По Вода и с Късмет към ФЕВРУАРИ 2005! ІХ

• 14 697
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
Аре... па като се родят бебитата и ви каня на гости... ама не виртуално, а съвсем реално.
Ако имате възможност, моля заповядайте!

# 181
Здравейте момичета ит мен,

Искам да ви попитам нещо. Аз от вчера навлязох ж 9 месец (термина ми е на 18.02), оба1е от известно време и особено вечер чувствам едно леко напрежение 'отдолу' и даже понякога имам чувството, че бебето ми е обхванало цялото тяло и отстрани на корема. Освен това, снощи докато се опитвах да заспя имах чувството че буквално бебка ми стъпи на пикочния мехур и почувствах долу ниско нещо като 'прехвърляне на мускул'. Възможно ли е това и нормално ли е? Вие всички говорите, че ви се стягат коремчетата, а при мен няма такова нещо.
Бихте ли ми обяснили според вас какво е?

Цвета

# 182
Цитат на: Мама от Финландия
Аре... па като се родят бебитата и ви каня на гости... ама не виртуално, а съвсем реално.

Shocked  Ама ти да не си мислиш, че ще откажем възпитано?!?!?  Laughing  Като ти се изтърсим окол 50 февруарки и гле`й к`во става!!!   Stuck Out Tongue   Laughing   Heart Eyes

# 183
Цитат на: Godzilla

Shocked  Ама ти да не си мислиш, че ще откажем възпитано?!?!?  Laughing  Като ти се изтърсим окол 50 февруарки и гле`й к`во става!!!   Stuck Out Tongue   Laughing   Heart Eyes

Бройте и мен, че в Скандинавско не съм била! #Milti  #Milti  Heart Eyes  Heart Eyes

# 184
  • Sofia
Цитат на: Pola
Цитат на: Godzilla

Бройте и мен, че в Скандинавско не съм била! #Milti  #Milti  Heart Eyes  Heart Eyes

Oha! Ще овършеем новия апартамент   bigdance2

# 185
Еее... 3 стаи и кухня (не знам колко квадрата)... все ще се сберем 50 мами и 50 врякащи бебета... съседите да му мислят  Wink

# 186
  • Sofia
Момичета, гледам фешън канала и ме обзе една носталгияяяя по тънко тяло и хубави дрешкии  Innocent
Боже, откога не съм слагала колан, само като се замисля  ooooh!
Айде, да се ражда буболецата и да се кипря пак  Wink

# 187
  • София
Мами,да ви се оплача,всички,които ми гледат корема викат-моменце!Ама всички!Обеснявам като идиот,че са ме гледали 4ма лекари-всички казват момиче,ама не.....

# 188
  • Sofia
Цитат на: bubata
Мами,да ви се оплача,всички,които ми гледат корема викат-моменце!Ама всички!Обеснявам като идиот,че са ме гледали 4ма лекари-всички казват момиче,ама не.....

Споко!
И при мен има близки с предчувствие,че ще е мома  Laughing
Пък аз всичко съм посинииииииииила  ooooh!
Ама, добре дошло ще е - каквото и да е наследничето.
как ти изглежда коремът?
Моят е тесничък и щръкнал напред - 100 % мъжки според 3 лекари

# 189
  • Sofia
Дамските уж били по-разаляти по талията  Thinking

# 190
Здравейте и от мен.
Ееееее, мамо Фин, много се радвам, че вече си по - добре #Milti А пък на майка си не й се сърди. Те всичките са такива. Преди сватбата ми (беше септември месец) моята майка с всичките си грижи и суетни ме докара до истерия, направо съжалявах че решихме с мъжа ми да правим сватба. А сега, живот и здраве, като се роди бебчо си представям на какво ще съм подложена - отсега изпадам в ужас. Ама какво да ги правиш - майки -  без тях не можем. Ти гледай да си спокойна и не се ядосвай много. Бебка като се роди ще забравиш всички неприятности. Пък и ние сме с теб.

# 191
  • София
Ами....според мен коремат си ми е нормален,според всички-бил остър....Ама то и аз на ултразвука видях,че е девойка-виждаха се лабии,никакъв помен от мъжки атрибути!

# 192
Na men 5 doctori vikat ste e momiche, a tumbaka mi e ostar i napred, spored maika mi otzad vaobste ne si lichalo che sam bremenna. Nie pak vsichko sme porozovili, e i sini i beli nesta ima i niakolko zalti i edno zeleno Wink
A MOF liatototo toku viz sme ti doshli na gosti bez maitap.

# 193
На мен ми казаха, че е момченце. Даже доктора и снимка ни даде за татито - да види пишлето на детето Laughing

# 194
Анайс, моля заповядайте!

Ама гледайте да не го олучите когато аз смятам да съм в България. Мисля да е през юни... ама още опцията е много отворена... Дали ще се усмеля да пътувам сама с 2 деца и дали ще имам паспорти и за двете... Трябва да съм внимателна с таткото, да не ми прави проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт