В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 103
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Да и аз мисля, че е индивидуално и е до организъм и трябва да експериментира човек докато не си уцели неговото..

# 256
Еми ще пробвам към 16 и 20.00ч. Дано я хвана. Знам, че и с тестове не е 100 % сигурно, но каквото зависи от мен, ще направя.
Настроението обаче на мъжа ми си е друга бира...

# 257
Честит рожден ден, Мери! Жива и здрава, късмет, успехи и съвсем скоро двойна изненада. Ribbon

3ти ден днес още няма М при мен, лежа и си мечтая за 8ми март да си направя един тест и да е с едни хубави наситени 2 черти.

# 258
  • София
Senioritka, направо не знам какви нерви имаш Grinning аз за три дена няма да издържа, камо ли до 8ми Grinning

# 259
Здравейте. Чета Ви само и вече с трепет мога да ви кажа че след толкова много молби,пиене на билки и лекарства този месец когато най-не очаквах имах овулация. Просто на 27 имах тежест ниско долу и си направих един останал овулационен тест и беше положителен.  Днес си пуснах Прогестерон и мисля че е доста добре като се има предвид че са минали 5 дни от нея. Тогава и се потрудихме и сега чакам да видим дали ще ми дойде на 14-ти. 🥰 Много съм щастлива.

# 260
Благодаря ви момичета!
Желая ви пожеланията,които сте написали да ви се връщат с пълна сила!!🤗🥰

Останалите взимайте пример от Кактусчето .Нито веднъж за 2 години в тази тема,не съм видяла да се тръшка,да се нерви,да мрънка,и да изпада в емоционални излияния към някой друг от темата.Поне не го е показвала тук.Въпреки неуспехите-духом НЕ пада!Възхищавам се на силата и вярата на това прекрасно момиче!
Желая ти миличка от все сърце третия опит да е успешен,и да изкараш една лека и спокойна бременност!🤗❤️

# 261
Миленка в коя лаборатория пускаш прогестерона, виждам че ти пишат рефентни стойности. Аз го пусках в бодимед, заедно с чхг и при мен нямаше стойности по време на бременност.

# 262
В Писанец в Пловдив. ❤️

# 263
Аз хванах + тест за О точно сутринта. Предния ден правих тест следобяд и чертата беше започнала да се насища, та сутринта реших да направя. (не с първа урина, ставам заради детето в 5ч и използвах да отида тогава до WC, после в 7:30ч направих теста).
Въпреки положителния резултат направих както обикновено следобяд и чертата вече беше по-бледа от контролната. Ако сутринта бях пропуснала щях да си изтърва пика и да си мисля, че нямам овулация тоя месец 😀

# 264
Честит Рожден Ден, Мери! Бъди здрава, успешна, благословена! Нека скоро се сбъдне най-голямата ти мечта!:gift_heart:

Имам 3 примера около мен за изключително трудни забременявания, на едното семейство им отне повече от 10 години. Другата ми много близка приятелка имаше загуба, докато аз бях бременна с първото дете и после се почна ходене по мъките. Забременя след няколко опита ин витро, които съответно отнеха няколко години. Преживявах всичко и тъгувах с нея, защото е изключително добър човек, никому не сторил зло.  Ами някак си не мога да си представя да е мислила за мен, че си "натрапвам" бременноста или че не заслужавам това, че съм бременна от първия опит. А не съм и усетила подобно нещо, ама по никакъв начин.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 19:04 от bubanka

# 265
Момичета съжалявам,че се натрапих в темата ви!Минавам само да кажа,че на тестовете belive не може да се вярва.Теста се оказа отрицателен!Благодаря на тези които ми отговориха.Успех на всички!

# 266
Мери, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива! Нека много скоро се сбъдне мечтата ти! Весел празник! 💐

# 267
Здравейте, момичета! Не пиша често тук, но ми се случи следното нещо. 11ти и 12ти ден след овулация  си направих ранен тест за бременност. Имаше много бледа черта, но се виждаше ясно. На другия ден отново се тествах с други 2 марки и отново имаше и на двата бледи черти ( само да спомена и преди съм ползвала тези тестове не са ми давали никога изпарителни черти) реших да си изчакам закъснението за да се тествам отново, но на 16ти ден след овулацията цикълът ми дойде с адски болки 😔. Отидох да поговоря с гинеколожката ми защо така се получава, че си мисля че съм имала биохимична бременност, а тя само ми повтаряше, че тези тестове така си били показвали бледи черти преди цикъл заради многото хормони и само ми се караше. Днес реших да направя на една приятелка 12ти ден след овулацията от същите тестове, които аз си правих и са напълно отрицателни(няма бледи черти заради бошуващи хормони). Та молбата ми е според вас как мога да спра тези биохимични бременности защото ми се случва вече 2ри месец подред, тъй като лекарката не ми вярваше, а съм отчаяна, защо все не се задържа плода 😔 Извинявам се за дългия пост

# 268
Shantallче, нервите ми са жеУезни Joy
Имала съм месеци в които без признаци преди закъснение съм си правила по 2 теста. Този месец хем усетих О, бяхме правили секс предния ден, после 6 дни температура, болки в гърба, едната сутрин така ми се повдигна от една мекица която майка ми ядеше Joy свят ми се вие доста последните два дни. Просто така ми идва този път, ако е станало, ще съм най-щастливата. Ако не, живот и здраве другия път. Наистина и аз самата се изненадвам че съм толкова спокойна.
Senioritka, направо не знам какви нерви имаш Grinning аз за три дена няма да издържа, камо ли до 8ми Grinning

# 269
Elora25, не си сигурна, че си имала биохимична бременност и двата пъти, дишай. ИЗследвания пускала ли си? Тромбофилия, хормони? Мъжът ти правил ли е спермограма, ДНК фрагментация?

Общи условия

Активация на акаунт