В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 117
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
tornado790 Благодаря ти, дано е хубав резултата за мен и за всички останали в този "женски" месец. Ами наистина не знам как успявам. Едно ми е такова спокойно, с ММ 4 дни почиваме, утре последно. И живот и здраве вторник (когато племенника ми има рожден ден) моля се да видя този положителен резултат. Имам надежди, няма как, надявам се да има повод за щастие, а не разочарование този път.
Искам всички да изпитаме това щастие възможно най-скоро! Heart

# 286
Успех ти желая Сеньорита .Стискам палци за ярки две черти.
Ако на 27 имах+ тест и тогава усетих овулация и оптивахме,ако направя тест на 8 Март-9 дни след овулацията дали би отчел? Датата ми на цикъл е 14.03 🌻🥰🦋🙏

# 287
  • София
Senioritka, да ти кажа с това спокойствие дето те е хванало съм почти сигурна, че ще е +, стискам ти палци!

milenkaa91, аз не чакам на 13ти Grinning ама уж съм решила, че ще чакам до 15ти поне за тест

# 288
Не, на 9ти ден няма да отчете. То даже кръвните минимум на 10ти хващат.

# 289
А аз не чакам на 12.03 😁
В Premom ми дава да тествам за Б на 10.03.. Тоест на 12 ден след О. Но може и тогава даже да е рано. 🤷‍♀️

# 290
Milenka И аз мисля че е рано на 9ти ден, по-добре да изчакаш, и да имаш същите ярки черти които пожела на мен Innocent
Shantall, Дай Боже да е от това спокойствието Grin, нито признаци за цикъл имам нито нищо. Да излязат тези черти и да ви поръся с един хубав прашец та да продължи движението с положителни тестове за Б, след мен shantallче и vdgvdg също. Gift HeartFlowers Four Leaf Clover

# 291
А случайно да имате отговор защо общата ми температура си стои на 37, понякога и нагоре. Не съм болна, никой вкъщи не е болен 🤷‍♀️

# 292
А случайно да имате отговор защо общата ми температура си стои на 37, понякога и нагоре. Не съм болна, никой вкъщи не е болен 🤷‍♀️

Значи е имало овулация. Преди менструацията спада.

# 293
  • София
През целият ден ли ти е такава температурата?

# 294
Момичета, дайте предложение за тестове. Мислех си за clear blue, какво ще кажете? Споделете опит. Hug

# 295
Момичета, да ви кажа колкото повече стават дните на закъснение ( 4ти тече ), започвам да ставам нетърпелива. Но казала съм, ще чакам. На 7ми ще си купя тестове, за да мога на 8ми със сутрешна да ги направя. Стискайте палци и аз да се отбележа с 2 чертички и след мен още много, както е тръгнало в темата Innocent Heartpulse
аз изобщо не мога да се сдържа похарчила съм 5 теста а имам 5 дена до М и вече мисля да не харча ама пък съм решила утре за кръвен и така нз Успех на всички и браво на тези които могат да се въздържат и не пилеят луди пари по тестове.

# 296
  • София
аз си мислех за Folium

Момичета, дайте предложение за тестове. Мислех си за clear blue, какво ще кажете? Споделете опит. Hug

# 297
Ще видя с какви разполагат в аптеката. Ще купя поне 2 за сигурност че с това чакане Grinning . Иначе малко започнах да се притеснявам, нещо леко ме наболява май Rolling Eyes свят ми се вие от вчера, а снощи не можах да спя, студено ми беше, топло ми беше, после гърба ме болеше, възглавницата ми пречеше, ММ направо пощуря от всичкото въртене завиване и мятане на възглавници Joy
Каквото такова, дано е наред всичко и да има добър резултат.

# 298
Senioritka, ако си с редовен цикъл и има засечена овулация, бременност е много, много вероятна. С такова закъснение всеки тест би показал, но ако си решила да чакаш, нищо не пречи да вземеш 2 различни теста (за по-сигурно, макар че не мисля, че е необходимо) и да ги направиш, когато решиш.

# 299
  • София
Аз съм почти сигурна, че ще имаш +... Не забравяй, че в началото на бременост е нормално да имаш симптоми на начало на цикъл.

Ще видя с какви разполагат в аптеката. Ще купя поне 2 за сигурност че с това чакане Grinning . Иначе малко започнах да се притеснявам, нещо леко ме наболява май Rolling Eyes свят ми се вие от вчера, а снощи не можах да спя, студено ми беше, топло ми беше, после гърба ме болеше, възглавницата ми пречеше, ММ направо пощуря от всичкото въртене завиване и мятане на възглавници Joy
Каквото такова, дано е наред всичко и да има добър резултат.

Общи условия

Активация на акаунт