В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден, Мери! Толкова цветно да е всичко в живота ти! Здраве, много щастие и мир!

# 226
  • София

Merryhristowa, честита да си! Здрава, щастлива, обичана и сбъдваща мечтите си!

# 227
Мери , честит рожден ден и сбъдване на мечтите ти !

# 228
Мен единственото, от което ми става неприятно в тази тема, е някой случайно изпльоскан положителен тест за Б от някой случайно появил се потребител. И не защото е положителен тестът. Има 283730 теми по въпроса бременна ли съм, бледа втора черта и тем подобни, защо точно тук? Както и да е.
Честит празник, Мери!
Аз все пак ще успея да си направя проверката на тръбите, за което съм супер щастлива.

# 229
Честит рожден ден, Мери! Здраве, късмет и много щастие!

# 230
Здрастии, пак съм аз 😀 ами разписвам се с М от днес съвсем неочаквано и тоя месец го пишем дъждовен 🤷♀ Ще се запиша в групата за тестове за О и може да ми излезе късмета! Рожденничка съм през май и ми се иска дотогава да е станало 🤪

# 231
МериХристова, честит рожден ден Grinning Да си жива и здрава и много скоро бременна 🤰♥️ Поръсвам те с шаващо розово и ти пожелавам да си все така позитивна и на теста за бременност Stuck Out Tongue Winking Eye
Моят личен опит е че аз никога не спрях да го мисля и много ме напрягаше фразата " да спра да го мисля". Не е правилна тая фраза хиляди жени са забременели докато го мислят и не виждам нищо грозно да избягваш бременните си приятелки, особено когато ти натякват и говорят само за това. Живота си е мой, имам отредени определени дни на този свят и съм абсолютно свободна да избягвам, хората които не ме карат да се чувствам добре и не ме подкрепят, когато ми е трудно. Това, което наистина ми помогна, беше че се опитвах да се разсейвам - излизахме, ходехме по заведения, рисувахме с чаша вино, ходехме на кино (дори по време на стимулацията т.е. по време на самото инвитро) разхождахме се много по парковете, забавлявахме се вкъщи на различни игри и не съм спряла да го мисля и да се притеснявам дали ще стане. Така че никой да не чувства виновен за чувствата си, а да се почерпи по една тортичка за здравето на Мери и по една Маргарита Tropical Drink и плюсчетата ще завалят ++++ Пожелавам ви го Hug

# 232
И аз чета в тази тема по няколко причини:
1. Защото се пише сравнително грамотно!  Grinning Всички правим грешки понякога, ама да чета 10 реда едно изречение без никаква пунктуация е не, не, не и не за мен.
2. Защото има много дами, които са доста компетентни по темата.
3. Защото се спазва добрия тон.
Та, ако някога видя втора черта и аз бих я "пльоснала" тук, защото просто е по-предразполагащо.
И да не е съвсем отклонение от темата, съм на 1ви ден закъснение, нямам обичайните си ПМС, но имам и отрицателен тест.

# 233
Момичета имам едно питане,прогестерона само на гладно ли се пуска?

# 234
Emmmiiii, ще ме прощаваш, ама изобщо не си разбрала коментара ми за изпльоскването Simple Smile Едно е да четеш и пишеш тук като постоянен потребител, който е запознат с целта на тази тема конкретно, и след време (дай Боже максимално кратко) да ни зарадваш с две чертички. Вече съвсем друго е да се регистрираш преди 2 часа и да залееш 5 теми в 'Искам бебе' с положителен тест - то и да прочетеш коя тема за какво е също е част от грамотността. Пожелавам ти с това закъснение да 'пльоснеш' две черти до няколко дни.

# 235
  • София
Момичета имам едно питане,прогестерона само на гладно ли се пуска?

Не

# 236
Уинтърче 💕 Напълно споделям мнението ти 😊 Грабя си розовкооо 🥰 Изобщо нямам намерение да се оправдавам за чувствата ми и с чиста съвест си отбягвам някои бременни, понеже една част не са тактични и ме карат да се чувствам зле. Други пък са ми подкрепа и поддържам контакт. И не, няма да спра да го мисля, докато не държа рожбичка в ръцете ми. ❤️ Не спирайте да го мислите, мили момичета и правете всичко, което зависи от вас, а за останалото се молете! 🙏
Мери, да си жива и здрава!!! Нека съвсем скоро да се сбъдне мечтата ти! 💕🍀❤️

# 237
Ооо, Rayy-че, нямах предвид конкретно твоя коментар!! Извинявай, ако си останала с такова впечатление. Имах предвид, че е разбираемо защо в "големия ден с големия тест"    чат-пат изкачат в нашата си темичка Grinning

Иначе благодаря, чули те всемогъщи феи Grinning

# 238
Здравейте момичета,

Събрах се от вчера и реших да ви пиша (2ро мнение на  специалист). Ще се радвам ако има някоя дама забременяла естествено с АМХ под 1.

Изписаха ми Еутирокс 25 за около месец,после изследване и пак на доктор. За докторите ТХС 2.8 не е проблем уж, нито вит.Д,който е 30.

И двамата ми дават до 3 месеца за естествени опити и после ме насърчават за инвитро.

Чакам МЦ и на 3 ден отивам да пускам АМх отново,защото сега ми го пуснаха на 24 ден от МЦ. Записала съм се и на още две места за допълнително мнение,а междувременно ще ходя и на цветна снимка. Имате ли идея на кой ден след МЦ се прави?

Благодаря

# 239
Merryhristowa, Честит Рожден ден! Да си здрава, усмихната и скоро - бременна.

Rayy, и мен ме дразни случайно изпльоскан тест за бременност, без увод, предистория, без никакъв интерес към пишещите в темата и техните съдби/тревоги.

Blondy23, не се ядосвай, че ти е дошло. Почини си няколко дни, зареди се с идеи и тестове за овулация и после си атакувай сладострастно мъжа. И да, нека за рождения ти ден получиш хубав подарък - приятната новина.

Общи условия

Активация на акаунт