Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо Мама Миле се появява два пъти в списъка?
Какви са насоките за раждане и може ли липсата на договор с НЗОК да създаде проблеми при постъпване в болница?
Как да се справя с киселините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо Мама Миле се появява два пъти в списъка?
-
Какви са насоките за раждане и може ли липсата на договор с НЗОК да създаде проблеми при постъпване в болница?
-
Как да се справя с киселините по време на бременност?
-
Какво представляват обменните карти и как да получа такава?
-
Какво представляват тоновете на плода и как да се подготвите за тях?
. Засега се справям сама.

що не си намериш един българин. Да се обадиш като дойдеш юни, ще спретнем купонче, пък може на някое "мъжко" да му излезе късмета хехехе:) а за гостито при теб, включвам се с пълна газ хаха, да му мислят съседите 
момиченце - и майката и то е добре! ама да ви кажа не бях толкова въодушевена, защотото се роди по-рано от колкото трябваше, почти 8-маче... размери, колкото на моя момък в момента 2.250, абе важното е, че са добре... но аз после сънувах, че ми изтичат водите през нощта - ужас:( А се чувствам добре... е втвърдява ми се корема като се преуморя, обаче иначе всичко си е о.к, дори продължаваме да се
с таткото... макар че почнах да се притеснявам да не предизвикам някое раждане така... уф не е в моя стил да се страхувам от s.x-a
, ама няма да е като на "секса и града" или "приятели", з-тото тяхното baby shower е като нашата "погача на 40 ден" само жени. Аз смятам да напрая един як купон с много хора, музика, пиене, танци, абе както му е реда ... че следващия кой знае кога ще е... май за първи път през живота си, например няма да правя голям купон за рождения ми ден - на 24 март, ама малкия ще е само на 1 месец, ще почакам:)
Аз с кола маска ама мъжа ми го няма да ме закара в салона д аги махнат. Мисля да изчакам евентуално до събота ама тия ако решат да ме приемат кво ша правя. Дано само не ми кажат секцио - ама квото такова.
za Bebka 
-mas:
.
.Само вчера си седях вкъщи и ми се стори,че цял месец не съм излизала