По Вода и с Късмет към ФЕВРУАРИ 2005! ІХ

• 14 698
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Значи утре и за това трябва да ходя
пфу,все в последния момент ще изпадне нещо такова.Нали уж тая от ЖКто трябва да знае Sneaky

# 166
  • София
Слънчоглед ти при кои лекар ще раждаш?

# 167
Юхуу!

Ей мъ! Преродих се в болницата... след 3те нощи през които спах общо 6 часа тази последната нощ в болницата ми подейства много добре... след едно хапче за сън изпросено по най-долнопробен начин де.
Та от там се върнах с добри новини... ако кантара им е верен, дори съм отслаблана с няколко стотин грама. Всичко ми е на ред със захарта... да съм си продължавала диетата... ама за коя диета ми говореха се чудя и мая щото срам и позор, не съм пазила кой знае каква диета. И ще имам(е) момиченце... ГОДЗИЛА, ПИШИ МЕ В СПИСЪКА  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

Както вече сте прочели, ситуацията ми хич не е розова, но благодарение на вас и майка ми, а и доста други около мене се справям чудесно. Днес изцедих социалните грижи с парички за храна, защото мъж ми ни остави без, а аз получавам пари едва другата седмица. Но тези от социалните провериха и ми идват някакви болнични пари в четвъртък, та няма да умрем от глад.

С мъжа подписахме развода (че много бързаше той с това) и разделихме имуществото. За моя изненада той не иска нищо друго освен компютъра (няма страшно, имаме 2) и телевизора... е ТВ ще трябва да купувам, но ще го взема на изплащане та ще се справя и с това.

Единствения ми проблем е майка ми която ме смята за малко бебе и само се меси в работите ми. Днес сме се карали на тази тема поне 3 пъти.

В четвъртък отивам да си прибера дългожеланата и ужасно скъпа количка (мерси на мъжо на майка ми... ще му връщам парите другата седмица) и в петък след обяд идват 2 мъжага с един камион да ме местят от тук. Не знам след това кога ще се появя по нета... за известно време няма да го имам в къщи, но при майка ми има та от там ще ви пиша... дано успея да убедя мъжото на майка ми да инсталираме кирилицата там.

Та такива работи...  Живея в момента ден за ден... да спра да мисля и за Финчо и всичко ще е ОК.

# 168
МОФ,
старшно се радвам, 4е те намирам в добро настроение и, 4е наистина вси4ко  се нарежда.
Е все пак моми4е ще си имаш, да знаеш какъв кеф е самооооо, розови рокли4ки и розови панделки и като ти се усмихнеее ни за Фин4о, ни за никой ще се сещаш.
Браво на социалните.Действай с компютъра, не ни оставяй за дълго без теб. После искам снимки на бебето, на коли4ката и на теб с разпорена до ушите усмивка.
Целувки от нас Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
...а, и ако имаш нужда от каквато и да е помощ, свиркай, насреща съм. Grinning

# 169
Цитат на: Мама от Финландия

... да спра да мисля и за Финчо и всичко ще е ОК.

Ей, голям образ си! Wink

# 170
  • София
Цитат на: Gena
Цитат
Мама Фин дали се върна от болницата  ?!

Аха!
Ще си има момИченце!  People Angel
Живи и здрави да са и тримата с баткото  Praynig , пък ....таткото -  Hands Fist

202uu

# 171
  • Sofia
Айде, добре си ни дошла, мамо Фин!
Звучиш ми много добре, дано и така да се чувстваш  Heart Eyes
С теб сме, завличай, каквото можеш от Фински и го отсвирвай!
Ще видиш каква мъка ще му е по щерката, ама  - НЕКА!
Пък, майка ти сигурно много се е притеснила и се тревожи за теб, та затуй не й се връзвай много - много  Twisted Evil
То, нали знаеш: с тях - лошо, ама без тях - още по - лошо! Sad
Къткай си я там!
А и без кирилица можеш да пишеш, ще ползваш само КРЕДОР-а.
Да ни информираш какво става,когато можеш, че се вълнуваме за вас  #Onfire

# 172
  • Sofia
И честита количка на Бебката! 1stroller
Пък ти що ще плащаш половината от цената й  Twisted Evil
Я, се ослушвай до дупка и се скатавай, а-ма-ха, няма пък да улесняваш всичко! Twisted Evil  Twisted Evil
Мислиш ли как ще си кръстиш момичето?
Що не я нагласиш една ....Гергана, например  Wink

# 173
МОФ, така  те искам - бодра и  весела!!!  Grinning
Момиченцето го вписах още щом разбрах!  Simple Smile
Дръж ни в течение, защото се притесняваме за теб!
Целувки!!!!!

# 174
Дамм и аз много се радвам че нещата вървят към разрешаване на проблемите. С времето всичко ще се оправи. Браво МОФ че си толкоз оправна. Само неразбрах каде ще живеете като се изнесете и защо вие се изнасяте а не мажа ти???

# 175
Дудка, която в началото се числеше към нас утре,живот и  здраве , ще ражда! Дали да не я броим за първата февруарка?!?!?  Thinking  Тя още си е в списъка, кво пък?!?!

# 176
Цитат на: Anaise
Дамм и аз много се радвам че нещата вървят към разрешаване на проблемите. С времето всичко ще се оправи. Браво МОФ че си толкоз оправна. Само неразбрах каде ще живеете като се изнесете и защо вие се изнасяте а не мажа ти???

Абе забелязах, че ако имам нещо да правя и времето хем бързо минава, хем не мисля за оня...

Туй за апартамента съм го обяснявала на няколко места... айде още един път да не взема и аз да забравя.

Та апартамента е под наем от работното място на мъж ми. Той каза, че на края на месеца прекратява договора с тях, което ми дава период от по-малко от 2 седмици да се изнеса... Е, изнасям се в петък.

Местя се в нов град, майка ми живее там (чудя се, дали избора е добър като я гледам в момента как ми се меси в работите) и ще сме на 170 км от сегашното жилище.

Таткото не го знам къде ще се мести и с какво и с какви пари ще го обзавежда тоз апартамент... ама сам си е изпросил положението и не иска да се връща на зад... LOOSER!

# 177
Моф, спокойствие и само спокойствие! Всичко ще се нареди. Не се ядосвай на майка ти, тя също се притеснява за теб и иска да ти помогне...ако те нервира - пускай покрай ушите си и прави нещата както Ти искаш! Важното е да си здрава Ти и Бебка!  ladyuu
Аз вчера вечерта бях на пицария и кво си мислите - ами едва издържах, беше ми  неудобно да седя толкова време, няма къде да се поизлегнеш, през пет минути  до тоалетната....После  и корема ме заболя, изобщо.....
Да ви питам на вас изтръпват ли ви ръцете, аз се будя по няколко пъти през нощта от това изтръпване, почвам да се чудя нормално ли е тооолкова много...и преди го имах, но предимно сутрин.
Къде изчезна Бети ? Thinking
Днес обещавам, че ще впиша новите мами в списъка -чувствам се достатъчно бодра и умна  Laughing

# 178
Айде мамки, здравейте!

Аз станах, душче и с кафето пред компа. Супер е тоз форум, добре че го има!
Мамо Фин, много ти се зарадвах #Milti Щерките ще ги гледаме заедно, ох че вече нямам търпение Heart Eyes  Heart Eyes

# 179
Цитат на: Godzilla
Днес обещавам, че ще впиша новите мами в списъка -чувствам се достатъчно бодра и умна  Laughing

Здрасти Godzilla,
радвам се, че си бодра Simple Smile.  Какво е нужно да направя, за да ме включиш в списъка?

Общи условия

Активация на акаунт