По Вода и с Късмет към ФЕВРУАРИ 2005! ІХ

• 14 700
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
А и исках да ви питам как сте със стриите? Аз досега имам само 1 на едната цица!!! Shocked Що там немога да разбера? И махат ли се после или кво?

# 151
  • Sofia
Цитат
Мама Фин дали се върна от болницата  ?!

Аха!
Ще си има момИченце!  People Angel
Живи и здрави да са и тримата с баткото  Praynig , пък ....таткото -  Hands Fist

# 152
  • София
ЕЕЕ.хайде стига де!Хич не ми се нрави идеята да преносвам Mr. Green
Аз уж за това и спрях още 35та седмица магнезия,ама на...утре свършвам 36та,почвам 37ма,а нищо особенно не се е случило...То явно този магнезии не е от кой знае какво значение.
Почти всички пишат,че имат болки ниско долу-аз никакви,дори болките в таза спряха-явно се е разширил достатъчно...Аз така съм се настроила вече да раждам,ама бебата явно още неще...Утре май е крайно време да се замъкна и на очния лекар,от седмица и нещо си търкалям направлението и все не отивам...Малко ме е шубе да не каже,че сме за секцио #Puppy dog

# 153
Здравейте,
ZAK, aз ще раждам в Майчин дом и в четвъртък и аз съм на преглед - за слушане тоновете на бебето при доктор Стоянов. Ти при кого си? Кога ти е термина? Моят е на 19.02.2005, ама по показания може и по-рано. В момента съм още в офиса и даже си пийнах 20 гр.уиски, че един колега се казва Наско, и понеже работя нямам време да обикалям магазините.Знам че е нужно да си носиш:нощница, тоал.принадлежности, чехли, чорапки, две хавлиени кърпи и ми казаха, че се краде там- намирали са външни хора в отделенията- цигани, та пари и мобилни телефони незнам как ще вкараме и ще ги опазиме.
Та, като чета как другите бъдещи майки са си купили всичко необходимо - от дрешките и скринчето до помпата за мляко, малко им завиждам, защото само уикендите за сега съм свободна и все изникват някакви ходения с приятели някъде, а след работа нямам особено сили да обикалям, предпочитам на кафе с приятелка/не че пия кафе/.
Започнах да търся големите неща- креватчета, коритца, количка, но малко се разочаровах, вж.форум"Клюкарник" тема"Грубо отношение". Мислех, че дребните неща са за по-накрая, но като чета май сериозно трябва да се замисля и да започна да ги купувам?!

# 154
  • Sofia
Цитат на: Anaise
А и исках да ви питам как сте със стриите? Аз досега имам само 1 на едната цица!!! Shocked Що там немога да разбера? И махат ли се после или кво?

Аз нови нямам, ама си отглеждам стари такива по дупето  Twisted Evil , от буйната си младост  Wink
Ами, какво да ти кажа за махането????! Rolling Eyes
Аз така обилно се омазвам с 3 крема,че на татито вече лошо му става от всички тез аромати,дет'се носят от банята  Embarassed
При някои мами се появяват стрии по гърдите като им дойде кърмата  #Puppy dog
А, единственият траен и ефикасен начин за премахването им е оперативният  #Shocked
Така,че по-добре да се вземат мерки, ама... си зависи и от еластичността на кожата  ooooh!

# 155
  • София
Целите ми гърди са в стрии,направо е ужасна гледка Twisted Evil ,а се мажа от 2рия месец най-редовно,ама...надявам се като родя и избледнеят да се позаличат,ще накупя разни кремове...

# 156
Цитат на: Binito
Здравейте,
ZAK, aз ще раждам в Майчин дом и в четвъртък и аз съм на преглед - за слушане тоновете на бебето при доктор Стоянов. Ти при кого си? Кога ти е термина? Моят е на 19.02.2005, ама по показания може и по-рано. В момента съм още в офиса и даже си пийнах 20 гр.уиски, че един колега се казва Наско, и понеже работя нямам време да обикалям магазините.Знам че е нужно да си носиш:нощница, тоал.принадлежности, чехли, чорапки, две хавлиени кърпи и ми казаха, че се краде там- намирали са външни хора в отделенията- цигани, та пари и мобилни телефони незнам как ще вкараме и ще ги опазиме.
quote]
Здрасти Binito, тук вече сме близо - моят термин е 24.02, но не се знае, може и по-рано.  И аз като теб съм в офиса още и мисля да продължа така до към 07.02 поне а може и повече според как се чувствам - ти докога мислиш да работиш?
Иначе съм при Дуковски.  
А за телефоните - ще ги оставяме за наблюдение на съквартирантките  Laughing Аз се судех дали трябва в болницата шише за вода на бебето да се носи  Thinking

# 157
  • София
Здравейте и от нас!

Нищо ново на фронта нито контракции по-сериозни, нито тапа да не говорим за води. Вече нямам търпение и аз като Анайс целта беше да издържим колкото се може по-дълго, а сега нищо. Спряха ми магнезия преди 2 седмици и от тогава дори подготвителните контракции намаляха.

Относно багажа за Шейново - не е задължителен лиглин, лекарят при който ще раждам ми каза да си взема нощни дамски превръзки. Ако някой все пак иска да си купи бял избелен аз го намерих в аптеката, която се намира на ул. Черковна на спирката на автобус 120.

Толкова за сега по-късно пак ще пиша ако не ме домързи.

# 158
  • София
Цитат на: villi

Относно багажа за Шейново - не е задължителен лиглин, лекарят при който ще раждам ми каза да си взема нощни дамски превръзки.

При кой лекар ще раждаш?

# 159
Ама там е работата че аз никога не сам имала нито стрии, нито целулит. И все си мислех че на тумбака стават на бременните а при мен няма ни една там. Никакви кремове не изполвам. И сега като я видях тази малко се шокирах щото прилича на белече? Пак не бях виздала такова чудо допреди 1 месец в болницата на една мама на тумбака и.
А за раждането и аз сам се засилила да раждам в МА. Само нощница, памперси, чехли и дамски превразки искат.

# 160
Здравейте и от мен!
Относно болките - аз имам облки ниско долу и в кръста, но не ми се втвърдява корема - това контракции ли са според вас?
За стриите - мажа се със свинска мас много отдавна но нищо - нацепих се основно от двете страни на корема. Стриите ми са едни червени, направо изпадам в ужас като се видя Embarassed  И като знам, че махане няма...
Аз магнезия го спрях още преди месец, въпреки че доктора ми казваше да го пия.
И на мен не ми се нрави идеята за преносване. То бебчо когато си реши тогава да излиза, ама тайно се надявам че няма да мързелува до края там вътре.А бе нали най - важното е да са ни живи и здрави!!!
Binito, за количката - обиколих сигурно цяла София и еднствено в Щъркела си харесах количка, която да е комбинирана, лека и на добра цена

# 161
  • София
Аз ще раждам при Велев от Шейново. Все още не знам как, но по предварителна уговорка за сега нормално, като след 2 седмици ако бебка не се е родила преминавам към секцио. Според лекаря бебка може да стане по-големичка ако не се роди до края на януари.

# 162
  • София
Дали само на мен така ми се струва или всички лекари се опитват да изкарат бебетата ни гиганти
И моя лекар непрекъснато обяснява че ако бебо остане докрая ще е много голям ,за да излезне по нормален път.Ами ако бях пила Матерна сигурно още в 8ми месец щеше да иска да го раждам. Thinking
А какви изследвания трябват
аз засега имам само кръв и урина,кръвна група и васерман?А някакви си там австралийски антиген/незнам дали беше точно така/СПИН?
да не ме върнат #Shocked

# 163
Искат австралийски антиген - хепатит - задалжително

# 164
  • София
На мен също ми правиха изследване за този австралийски антиген, СПИН, васерман в края на 3месец.

Видях, че са ми вписали всички резултати в обменната карта.

Общи условия

Активация на акаунт