеш ли да познаеш, кой е този продукт от Good Box #април? Ще подскажем, че от нов #френски бранд, а продукта е луксозна и различна грижа за тялото, съчетаваща две основни нужди на кожата, в подготовката на кожата й за летните месеци. ✨

Още няколко #подсказки от нас:
💫Той притежава абразивни частици, но не е типичен ексфолиант
💫 Има омекотяващ ефект, но не е лосион

Какви са твоите предположения ❓

👉 Виж повече и поръчай кутията на https://goodbox.bg/product/april

# 686
Май ще е това

# 687
  • Стара Загора
Цената е 37.90. Отново ли има увеличение?

# 688
В кутията на Кибрит дали ще бъде пяната на Аян?! 😁

# 689
Момичета, някой очаква ли Прити бокс?

Общи условия

Активация на акаунт