В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 076
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Не - не поясних, извинявам се. Под маркетингов трик имаше предвид срока на годност.. и че кутийката си е ок, а не, че тестовете са трик..

# 211
  • София
Всички лекарствени продукти имат срок на годност, но реално нищо им няма 3-6 месеца след изтичането му. Още повече, че след като предните дни са били отрицателни, мисля, че можеш да му имаш вяра.

# 212
  • Ст Загора
Аха да може трик да е. Както каза Шантал щом се насища чартата явно работят.
Пък и не са изтекли от много време

# 213
Daisy, ще ти отговоря направо - приятен секс днес и утре Simple Smile Няма значение, че е изтекъл срокът, дано хванете яйцето и се получи.

# 214
Аз да ви споделя, вчера (не) чаках М, още нямам. Сутринта имах леки срязвания 2-3 пъти и преди малко 1 път. Не съм правила тестове, и не мисля и да правя. Ако минат 7 дни и не дойде, тогава ще си направя. Писна ми от ден два пет закъснение, тест отрицаттрлен и хоп после лелката. То като ще става, ще стане.
Честит празник! 🇧🇬

# 215
Включвам се за последно и се махам! И ПОДЧЕРТАВАМ,това е лично моят опит!!

Гледам , че правите все още тестове за овулация и т.н. Аз бях полудяла на 7-ми месец опитите,че просто няма да стане,че има проблем,че нещо не е наред. Не, че 7 месеца са много,но на мен ми се сториха като цяла вечност. Все си следях дните, само по календар .. Все карах мъжа ми да действаме, когато "е момента". Той се ми се сърдеше и казваше..."Това не е работа,да в свършим! Ще стане!" . Е така и стана. Точно Октомври, когато бяхме болни, изобщо не ни беше до секс и хич не сме го и мислили, точно един единствен опит за целия месец, ако щете вярвайте!!!! И то взе, че стана. Ама стана толкова неочаквано и прекрасно,като на филм....

Исках да кажа,нямате ли проблеми,доказани такива... не го мислете,моля ви ! Защото и аз не вярвах,ама се оказа,че точно там е тънкия момент! С много любов и без притеснения, тогава стават хубавите бебета.

Бъдете здрави,обичайте се!!! Пожелавам ви двете чертички! 💙

# 216
Обнадеждавате ме така! Имам 2 дни закъснение, но карах ковид в началото на февруари, но карантината ми приключи преди фертилните дни и след дълго въздържание си правихме секс, но не съм наясно дали след боледуване има шанс да е станало 🤷♀ Интересното беше, че през януари нямах ЦС, а точно февруари след боледуването имах такава и то дни наред! Стиснете няколко палци за мен!

# 217
Малко се зачудих дали да взема отношение или не, но все пак смятам, че трябва.
Съветът “не го мислете” е най-лошият по отношение на бременността. Години наред го следвах и това е най-лошото нещо, което съм правила за себе си. Ако можех да върна времето назад никога, за нищона света не бих повторила тази грешка.
Аз бих казала - мислете го, бъдете наясно с възкожностите ма телата си, дайте 100% от себе си, за да подобрите това, което не е наред и имайте вяра в медицината.
Вчера намерих тест за бременност в кутийката на тестовете за О на Clearblue о си помислих “дали някога ще се наложи да го ползвам?”. И нека ви кажа - никоя жена не заслужава да си задава този въпрос.
Това е от мен по темата, надявам се да не предизвиквам полемика, няма да се включвам в последваща таква.

# 218
Малко се зачудих дали да взема отношение или не, но все пак смятам, че трябва.
Съветът “не го мислете” е най-лошият по отношение на бременността. Години наред го следвах и това е най-лошото нещо, което съм правила за себе си. Ако можех да върна времето назад никога, за нищона света не бих повторила тази грешка.
Аз бих казала - мислете го, бъдете наясно с възкожностите ма телата си, дайте 100% от себе си, за да подобрите това, което не е наред и имайте вяра в медицината.
Вчера намерих тест за бременност в кутийката на тестовете за О на Clearblue о си помислих “дали някога ще се наложи да го ползвам?”. И нека ви кажа - никоя жена не заслужава да си задава този въпрос.
Това е от мен по темата, надявам се да не предизвиквам полемика, няма да се включвам в последваща таква.

Поясних!Това е моят опит!
И казах, ако нямате здравословен проблем !
Не ме разбирайте погрешно, има хора и хора! За това започнах с ПОЯСНЕНИЕ! "Това е лично моят опит!".

# 219
Шу, само да кажа има хора без здравословни проблеми, дето чакат с години заради неизяснен стерилитет. Имам приятелска двойка, които без видим проблем си чакаха детенце четири години и накрая след инвитро се стещнаха с най-голямата си любов. Присъединявам се към коментара на мацката по-горе. Мислете го, бъдете наясно с тялото си, бъдете осъзнати и дайте всичко от себе си, но никога никога не си заривайте главата в пясъка с “Като се успокоя, ще стане.”, най-малкото, защото може да не стане. За годините четене на тая тема (от 2017 насам) стигнах до извода, че когато се почне ходене по лекари, нещата се случват, защото точно тогава знаеш, че си спокоен, че вършиш неща и си в правилната посока. 😊

# 220
  • Ст Загора
Аз днес едвам се пребрах с болки все едно ще ми идва, а го чакам другата седмица най - рано...
А от два дни имам нещо като трептене в корема никога не ми се е случвало.

Да мислете го, но нека да е около година опити. При неуспех се изследайте с мъжа Ви. Пуснете основните неща нне се лутайте като мен. А също и дано попаднете на добър Аг

# 221
Мога да се присъединя към мнението на Мизъри и не само! Когато започнах да посещавам репродуктивен специалист, точно тогава се успокоих, че си обръщам нужното внимание и рано или късно ще се случат нещата по един или друг начин.

# 222
  • Ст Загора
Аз не мисля, че някой се е обидил на Шу! Всеки си разсъждава за него си.

Аз гледам да не ви досаждам мн мн.
Мери, преди може да е било весело и разтиварващо тук, но всеки се надява на две чертички, времето минава. Днес видиш бременна утре някоя ти каже, че е бременна, а ти чакаш и се питаш кога и на теб. А най - гадно е роднини и познати да ти кажат "Хайде за бебе! или" Кога? "
Ами сдъхва се човек.

# 223
Аз пък за сега нямам установени репродуктивни проблеми, а още за първото дете подходих супер сериозно. Спрях цигарите около година преди опитите, пиех фолиева киселина месеци преди това, бях се запознала с всички процедури и прегледи през бременността, бях си набелязала лекар и болница, знаех разликата между менструация и цикъл, лутеална фаза и тн. (от всички групи и теми за бременност излиза, че много малко жени познават тялото си). И сега правя и тестове за О. Защото, честно, не смятам, че трябва да се разчита само на късмет. Както знаете дори и при напълно здрави хора има само около 20-25% шанс за забременяване всеки месец. Това е ужасно нисък процент. И може да съм луда, че подхождам веднага с тестовете, тетрадките и записванията, ама аз смятам да използвам максимално тези 20% 😊

Но за всеки работи различно нещо. Някои се успокояват като не го мислят, аз се успокоявам като мисля всичко 😂

П. С. Около седмица преди М съм и се чувствам като болна. Надявам се да не съм болна (нищо, че толкова рано не може да е от бременност 😂)
Пия си Биозин мама и се надявам да не вдигам висока температура 🙏🍀

# 224
Минавам да ви почерпя,че днес съм рожденичка 🎂
Искам да ви кажа,да бъдете цветни,позитивни,усмихнати и винаги да вярвате в себе си! 🌈🌞🥰

Това ми говори картинката,която съм сложила в спойлер 😁
Бременните да отварят на своя отговорност 🙊😅
Пожелавам ви прекрасен ден!🤗
Скрит текст:
[spoiler\]

Общи условия

Активация на акаунт