По Вода и с Късмет към ФЕВРУАРИ 2005! ІХ

• 14 696
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
Super e che ste si idvash. Na men goliam problem mi e hodeneto v chuzbinsko stoto niama kwo da iam tam - nekwi bulamachi praviat abe  mani - kak ziveiat hora tam neznam. I kato vlezem i nie v Uropata sha iadem tia bukluci - ama kak?
Inache dnes mi beshe razkrasitelen poluden - boiadisah si kosata - slagam i istinska kana - prah, gladih, gledah TV, sega triabva da napravia nesto za kosmacite che utre sha me ziapat lekarite. Ama kak kato nisto nevizdam??? - osven dovecera da pomolia tatito? Momicheta moga li da sloza ot tezi kremove na Aroma deto imat depilatoaren efekt???
To pak dovecer asme na krachma s priateli, predi tva svekarva mi ste doide v kasti abe.......

# 196
МОФ радвам се че вече си по-добре ! И е супер че ще си имаш мома. Тука май повечето мами все момичета чакаме... Женско царство ей..
mary_72 термометъра е комбиниран и за вода и за въдух и на мен ми е странно ама затова си купих тоя на Бертони че е 1.90 ако му стане нещо да не ме яд че другите комбинирани са по 6 - 7 лева
И аз да кажа за стриите. До петия месец нямах нищо и изведнъж за 2 дена бюста ми стане леле мале..  И аз се мажа с крем нон стоп ама и те не спират да се цъфкат.Вече целите за като зебри да им се не види. На корема още нямам и дано да не излязат и там поне, че после ще трябва да забравя за паднали талййки. А мене тука 2 дена нещо ме прерязва долу в ляво и се чудя кво е , но освен това адски ме боли гърба едвам стоя. Вие как сте ?

# 197
Ихааа, правим сбирка през юни с Мама Фин тук и после септември айде в Скандинавско! Добре звучи,а? Почвам да уговарям татето за едно самолетно билетче.

Аз космаците ги оправям с епилатор, по принцип съм привърженик на безкосмието. Чупя стойки и клеча като крава ама няма начин Animal Cow . Засега се справям сама.

Анайс, стискам палци за утре и да ни известиш за събитието! Прати SMS на Годзи.

# 198
  • София
И аз да се обадя с малко отчет за деня:)
сутринта бях до поликлиниката и лекарката като ми мери корема се чуди защо още не съм родила..и тя бърза.. Confused
Иначе дадох кръв и се върнах да се донаспя..ммм супер
Като ви чета как смело си излизате насам натам, да ви питам не ви ли е шубе че нещо ще стане докато седите в кръчмата или киното.Мен с това раждане всеки момент малко ме е страх честно казано да се щурам насам натам!

# 199
  • София
Цитат на: villi
Слънчоглед ти при кои лекар ще раждаш?

при д-р Димитров

# 200
zdrasti Desika! I az imam dosta ot striite no za razlika ot teb gi imam i po korema. Mojesh da si kypish glicerinov sapyn ot ednata strana e kato kise i da se turkash s nego po striite. No izchakai da rodish i togava zashtoto sega moje da si predizvikvash kontrakcii kato si triesh energichno gurdite i korema. A bolkite ot lqvo na veroqtno sa pak ot kontrakciite. Men taka purvo me bolesh v lqvo posle v dqsno sega me boli i ot dvete strani dori ponqkoga i krusta. Neshto se strqskam ot tezi bolki zashtoto cvhak na 27 qnyari vlizam v 9 mes. Az shte imam momichence. Grinning

# 201
здравейте на всички:)
добре дошли и от мен на новите мами - Зак - май сме на един термин, а? Simple Smile
 Годзи, тук съм скъпа... ама съм в някакви мотани настроения, как иначе: от 4 дни съм с хрема и не мърдам от къщи, мъжът ми от 9 сутринта до 12:30 вечерта нон-стоп на работа Confused  а на всичкото отгоре 2 дни нямах телефон!! ужас пълен - яка скука, ... та за това повечко четях от колкото да пиша... брей, явно бременността ми ме променя - аз и моята голяма уста (респективно ръка) я домързя да говори... хахаха, но сега пък като се разпиша - леле "децата нямат спирачки" в случея бъдещите им майки Stuck Out Tongue
Мамо Фин - ако знаеш колко пъти почвах да ти пиша... ама все не довършвах постингите - ти си силна жена -  ГОРЕДЕЯ СЕ С ТЕБ!...  адски ми е странно, че за толкова кратко време при вас може да се даде развод... тук минават години..., уф - те лошите и хубавите неща се случват изневиделица - помитат те... после мислиш, преживяваш, забравяш и така  до следващия удър... бъди егоист, мисли за себе си, за момиченцето си и за сина си... опитай се да гледаш философски на нещата ей Flutter  що не си намериш един българин. Да се обадиш като дойдеш юни, ще спретнем купонче, пък може на някое "мъжко" да му излезе късмета хехехе:) а за гостито при теб, включвам се с пълна газ хаха, да му мислят съседите Stuck Out Tongue

Гледахте ли "Стани богат" предаването с бременните - да ви се оплача, за малко да участваме, ама бяхме 1 резерва, уви никой не се отказа. Мъжът ми е го е яд повече и то мен, много се беше въодушевил да участваме, да спечелим някой лев ... ама не стана кво да се прави, такъв е живота Wink

Утре да ми стискате палци - отивам в правителствена болница да се запозная с една лекарка... па да видим дали ще си уредя раждането, аз все си мисля, че имам много време - все пак термина ми е, чак края на февруари, ама като гледам около мен как сте се разтърчали да раждате... та чак паника ме обзе Tired
Роди се и 3-тото йога бебе Sign Exclamation  момиченце - и майката и то е добре!
ама да ви кажа не бях толкова въодушевена, защотото се роди по-рано от колкото трябваше, почти 8-маче... размери, колкото на моя момък в момента 2.250, абе важното е, че са добре...  но аз после сънувах, че ми изтичат водите през нощта - ужас:(  А  се чувствам добре... е втвърдява ми се корема като се преуморя, обаче иначе всичко си е о.к, дори продължаваме да се  luvbed с таткото... макар че почнах да се притеснявам да не предизвикам някое раждане така... уф не е в моя стил да се страхувам от s.x-a Embarassed

Като чета, вече половината всичко сте направили, купили, изпрали, а аз се моткам.  Купихме креватчето, приятелка ще ми даде количка, ама още нито едното нито другото е у нас! Да не говорим, че вчера се сетих, че трябва и за мен някои глупости от типа на "бабешка нощница" и джапанки:) добре че е зълва ми и свекърва ми, та купиха комплекта за изписването и ми дадоха от племеника един гардероб с дрешки.
Обаче пък, реших, (разбира се ако се чувствам добре, да чукна на дърво,  както до сега) първата събота от февруари да спретна едно биг бебешко парти   bigdance2 , ама няма да е като на "секса и града" или "приятели", з-тото тяхното baby shower е като нашата "погача на 40 ден" само жени. Аз смятам да напрая един як купон с много хора, музика, пиене, танци, абе както му е реда ... че следващия кой знае кога ще е... май за първи път през живота си, например няма да правя голям купон за рождения ми ден - на 24 март, ама малкия ще е само на 1 месец, ще почакам:)
уф, айде стига съм писала - хаха, който се е изморил да чете, му се извинявам предвърително!
добро настроение и да не психясваме!  bye

# 202
Здрасти Бети,
да и моя е на 24 Фев Simple Smile
Само че, аз мисля да раждам в Майчин Дом, така че няма да се засечем с бебоците.

# 203
Малии Пола как с епилатор бе #Shocked Аз с кола маска ама мъжа ми го няма да ме закара в салона д аги махнат. Мисля да изчакам евентуално до събота ама тия ако решат да ме приемат кво ша правя. Дано само не ми кажат секцио - ама квото такова.

# 204
Здравей, Бети! НЕ изчезвай така !!!
Аз мами, излизам днес на 200 м от нас и на връщане като ме заболя този корем, УЖАСССС - не мога да мръдна...седнах в един магазин, в който имаше аптека и си взех Бусколизин...ама не минава...С  триста зора се прибрах и чак след час ме отпусна...Мнооого беше страшно  Shocked  Аз вече не излизам надалече сама, ама то пък и на две крачки вече не мога да мръдна(((( А все пак искам да дочакам февруари.
Пола, направо ме  разби  с епилатора  Shocked ТИ си герой!

# 205
Zdraveyte na vsichki! Ne sme pisali otdavna, ama vi chetem s muja mi i mnogo se vulnuvame za vsichki i nai-veche za MOF.
Mila Geri, imash pulnata podkrepa na moeto semeystvo.
Bulgarite sme i po-krasivi, i po-dobri!
Mujut mi kaza che ako go nabara tozi idiot, bivshiat ti muj, shte go obezkosti. Ti si silna i nie viarvame v teb.
 Heart Eyes za Bebka Heart Eyes za Oliver Heart Eyes for u

Heart Eyes a tova e za ostanalite mami

# 206
Цитат на: Anaise
Малии Пола как с епилатор бе #Shocked/quote]

Ей така  Laughing Само първия път боли, после не ги оставяш да растат и не боли!  Sunglasses

# 207
Rebeka, благодаря ти!

Айде аз да се похваля с още нещо на фона на проблемите си туй нещо е направо като още един проблем... хехе...

Купих и прибрах каляската на принцесата! Снимки ще има по-късно! Сега седя и я съзерцавам тази количка и не смея да я пипна... ама дано се престраша скоро. Оня не се е обадил дори да пита за нея... камо ли за син си. Тая някаква надежда, че утре като си получи заплатата и ще се обади.

# 208
Здравейте  Close-mas:
Пиша пак, защото не се видях в списъка с февруарските бебета.
Моят термин е на 19.02.2005. Ще раждам в Майчин дом.
Момченце го видяха няколко пъти даже.

# 209
  • Sofia
Цитат
Като ви чета как смело си излизате насам натам, да ви питам не ви ли е шубе че нещо ще стане докато седите в кръчмата или киното.

Мен не ме е страх, че какво да стане, паля гущера и айде - към болницата  Wink Rolling Eyes
Аз и колата си карам като фурия насам - натам  Laughing .
Ама,татито много се шашка и през 2 часа ме проверява къде съм и как съм  Confused
Абе, тежи ми и на мен, ама и вкъщи много - много не ми се седи  ooooh! .
Всеки ден имам някаква програма за излизане  #Milti .Само вчера си седях вкъщи и ми се стори,че цял месец не съм излизала  #Puppy dog
Ама, аз май повече се возя, откокото да вървя  Wink
То, като стоя права по-дълго време и ме заболява кръстът. Cry

Общи условия

Активация на акаунт