Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е планирана индукция?
Как протича прегледът при алерголог за упойките при раждане?
Как мога да намеря добър педиатър за моето бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е планирана индукция?
-
Как протича прегледът при алерголог за упойките при раждане?
-
Как мога да намеря добър педиатър за моето бебе?
-
Какви са препоръките за намиране на педиатър за новородено дете?
-
Какви са симптомите и препоръките за справяне с дискомфорта и напрежението в корема по време на бременност?
имам ел.апарат на Микролайф, уж хубав, сега го меря на 30 минути и то по 5 пъти (всеки път дава различно и аз взимам средно), но като видях стойност 135 и се изпотих, зачервих и вдигнах още повече. Писах на АГ, каза да взема Допегит. Но мисля да не взимам, че взех канела с мляко и 2 скилидки чесън, сега го мерих и е 126/75. Разбрахме се утре да и пиша. Хич не обичам така да притеснявам хората в почивен ден, но ще пиша какви са стойностите утре и ще видим как ще процедираме. Сега четох и за някакви магнитни бури. Днес съм 35+2 г.с. В сряда съм при феталния морфолог, знам, че ще премери всичко до най малкия детайл и ако има нещо ще каже. Но вярвате ли ми, само глупости мисля. Така съм се наплашила, че не кръвно, ми не знам какво. Искам да се отпусна, но пусто, явно съм Ха-хо. Тва с възрастта ставаме все по зле. Лягам и почвам да чета "Раждане с любов". И дано това кръвно да си стои на мястото.
Чудесно е, че сте успели с организацията и покупките. И ние днес поръчахме някои мебели за хола (нали сме в ремонт), а на 27-ми след прегледа ще ходим да купим някои неща, които ми е трудно онлайн да избера. Бях си планирала за тази седмица, но съм под карантина до 26-ти.
Може би вече си им става по-тясно на бебоците и да нямат място за лупинги. От време навреме усещам пак по-резки движения, но е по-различно от преди, не знам как да го опиша. 
Аз в крайна сметка ще съм с ръчна помпа и чак ако се наложи, ще купувам електрическа.
не знам защо хората са разбрали, че ще раждам на 21/03. А аз цяла бременност обяснявам, че след 21/03 вече ще е доносена бебешорката