Мъжете и бракът

• 49 210
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 900
Честно казано не разбирам какво значи “да ти губи времето “ мъж. Може ли дa ми разясните ?

Да те държи на къс повод. „Мило, много те обичам, искам с теб семейство и деца, ама... друг път.“
Вината на мъжа тук я виждам докъм 3 години. След това вече не е негова вината, а на момата, която кълве на такава евтина зарибявка. След време ще хвърля пачки от терасата.

И ако няколко партньора ти изиграят тая "сценка" твърде вероятно е един ден вече да не можеш да забременееш.

# 901
  • Great Britain
Честно казано не разбирам какво значи “да ти губи времето “ мъж. Може ли дa ми разясните ?

Да те държи на къс повод. „Мило, много те обичам, искам с теб семейство и деца, ама... друг път.“
Вината на мъжа тук я виждам докъм 3 години. След това вече не е негова вината, а на момата, която кълве на такава евтина зарибявка. След време ще хвърля пачки от терасата.

И ако няколко партньора ти изиграят тая "сценка" твърде вероятно е един ден вече да не можеш да забременееш.
Доста хора имат един партньор.Един.Качество пред количество.

# 902
Ако няколко пъти поред настъпваш една и съща мотика, вината не е в мотиката.

# 903

Докато мъжете те сменят за по-младата, по-красивата, по-плодовитата след няколко години "игри на семейство" няма как да стане.

# 904
Между по-млада и по-красива не винаги има знак за равенство.

# 905
Затова трябва да избираш мъже, в чиито очи ти си най-най. Така няма "по". За н-ти път в тоя форум ще го напиша. Мъжа трябва да те обича повече, отколкото ти него.

# 906
Който и мъж да те смени за по-млада, на света има още хиляди мъже, за които ти пак си си млада и хубава.

# 907
Който и мъж да те смени за по-млада, на света има още хиляди мъже, за които ти пак си си млада и хубава.
Хаха, като гледам тенденциите да се избират все жени с поне 15-20 години по- млада, освен някой 60 годишен да загледа 40 годишната с интерес Simple Smile

Ариел, кое искаш повече: връзка и след години дете или дете и след това евентуално връзка

# 908
  • Paris, France
Затова трябва да избираш мъже, в чиито очи ти си най-най. Така няма "по". За н-ти път в тоя форум ще го напиша. Мъжа трябва да те обича повече, отколкото ти него.

Не всяка жена го може. Не бих се примирила с мъж, който ме обожава, но не ми харесва особено. Всеки човек иска партньор, който е с около 25% по-желан и популярен от самия него, но се събира с човек, който е точно толкова популярен и желан, колкото е самият той.

Има жени, които никога не са най-, най- за никакви мъже и единственият интерес към тях е от мъже, които за нищо не стават и само при условие, че жената плати цялата цена на връзката, а мъжът не влага в никакъв план и седи с единия крак навън.

# 909
Мъжа трябва да те обича повече, отколкото ти него.

Това е формулата.
Преди много години ми го каза случаен познат на възрастта на баща ми и баща на 2 дъщери.
Впечатли ме изказването, но не му повярвах особено.
Животът ме убеди, че е точно така.

# 910
Пак има, не е да няма, нали? Никога жена не трябва да се оглежда само в очите на един мъж, ако той не се държи добре с нея. Има много мъже.

# 911
Никога не съм избирала мъж, желан даже колкото мен, поради простата причина че ми е нелепо да се сравнявам с мъж, първо. Второ, аз съм много повече желана от всеки мъж.
Направо ми е смешно да ви чета анализите в тази посока. И процентите. И хвалбите, че някоя си избрала мъж, по-красив от нея, или красив, колкото нея.
……

# 912
  • Крайбрежен район
Преди години бях влюбена в едно момче с 6 години по-голямо от мен. Говореше ми за деца, за семейство и аз избягах с 200. Ожени се за жена с 4-5 години по голяма от него, (т.е. с 10-тина по-голяма  от мен). С втория 10 години по-голям от мен не намерих допирни точки и след няколко месеца го зарязах. Ожени се за 2-3 г. го-голяма от него (12-13 от мен). Третия пак 10 г. по-голям от мен се ожени за 1 г. по-малка от него (т.е. 9г. по-голяма от мен). Така, че не винаги е до по-млада и по-красива, да не говорим и че красотата е нещо много относително. И всички те станаха родители на около 40 години.
Приемам, че не са били точните хора за мен.
Чесно казано всеки ден благодаря на Господ, че нямам дете от някой бивш, защото това значи да съм обвързана за цял живот с някой идиот.

# 913
  • Great Britain

Докато мъжете те сменят за по-младата, по-красивата, по-плодовитата след няколко години "игри на семейство" няма как да стане.
Ауу, тези мъже,все на такива ли попадаш? Разбира се,че има как да стане,при теб не става.Питаш ли се защо.?

# 914
Защото не вярва, че може да бъде обичана и че заслужава нещо наистина добро. Затова комуникира с мъже, които са, меко казано, ниска топка. Да ме извини Ариел, че отговарям от нейно име.

Общи условия

Активация на акаунт