Шестокласници 2022/2023 - Тема 1

• 40 689
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Две деца делят стая 3,5/3,5 и само за такива бюра има място. Малки са, но колкото, толкова.
Шестокласничката ползва таблет, второкласникът - лаптоп. Криво-ляво се оправят. На мястото за компютъра слагат раниците.

# 436
  • Пловдив
По темата за бюрата - на баткото направихме едно много дълго, за да има място и за РС-то, и за "работна" площ.
В на малката стаята са 2 Г-образни, защото деляха една стая няколко години. Все още няма собствено РС, но на едното е стар лаптоп, който дъщеря ми ползваше по време на ДО.

Ето и снимка на помагалата, които взех:
Скрит текст:

# 437

Не съм сигурна дали успях да прикача, но когато взимахме бюрото беше важно да има място и за лаптоп/монтитор , да е дълбоко, за да не се завира в монитора и да има място и за учебници.. понеже нямаме кой знае какво място сглобихме от икея плот с крачета и шкафче..

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 11:58 от Фран

# 438
Синът ми ходи от 2ри клас на школа по математика и тази година продължава, миналата година го спрях последните 2месеца на 5ти клас само. Харесва му, там си порастна, учи в МГ с математиката проблем нямаме. По БЕЛ тръгна от началото на август индивидуално, на мен не ми е силата българският, нямам и нерви да се занимавам с преподаване. Ще си ходи и до година, за школа по БЕЛ няма време и да искаме /ходи и на спорт и на роботика/. Общо взето от нищо не се отказва.
И него го мързи да учи, вече е 7.09, а той не е написал домашните за лятото, всичко е за последния момент и за после....

# 439
  • София
Здравейте:)
И аз си имам един шестокласник. По въпроса за допълнителните уроци извън училище, ние решихме да го запишем на индивидуални уроци по БЕЛ и МАТ. В седми клас може би ще бъде записан в някоя школа, където е по интензивно. Обаче тръпна от притеснение да не даде силен отпор младежа - хич не обича да се "товари".

# 440
Нашето бюро е това

от Айко, беше с други модули от същата серия.
Огромно е и донякъде съжалявам, че толкова голямо го взехме, защото винаги успява да го затрупа.
Мислех реална снимка да ви кача, ама като го видях сутринта, ме досрамя FlushedJoy

# 441

Това е нашето бюро, от Виденов, застопорено е към секцията.
Обикновено пише на масата в кухнята.
Днес обикалях за тетрадки.
Голям формат, 60 листа, 2.60 лв.
Облекло- 0.70 лв., като жената тя ги облича.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 11:50 от h.d.

# 442

Това е нашето бюро, от Виденов.

Колко време е нужно, за да се проветрят мебелите на Виденов. На Икея това не е необходимо. Могат да се ползват веднага без абсолютно никаква миризма. Питам, защото съм алергична към голяма част от лепилата за ПДЧ.

# 443
Да ти кажа, нямам спомен да ми е мирисало. Дойдоха нещата в кашони, седяха така една седмица, докато успее да дойде монтажистът, сглоби с дюбели и веднага се нанесе наборът. Има легло и още два шкафа, освен това на снимката.
На ново ми миришеше.
Трета година си ги ползва нещата и не са мръднали.

# 444
Актуализирала съм първата страница от темата с информация за новата учебна година - ваканции, дати, олимпиади.

# 445
Облякохте ли тийновете? Мъжките. 😁🤦
Имам чувството, че масово се пазарува по команда он - лайн. Всичко от размер, като за тях е изчерпано.
А желание да се обикалят магазини... ехе.... 🤦😀, ама друг път. При момичетата май е една идея по - добре.

# 446
Е, аз съм с момиче, но пък нашите са с униформи на училище. За сега ще кара с каквото има, ще купувам в движение, ако има нужда от нещо. Вероятно ще се сменят дрехи, все пак е пораснала, панталоните й вече са й къси (до глезена) Онлайн не пазарувам, трябва да се премери.

# 447
  • София
Аз младежа го облякох от HM, имат сега 20% намаление на детските дрехи, при нас офлайн пазаруване е мисия невъзможна, максимума е да види на компютъра и да каже "да"Simple Smile

# 448
  • София
При нас пазаруването е онлайн, никакъв шанс за ходене по магазините.

# 449
Аз младежа го облякох от HM, имат сега 20% намаление на детските дрехи, при нас офлайн пазаруване е мисия невъзможна, максимума е да види на компютъра и да каже "да"Simple Smile
Едно към едно.😁 Дънките от H@M как са? Ако имате конкретен модел, не много твърди, мога ли да помоля да ми измерите горе в талията. Чудя се между два размера.
Така пропуснах и дънки от Sinsay. Някой сподели там в темата, че са твърди и не посмях да поръчам. Търся за високо, но кльощаво.

Общи условия

Активация на акаунт