В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 114
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Теста отчита пик на хормона, който пик се случва 12-48 часа преди Овулация.
За марката мнение нямам. Аз ползвах Clear test и хванах пик на 19 ден.
Но по принцип по-достоверно от преглед от АГ няма. Вярвайте на него, според мен.

# 511
Аз и предния ден си правих, спазвам всичко както трябва и пак беше -
Теста отчита пик на хормона, който пик се случва 12-48 часа преди Овулация.
За марката мнение нямам. Аз ползвах Clear test и хванах пик на 19 ден.
Но по принцип по-достоверно от преглед от АГ няма. Вярвайте на него, според мен.

# 512
Възможно ли е да няма овулация в такъв случай?Според цс може ли да се ориентира?

# 513
Пик на LH може да има и без овулация 🤔 аз бих вярвала на лекар повече от някакъв тест. Нито е ясно как е съхраняван, нито някога се е твърдяло, че е по-надежден от ехограф.

# 514
Минзухар, много си напоила теста, затова така розовее.
Аз съм правила тестове за О точно два месеца и нямаше последователност с всеки ден да стават все по-наситени, даже напротив. Всички бяха супер бледи, изведнъж пик, и на следващия ден пак супер блед.

# 515
  • София
Добро утро!
Аз не се сдържах и направих тест един ден преди Ц - е, отрицателен е.. Имах надежда, че ще отчете нещо ама ...

# 516
Пуснах си изследвания след Ковид да видя как са ми. ПКК е наред, ЩЖ (най-много се притеснявах за нея) също бива, личи си, че не съм била много стриктна с режима ми без мляко и глутен Rolling Eyes.

Така и така ми взимаха кръв реших и един прогестерон да пусна да видя дали е имало О. Миналата събота се събудих със страшни болки в 5 сутринта и си мислех, че може да са от О. Но май стойността на прогестерона не е особено висока и май може да не е имало О.

shantal Съжалявам Hug

# 517
Добро утро, чета ви, но не ми се пише напоследък. Аз на 38 ден (днес в 6 без 20 сутринта) най-накрая се разписвам с М. Вече щях да гръмна от вътрешното напрежение. Тъкмо снощи си записах час при док за вторник, но ще го отменя сега.
Успех на всички, чакащи 2 чертички.
shantallче, другия месец ви пожелавам да е вашия.
Hug силно гуш на всички

# 518
  • Замък сред облаците
Пуснах си изследвания след Ковид да видя как са ми. ПКК е наред, ЩЖ (най-много се притеснявах за нея) също бива, личи си, че не съм била много стриктна с режима ми без мляко и глутен Rolling Eyes.

Така и така ми взимаха кръв реших и един прогестерон да пусна да видя дали е имало О. Миналата събота се събудих със страшни болки в 5 сутринта и си мислех, че може да са от О. Но май стойността на прогестерона не е особено висока и май може да не е имало О.

shantal Съжалявам Hug

Имало е.

# 519
Senioritka, даже идеално ти се пада. На трети ден от цикъла е перфектно да се направи преглед. Лигавицата е тънка и док ще може да огледа добре.
Момичета, аз си ви чета, но не пиша. Към момента всичко е наред при мен. Няма да се оплаквам от неразположенията.
So close, shantall, съжалявам момичета.
Поздрвления за Минзухар и vdg.
Стискам палци и на момичетата, които чакат заповедите от Фонда.
На всички, които опитват по естествен път дано скоро да хваните яйчицето.
Няма да давам съвети как не трябва да търсите симптоми, тъй като всеки организъм и бременност са различни, но аз и двата пъти нямах никакви симптоми преди и около датата на М.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 11:36 от m-angel

# 520
Добро утро и от мен! Аз се опитвам да хвана овулацията, някъде тези дни ще е. Този месец решихме да правим опити през ден в периода около О (вместо един основен опит след няколко дни въздържание при евентуално засечена О). Така и така природата е осигурила ЦС, реших, че може я тълкувам и като знак за действие, та снощи действахме, макар че тестовете за О все още не изглеждат положителни.

Успех на всички!

# 521
  • София
Аз все още нямам Ц, нямам и изгледи Grinning Все се надявам едни ден преди датата да е било рано и да си чакам 15ти за положителен тест, както си бях решила първоначално Grinning

# 522
Благодаря ти AA Hug

# 523
Здравейте и аз съм с цикъл от 12 и то обилен и ме притеснява че имам болки в ляво имах лентички+но кръвен - и мога да съм спокойна че не е извън или така нататък но тези болки за киста ли сочат попринцип декември месец имах изследвания и цитонамазка и нищо такова не ми казаха всички е добре ми каза лекаря ама ужасни болки и в кръста и в яйчниците и тъмно червена кръв извинявам се че казвам подробно но ми е леко притеснено дали утре да съм на лекар

# 524
  • София
Обилен колко да е обилен? За проблем в цикъл може да се твърди когато пълните на всеки час по една превръзка.

Общи условия

Активация на акаунт