Мъжете и бракът

• 48 400
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Далечният изток
Някои мъже във форума действително са откровени, други пишат това, което жените искат да прочетат, трети са откровено тъпи, четвърти нямат връзка с действителността, пети, шести и т. н.
Същото се отнася и до жените, има ги всякакви. Най не одобрявам да се обобщава за всички мъже и всички жени.

Скрит текст:
От 15 години съм във форума и доста неща стават ясни когато се пише повече.
Фактите не са винаги приятни за чуваемост, но това не ги променя.
Затова ни един женен мъж няма у форума... Реалност, кво да прайш....
Или са единици.
Може да има двама...

# 1 246
Тва, че пиша от личен опит, без да се отчитам в детайли и гледам Ергенът значи, че троля? Ми не, по-скоро не се насмогва на нуждите да се храните с клюки. Некои от вас, де.
Simple Smile

# 1 247
  • София
Не съм обобщавал, казах една голяма част. Което може да е и 1/5 та и 1/10та.

Фактите са факти, но и темата си е тема.
То и ако хипотетично нарека една тъпа патица, "тъпа патица" си е факт, ама как това е по темата, нито сме го обсъждали до тук, нито е в заглавието, нито е необходимо да го повтарям на всеки постинг.

# 1 248
Не че ги защитавам,  ама какво ще рече ген на стар ерген ?

Високият си е висок и на 40. Умният си е умен и на 40, надареният си е надарен и на 40.

Не всеки стар ерген е такъв, защото не са го поискали понеже е грозен, дебел и беден.

# 1 249
Аз пък не гледам "Ергенът".
И кво прайм ся? Не спадам в числото в което ме поставят. Лелей.

# 1 250
  • Далечният изток
Не съм обобщавал, казах една голяма част. Което може да е и 1/5 та и 1/10та.

Фактите са факти, но и темата си е тема.
То и ако хипотетично нарека една тъпа патица, "тъпа патица" си е факт, ама как това е по темата, нито сме го обсъждали до тук, нито е в заглавието, нито е необходимо да го повтарям на всеки постинг.
Обобщаваш за мъжете.
Не знам за кои факти говориш. Някакви твои наблюдения не ги прави факти.

# 1 251
  • София
Аз пък не гледам "Ергенът".
И кво прайм ся? Не спадам в числото в което ме поставят. Лелей.
Тва, че пиша от личен опит, без да се отчитам в детайли и гледам Ергенът значи, че троля? Ми не, по-скоро не се насмогва на нуждите да се храните с клюки. Некои от вас, де.
Simple Smile
А вас кой поставя където и да е? Четете по-внимателно Simple Smile

# 1 252

Високият си е висок и на 40. Умният си е умен и на 40, надареният си е надарен и на 40.

Не всеки стар ерген е такъв, защото не са го поискали понеже е грозен, дебел и беден.

Проблема на тролещите господа е, че ако са на 40 и са без пари за тях е почти невъзможно да си намерят мадама защото мислят, че мястото на мадамата е до котлона, телевизора и "Ергенът" и ако може да прилича на фолк певачка и целият тоя масраф сама да си го плаща. Да не иска пари.
Мечтата на почти всеки средностатически българин.

# 1 253
  • Great Britain

Проблема на тролещите господа е, че ако са на 40 и са без пари за тях е почти невъзможно да си намерят мадама защото мислят, че мястото на мадамата е до котлона, телевизора и "Ергенът" и ако може да прилича на фолк певачка и целият тоя масраф сама да си го плаща. Да не иска пари.
Пълни глупости.

# 1 254
Ама то Танграта мъж ли е.. ами казвайте Овреме Joy

# 1 255
  • София

Ариелке, ти мина пък на твоята си плоча: "всеки средностатистически българин".
Кой е този на 40 и без пари, който иска мадама до котлона и троли във форума?

# 1 256
  • София
Сега остава да разберем дали е женен. Wink

# 1 257
Те тези въпросните са били същите и на 30, и на 20.
Генофондът е друго нещо. Стиснатостта се предава повече чрез възпитание, не толкова с ген.

# 1 258
  • Далечният изток
Е, не е, много ясно.

# 1 259
Същото говорехме и с нашия приятел на 50 търсещ млада жена, която да му ражда деца, но да не му пипа имотите и парите.
 Мм му го обясни много нагледно, но когато не искаш да схванеш нещо, просто си изнамираш причини.

Общи условия

Активация на акаунт