В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 959
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Licorne, и ние имаме куче и две котки, но живеем в къща с двор и са навън.
Според мен животно в апартамент е мъчение и за двете страни.
Когато забременях със сина ми, АГ-то ми каза, ако имам котка, да не се занимавам аз с нея.

# 16
Абе това са глупости.Като си има ваксини,обезпаразитяване всеки месец и поддържане на добра хигиена,няма никакъв проблем нито от към забременяване,нито към отглеждане.Кучетата и котките се приспособяват към средата,в която живеят.Да,по-добре е в къща с двор,но аз моето куче не го виждам да се мъчи,като живее в апартамент.Аз съм израсла с кучета,в момента гледаме куче също.Кажи речи целия ми живот е минал с кучета.😁
Отглеждането на животно би бил безценен урок за детето.То ще научи, че е необходимо да се отнася с уважение и достойно към животните,ще му помогне да изпитва съпричастност към всички форми на живот.Ако уважава животните,то уважава човешкия живот.
Скрит текст:
Ето как се мъчи горката 😂

[spoiler\]

# 17
Добро утро с новата ни тема!
Нека да бъде на късмет и да донесе много +
На бременните момичета , да стоят бебоците на топло  и не ни забравяйте!
Благодарности на Rave  и Матея ❤

# 18
И аз като Мери не виждам моето да се мъчи, ама никак даже хаха. Аз съм “за”. ММ е с по-осторели виждания и ми обясняваше как трябва да ѝ намерим място. Глупости на търкалета - тя първа е дошла. Бебето да го пазя най-много седмица-две. Simple Smile

# 19
Ние имаме котарак. През целия си живот е живял в апартамент и не би оцелял навън. Правя сравнение с този на баба ми, който през деня е по двора, а вечер спи в къщата, нищо общо нямат като инстинкти. Котките обаче не са като кучетата и мен лично ме притеснява как би се разбирал с бебе. Виждала съм много мили клипчета на котки с бебета, но са си чепати животинки.

# 20
Добро утро и от мен в новата тема,позволявам си да кажа не просто да се напълни с плюсчета,а всички плюсчета да са с успешни финали!
Благодарности на Рейв Hug
Матея прекрасно орисване ,взимам си и розовко и синичко,нямам претенции само да стигнем до развиващо се и здравичко бебе!
Кактусче бързо да я сваляш тази корона и всичко да е наред!
Licorne и ние го мислим от дълго време това с кучето,ноо не мисля ,че е проблем.При нас е само чисто щастие, от момента в който го гушнахме,топличък и полузаспал Blush
На мен вчера ЧХГто ми излезе 35,предишното беше 30.Доктора каза в понеделник пак .Мнооого се надявам да се размина с извънматочната Disappointed Relieved

# 21
Записвам се и аз в новата тема.
Събирам си розов прашец, че от синьото вече имам😀🥰 ама аз пък ще ви хвърля памперс за късмет🤞🍀

Вчера имах + тест за Ову. Работим здраво с ММ, пък каквото сабя покаже.
Според календара НЕ очаквам М на 12.03. До тогава ще ви чета и очаквам да валят Плюсчета 🍀🍀🍀

# 22
Честита нова бебеносна до финал тема! Да ни е пролетна и много, много успешна! Рейв, благодаря за старанието и грижата към нас! Матея, чудно орисване, а и напомняне, че пътят не винаги е гладък и равен! Лека бременност на теб до края и блажени споделени мигове! Взимам прашец за след два месеца ще ми е много нужен! Дени, стискам палци да е проста БХБ, не ИМ. В една и съща лаборатория ли са ти изследванията, особено последните две?

# 23
Добро утро, и аз да се запиша в новата тема. Пожелавам много плюсчета да цъфнали пролетно в нея, и аз бих си взела и от синьото и от розовото. Аз от днес започвам Фемара, за да стимулираме овулацията, за първи път ми е и ще видим до къде ще я докараме така.
Колкото до кученцето, много съжалявам, че се е забавило и то, знам ние когато решихме да вземем определена порода и точно в този момент нямаше никъде бебета, колко много се разочаровах. В крайна сметка намерихме нашия мъник  и го спасите, дойде си болен при нас и се борим за него. Сега с опитите нямам търпение да гледам и бебче и куче, кучето и таралежа са част от семейството, не мога са си представя да изгоря някой на двора от тях, заради бебоче.🐺🦔

# 24
Danita в една и съща са ,доктора каза, че са много ниски стойностите и според него ще падне ЧХГ и ще ми дойде .Ама засега няма такива изгледи.

# 25
Благодаря за новата тема и за орисването! Дано за всички ни да е последна!
Ние също сме с куче вкъщи и изобщо не се притеснявам забъдещите ни деца. Ще си растат заедно. Ако чаках да забременея, да родя и тогава да вземем куче, щях доста да почакам и да седя вкъщи да се депресирам. А и е жестока тренировка за  отглеждането на бебе.
Аз днес имам + тест за О. Явно "скоро-то" на АГто е било "всеки момент". Опасявам се, че може и да я изпуснем. Два буса пътуват към вкъщи и след товаренето и разтоварването не знам дали ще успеем да се разпишем изобщо.

Bellflower, твоя мъж няма да го коментирам... Щото на теб ти е лесно да се чувстваш излъгана и предадена от тялото си (и от тъпите производители на тестове) , дай да ти се разсърди за капак. Разсърди му се и ти!

# 26
Дени, да се окаже прав твоя доктор и скоро да се радваш на МЦ. И да, случва се и да идва за радост, колкото и да е абсурдно за тази тема.
Кактус, как си, бързо преборвай кралските вируси и пази на топло бластоцистчето! ❤️ ❤️ ❤️
Лютиче, успешно пренасяне и изненади след 2 седмици!

# 27
Дени и според мен ЧХГ ще е паднало в понеделник. Когато аз минавах през тези терзания, при последното ми изследване ЧХГ също беше само с 8 единици по-високо и моето АГ каза, че при тези стойности е почти сигурна че е БХ а не извънматочна . Стискам палци!

# 28
Благодаря на Рейв за новата тема, и за орисването. Грабя си пращец. На мен ми дойде М снощи, даже подрани което е странно. Спирам да пия аспирина, да не стане беля, поне докато съм в М. Много силни болки имах снощи, но ние жените с ендо е нормално. 😶 След този цикъл подновяваме опитите, колкото и страх да изпитвам за нова загуба.

Кактус - бързо оздравяване. 🤗

Дени - дано ти дойде М скоро, съжалявам.. 🤗💛

# 29
Здравейте прекрасни момичета,
Записвам се и аз в новата тема и искрено се надявам на всички да е последна. 😊
Аз съм 3 дни след О, така че тест или цилъл към 10.03.
Вчера обаче реших, че вече е време да се поразровя по-надълбоко за инвитро клиниките из София ииии… сега в главата ми е OMG… 🧐

Общи условия

Активация на акаунт