В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 109
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Правила съм си изследване за тромбофилия, пия аспирин протект, но на мъжа ми не са правени никакви изследвания

# 271
  • София
Елора а ЧХГ пускала ли си?

# 272
Не, смятам този месец отново да се тествам по- рано и ако резултата е положителен да пусна чхг и прогестерон. Просто знам, че е на много ранен етап не е доказана бременност, но се отчайвам вече

# 273
  • София
Само с ЧХГ ще докажеш че е БХ а не изпарителна черта

# 274
Благодаря ви за отговорите Blush
Успех на всички, чакащи с нетърпение да видят двете чертички Heart

# 275
Misery, Круелче и всички останали, толкова мили думи! 😍 Вашата подкрепа е много важна за мен и ми дава сили по-лесно да продължа напред!
Мери, сладурка 😘 Ама много ме разчувства! Много мило ми стана. ❤️
Благодаря! ❤️💕☀️
Възхищавам се на всяка една от вас, че въпреки тежката борба, продължавате напред към тъй бленуваната мечта! ☀️
От цялото ми ❤️ ви пожелавам скоро мечтата ви да се сбъдне! 🍀
И си признавам, че вашите окуражителни цитати ги скрийншотвам и си ги чета, когато ми е тежко. 😊❤️

# 276
  • София
Точно! Това го разбрах след првата биохимична, която не е доказана, защото не съм пускала ЧХГ. Но след втората пък никой никакви изследвания не ми пусна - случвало се на всяка втора жена да има поне две БХ докато забременее....

Само с ЧХГ ще докажеш че е БХ а не изпарителна черта

# 277
Аз в понеделник съм на хематолог стискайте ми палци да се разбере с каква тромбофилия съм и дали ще се наложи терапия от + тест. 🍀

Кактусче ти си ми на сърце ❤️, много ми е мъчно че трябва да минеш през всичко. ❤️
Момичета пожелавам на всяка една от вас да ви се сбъдне най-съкровенната мечта. 🤗
Аз снощи сънувах, че с ММ имаме кошара отрупана с бебешки дрехи, играчки и всичко каквото се сетите. П. С дрехите бяха в синьо.Той беше на седмото небе от щастие. Уви беше само сън..

# 278
  • Ст Загора
Съжалявам Кактус!

# 279
Мери ,честита да си!
Кактусче гуш,дано останалата снежинка да е вашето човеченце Hug
Аз се обзаведох с пневмония,кашлям като магаре,мрън Confused
Но пък успяхме да оправим документите за смяна на клиниката.Пуснахме ги и чакам в понеделник входящ номер.Да взимаме заповедта и да започваме .

# 280
Мери, Честит рожден ден,! Бъди здрава,  нека ти се сбъднат всички желания!🌹🥳🍰
Кактусче,  силно те прегръщам! Пожелавам бързо до се възстановиш и снежинката да ти бъде на късмет!
И моята ме чака, може да сме по-едно и също време🤔
Дени , бързо оздравяване! В коя клиника ще се местните?

# 281
Мила, в Щерев се местим.С оглед на това ,че в старата ни клиника нямат възможност да направят някои от допълнителните неща ,които се налагат при нас.

# 282
Ех, Кактусче , много се надявах на добри новини при теб. Радвам се, че си настроена борбено и не си се предала емоционално.
На мен ембриоложката ми каза, че при ЗЕТ успеваемостта е по-голяма, тъй като се подобрявала морфологията.
При мен така се и получи. Стискам палци снежко да е вашето бъдещо дете.
На всички други пожелавам също успех. Няма да се включвам в дискусиите от предходните страници. Мога да кажа само, че съм минала през всяко едно емоционално състояние и разбирам всяка една от вас.
Прегръщам ви и продължавам да ви следя и стискам палци.
Специално за Rave, благодарности, че се грижиш за всяка една тема и лично аз съжалявам, че не се включваш.

# 283
Момичета, да ви кажа колкото повече стават дните на закъснение ( 4ти тече ), започвам да ставам нетърпелива. Но казала съм, ще чакам. На 7ми ще си купя тестове, за да мога на 8ми със сутрешна да ги направя. Стискайте палци и аз да се отбележа с 2 чертички и след мен още много, както е тръгнало в темата Innocent Heartpulse

# 284
Как издържаш?Браво на теб,пожелавам ти да си подариш един хубав подарък за 8-ми🥰

Общи условия

Активация на акаунт