В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 101
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • София
bananovolisto, от моят опит с четенето и хормоните АМх се пуска задължително с Инхибин B
При мен е над 1, но близко към 1 и докторката даде 6 месеца опити за естествено.

# 241
  • Бургас
Здравейте момичета,

Събрах се от вчера и реших да ви пиша (2ро мнение на  специалист). Ще се радвам ако има някоя дама забременяла естествено с АМХ под 1.

Изписаха ми Еутирокс 25 за около месец,после изследване и пак на доктор. За докторите ТХС 2.8 не е проблем уж, нито вит.Д,който е 30.

И двамата ми дават до 3 месеца за естествени опити и после ме насърчават за инвитро.

Чакам МЦ и на 3 ден отивам да пускам АМх отново,защото сега ми го пуснаха на 24 ден от МЦ. Записала съм се и на още две места за допълнително мнение,а междувременно ще ходя и на цветна снимка. Имате ли идея на кой ден след МЦ се прави?

Благодаря

На мен ми казаха първите чисти дни - Аз имам записан час за снимка на 9-ти ден от цикъла.

# 242
  • София
Ако не се пускат други хормони може повсяко време. Стойностите на АМХ в отделните периоди на месечния цикъл остават непроменени

# 243
Присетих се за вас, "9 Месеца" дарява една безплатна инвитро процедура във Вита, ако някой може да се възползва:
https://9meseca.bg/novini/kampaniya-daryava-bezplatno-invitro-procedura
Виждам, че пакетът включва доста неща, но не зная дали са достатъчно за една процедура реално.

# 244
Не е точно така, АМХ се препоръчва да се изследва на 2-3 ден от МЦ. Върнете се и четете за ниско АМХ, почти във всяка тема се коментира. Сам по себе си този хормон не дава кой знае каква информация.Аз и няколко други момичета, с които съм си писала във форума, сме забременели естествено с АМХ под 1, иначе и мен ме гласяха за инвитро от една определена клиника…
Кактус заради теб влизам в темата тези дни, стискам силно всички палци вкъщи и чакаме високо чхг 🍀🍀🍀 И да знаеш, че и като гушнеш рожбата си, пак няма да спреш да го мислиш. Всяка тревога и емоция се умножава по 50 след положителния тест и по 100 след раждането, така че си щадете психиката доколкото е възможно (няма да почвам пак темата от преди няколко страници, че тук вече е пълно с обидчиви явно)
П.С. Бях мярнала коментар на литълчето че заради проблеми с бременността ти в момента май не мислиш за второ - да ти кажа, минахме през ада докато си приберем детенцето, бях сигурна че няма да ми мине изобщо мисъл за друго бебе, но като се поуспокоха нещата вкъщи и мисълта вече се прокрадва 😊

# 245
Алисън, много ти благодаря ❤️❤️❤️
За съжаление и този опит е неуспешен. Имаме една единствена снежинка, която се надявам да си приберем още другия месец. 🍀🍀🍀

# 246
Кактусче, евала момиче! Минаваш буквално през огъня. Честно не знам, от къде я вадиш тази борбеност. 😊😍🤗 Пожелавам ти успех от сърце много скоро. ❤️❤️❤️❤️

# 247
Кактусче, аз пък го виждам като много да ти приляга едно коледно чудо. Стискам палци следващия месец да е вашият!

# 248
Честит рожден ден, Мери! Бъди здрава, щастлива и съвсем скоро бременна!

Кактусче, съжалявам за неуспеха. Възхищавам ти се и аз на силата, рядкост са такива като теб. Третият път дано е щастлив и да ви е на късмет!

# 249
Да разведря малко темата, имам въпрос за тестовете за О на експрес тест. Помня, че АА препоръча тестовете им за бременност, надявам се и тези за О да са ок.
Досега с twip и oviw, не успях да хвана О. Тествах се към 16.00, но някъде пишеше, че може да трябва по-късно, затова реших да се тествам два пъти дневно.
Ако първия тест е към 16.00, добре ли е следващия да е към 19.00? Решила съм този месец поне с лентички да я хвана Grinning

# 250
Greyspirit, опитай. Аз хващах към 17 часа и то без да съм много стриктна по отношение на пиене на вода.

# 251
Грейче, аз бих препоръчала по-ранен час на тестване. Доколкото си спомням, прозорецът на тестване беше нещо от сорта на 10:00-20:00 часа, така че примерно ако второто тестване ти е 19:00 часа, може би е добре първото да е около 11:00, за да хванеш сутринта пик. Независимо между другото, че навсякъде по опаковките в т.ч. и по клиповете пише, че не се тества с първа сутрешна урина, аз съм го правила и никога не е имало отклонения (в смисъл по-тъмна тестова лента).

Редактирам се да честитя на Мери рождения ден. Желая ѝ едно хубаво пухкаво вързопче да я сполети съвсем скоро.

# 252
Грей, при мен например тестове за О не отчитаха сутрин нищо, ама никога. Дори бледо подобие на втора черта. Аз правех само следобяд - един път към 16-17 часа и после към 19-20 часа. Правила съм само на Фолиум тестове.

# 253
Значи може ни пак е индивидуално и до човек, и до тест. Към 10:00-11:00 аз не успявах да спазя условията за вода и почнах да тествам с първа сутрешна урина. Никакви разминавания не съм имала, независимо че доста се предупреждава да не св тества с нея. После ми се падаше към 18:30-19:00 вторият тест. Аз го карах сега с клиър ову, че четох тук отрицателни отзиви за Овюто, обаче нещо не ми достигнаха тестовите ленти и взех Овю и си отчете пик безпроблемно. Да, една идея по-светъл е пигментът, но като цяло не бях недоволна. Сега поръчах от амазона 100 бройки easy@home, че ми писна да купувам като ненормална пет пакета и да ми излизат като една чужбинска кутия с повечко тестове.

# 254
  • Ст Загора
Аз хванах Овулация на в 00 :16ч

Общи условия

Активация на акаунт