В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 102
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, пак съм аз с бързо питане.
Последно бях при Калчев в края на месец Януари с уговорката, че ще ми прави изследване за проходимост, като следваща стъпка. После последваха две биохимични бременности и сега искам да продължа прегледите с него. Днес пуснах изследванията, които ми искаше, но пък ми казаха, че някои от тях ще отнемат седмица, за да излязат резултати. В голяма дилема съм понеже ми е трети ден от цикъл, а знам, че изследването за проходимост се прави малко след това…. Дали да звънна утре на рецепция да си запазя час или да изчакам всичките изследвания, което обаче ще отложи изследването за следващия цикъл. То не е казано, че и утре да звънна ще ме вместят, но не знам и аз особено след тези биохимични дали ще иска все още да ми направи това изследване…. Какво е вашето мнение? Много е кофти, че всичко минава през рецепция и не знам те какво ще му предадат като информация…. Също така изследването за Лупус къде го пускахте? В Цибалаб го няма…

# 526
Обилен колко да е обилен? За проблем в цикъл може да се твърди когато пълните на всеки час по една превръзка.
не не чак толкова просто ме притесниха болните говорих с АГ благодаря все пак

# 527
Britishcat, според мен си запази час. Всъщност не знам какви са ти изследванията?Ако си с чиста микробиология направо се запиши за проходимост.
От там нататък хормони и тромбофилии не би трябвало да имат отношение. Но не пречи и да питаш на рецепция за всеки случай.
Аз лупус си пуснах в кандиларов,ако не се лъжа. Или кандиларов или бодимед е било.

# 528
Britishcat, според мен си запази час. Всъщност не знам какви са ти изследванията?Ако си с чиста микробиология направо се запиши за проходимост.
От там нататък хормони и тромбофилии не би трябвало да имат отношение. Но не пречи и да питаш на рецепция за всеки случай.
Аз лупус си пуснах в кандиларов,ако не се лъжа. Или кандиларов или бодимед е било.
Благодаря за мнението! Последно микробиология си правих края на Ноември и е чиста. Изследванията са тези, които дава още в началото. Хомоцестеин, витамин б12, витамин д, фолиева киселина, свободните протеини и още няколко. Ще звънна на рецепция и ще обясня всичко и защо съм се забавила с два месеца…. Иначе хомоцистеинът под 7 ли трябваше да е?

# 529
  • София
Изследванията на Калчев в Бодимед излизат за ден два.Така че звънкай да си запазваш час за тръбите. Може след това да ги изпратиш ако не са готови

# 530
Изследванията на Калчев в Бодимед излизат за ден два.Така че звънкай да си запазваш час за тръбите. Може след това да ги изпратиш ако не са готови
Благодаря. Направо утре ще звънна да обясня всичко. Имате ли спомен колко излиза като цена проверка на тръбите? Предполагам освен изследването се заплаща и профилактичен преглед?

# 531
Момичета, събирам мнения за спермограма. Трябва да пуснем втора, първата е в Малинов и не е ок, трябва ни 2ра евентуално за кандидатстване по фонда. Къде в София да я направим - почти за всички места чета негативни коментари и съм в тотален шах..

# 532
  • София
Не знам, не съм правила проверка на тръбите при Калчев а в друга болница

Пинк в Щерев или Надежда

# 533
btitishcat изследванията си ги пуснах в Бодимед.Това ,което на мен ми беше назначил преди се е пращало в Германия ,ако не се лъжа.Но вече ги работят тук.На следващия ден всичко ми беше готово!

# 534
btitishcat изследванията си ги пуснах в Бодимед.Това ,което на мен ми беше назначил преди се е пращало в Германия ,ако не се лъжа.Но вече ги работят тук.На следващия ден всичко ми беше готово!
Ами вече ги правят в България, обаче свободните протеини и антитромбин се взимат проби до Четвъртък и излиза в Понеделник. По сметките на жената в лабораторията, тези трите ще излязат на 21.03…. Иначе другите каза до утре. Ще видим, остана да намеря къде да пусна за лупус. Може би утре ще отида в Кандиларов.

# 535
Проверката при Калчев онзи ден ми струва 350 лева. Не иска микробиология, предписва промивка с някакъв разтвор предишната вечер.

# 536
Проверката при Калчев онзи ден ми струва 350 лева. Не иска микробиология, предписва промивка с някакъв разтвор предишната вечер.
Беше ли болезнено и на кой ден след цикъл го направиха?

# 537
Момичета някой  взимал ли е прегна формула?Аз започнах неофилик мета ,но се чудя като ги свърша да си взема от тях.

# 538
Момичета, бях писала за неосъществена инсеминация ако помните, насрочена за 13ти ден от цикъла, но бяхме възпрепятствани, като на преглед на следващия ден -14ти ден от Ц, докторът каза, че е минала и няма смисъл, да го оставим за следващия месец, но да си пробваме вкъщи същия ден. Та предполагаема О на 13ти ден или 13ти срещу 14ти ден. Днес ми е 29ти ден и още няма М, нямам болки за предстояща М, но пък тестът е отрицателен. Как мислите, има ли някаква надежда или по-скоро вече трябваше да показва на теста, ако беше станало?

# 539
  • Sofia
Здравейте пак Flowers Hibiscus Сядам накратко да ви пиша какво става с мен и около мен напоследък. Навърших 44 на 1 март. От 17 ноември, когато ми свърши прекалено дългата менструация /дойде на 1 ноември/, до този момент не съм имала цикъл. В този период първо си взимах дуфастона по схема, някъде до декември, после реших да проверя дали спонтанно ще ми дойде или не, така или иначе прогестероновият препарат явно вече не ми действаше. Януари, февруари и март до днеска не ми е идвало. На 8 март отидох при моята АГ и тя ни изпрати в Щерев, като каза първата крачка там да е задължително разширена спермограма на партньора ми и после да ми проверят всичко необходимо лично на мен /хормони, витамини и т.н., цялостен статус/. Така или иначе АМХ ми е твърде нисък вече. С мъжа до мен сме готови на всичко, което ни бъде предложено - стимулация, ин витро, донорска яйцеклетка - а ако нищо не доведе до желания резултат, и двамата желаем да осиновим и отгледаме дете. Единствено донорска сперма няма да е вариант за нас, тъй като мъжът ми не иска това. Минахме през някакви грипове на няколко пъти, не Ковид, та изчаквахме напълно да изчистим хрема, гърло и обща отпадналост. През цялото време сме си били много любовно активни. И така, досега се надявахме на естественото, оттук насетне започваме да вървим по пътя на асистираната репродукция. Моля за стиснатите ви палци, момичета! Благодаря. П.П. АА, помня какво ме беше посъветвала преди време - да не губя време. Но ето че чак сега наистина се чувствам готова за битката, която ни предстои явно. Доскоро все още свиквах с реалността, каквато е, чисто психологически. Не се съпротивлявам и не съжалявам за това време. Защото нагласата е много важна. Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт