Мъжете и бракът

• 48 391
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Далечният изток
Кажи, кажи, може да се окаже полезно.

# 1 276
  • София
Да го кажа така - простатата алармира и то от доста време.

# 1 277
Същото говорехме и с нашия приятел на 50 търсещ млада жена, която да му ражда деца, но да не му пипа имотите и парите.
 Мм му го обясни много нагледно, но когато не искаш да схванеш нещо, просто си изнамираш причини.

Или причините са го намерили първи, за да остане ерген на 50, а именно - цел материално облагодетелстване през брака.
Та, за какво са ѝ на младата жена имотите му, след като е най-логично да идат на децата им?! Ще си ги носи под земи, може би?

# 1 278
  • SF
Рокстар, голяма сладурана си! Simple Smile Разбиваш ме с твоите откровения. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 12:32 от Esmee

# 1 279
  • София
Ами да си правят сметка младите момичета какво ги чака с възрастните кандидати...

# 1 280
  • София
Скъсахте се да им правите сметката на младите момичета, как те да си правят сметката. Grinning

Кажете нещо за мъжете и бракът.

Същото говорехме и с нашия приятел на 50 търсещ млада жена, която да му ражда деца, но да не му пипа имотите и парите.
 Мм му го обясни много нагледно, но когато не искаш да схванеш нещо, просто си изнамираш причини.

Или причините са го намерили първи, за да остане ерген на 50, а именно - цел материално облагодетелстване през брака.
Та, за какво са ѝ на младата жена имотите му, след като е най-логично да идат на децата им?! Ще си ги носи под земи, може би?
Точно!
Предназначението на имотите е "за децата". И ако някоя дама започне да се тръшка, си е червен фенер.
Щом аз съм ги съградил и опазил до тук, логично е при мен да са по-опазени и за децата.

# 1 281
  • Далечният изток
86 страници не ти ли стигат?! Повечето въпроси, проблеми и причини се преповториха и потретиха...

# 1 282
  • София
Ако на някой са му стигнали и не му се пише по темата, да си отвори нова, за темата на която му се пише.
В тази тема се пише по темата. Правило на форума 89.
Не е въпроса на мен какво ми се иска и какво ми стига.

# 1 283
  • Далечният изток
Може да се върнеш да ги прочетеш и да установиш, че това, което ти на 85 страница се появи да кажеш, вече е изписано и коментирано.

# 1 284
  • София
Може да се върнеш да ги прочетеш и да установиш, че това, което ти на 85 страница се появи да кажеш, вече е изписано и коментирано.
На 85та страница няма нито 1 мое мнение.
Изобщо не проумявам какво искаш да кажеш. Ако ще се заяждаш, постарай се малко повече. Не се получава.

# 1 285
  • Наблизо
Скъсахте се да им правите сметката на младите момичета, как те да си правят сметката. Grinning

A ти се скъса да правиш сметката на жените ,че имали цъкащ биологичен часовник,трябвало да не са 21 вък несериозни,да търсели брак с мъж,който му трябвало време да се развие.И изобщо да е благодарна,че някой мъж е благоволил да пожелае да се ожени за нея.
А тук повечето сме омъжени за наши връстници или 2-3-4 години по-големи,с които сме градили всичко заедно.

# 1 286
  • София

A ти се скъса да правиш сметката на жените ,че имали цъкащ биологичен часовник,трябвало да не са 21 вък несериозни,да търсели брак с мъж,който му трябвало време да се развие.И изобщо да е благодарна,че някой мъж е благоволил да пожелае да се ожени за нея.
А тук повечето сме омъжени за наши връстници или 2-3-4 години по-големи,с които сме градили всичко заедно.
Това къде го прочете, че "правя сметката", че "трябвало да не са 21век", че "изобщо да е благодарна"?
Това са някакви въображаем и интерпретации. И си е клевета.

Точно обратното, бях писал, че сега всеки е свободен, отговорността е лична, както и последствията. В това вярвам искрено.

Също така, аз винаги пиша ПО ПРИНЦИП, ОБЕКТИВНО.
А откакто пиша в темата, срещу мен се пише винаги лично и ад хоминем.

# 1 287
  • Далечният изток
На 85та страница няма нито 1 мое мнение.
Изобщо не проумявам какво искаш да кажеш. Ако ще се заяждаш, постарай се малко повече. Не се получава.
Примерно 85-та, не те следя по страници, може и на 82-ра да си се появил с обидите за фризерите с яйца и двете котки.

# 1 288
  • София
Не виждам нищо обидно в това. Факти и то общовалидни. Не съм ги писал за конкретен човек.
Те ако бяха обиди, до сега да са свалили Кевин Самюълс от ютуб. Повтаря ги почти постоянно.
Даже си има бутонче за бау бау и мяу мяу.
А неговият редовен израз е къде по обиден: "Buy a dog, die alone!".

# 1 289
  • София
Бау, бау, напоследък се запознах с няколко стари ергена с кучета.🤣
Огледален образ на ...старата мома с котките.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 09:52 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт