В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 100
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Ст Загора
A колко дни ти е цикъла, summery123?

Аз имам закъснение,той ми е нередовен Ц, 26- 33   дни. Само веднъж беше 33 дни от стрес. Та днес ми е 29 ден.

# 541
Варира 28 -29-30 дни. Последните няколко месеца ми е идвало на 28ми ден. Чудно ми е, защото ако смятам О на 13 ден, какво излиза, че лутеалната фаза е доста дълга, разбира се ако не се касае за др проблем някакъв. Може просто да си е еднократен бъг в цикъла ама пустата надежда 🙂

# 542
Сигурно, ще ми се накарате ама се изкуших да си направя теста за ранно установяване на Б, който имах.. Знаех си, че не трябва да го правя дни преди датата за Ц ама пусти му и нетърпение...

# 543
Минзухар ,по добрия вариант тест- и накрая изненада,отколкото бледи черти и завършек с цикъл!😉

# 544
вихрогонче стискам палци от първи опит да ви се получат нещата!🤗

Аз не пиша много,но то няма какво.След СГ,която си беше добре,останаха само мойте тръби.Но АГ ме убеди да си дам време до края на тази година,и чак тогава да ги проверявам.Според нея щом имам две бременности-пропускат и няма нужда.Но то само това не сме проверили.Аз се съмнявах,но пък съм на 27 не бързам чак толкова,като се замислих.Колкото и да го искам,се наслаждавам на спокойствието,което имаме в момента.Че като чувам комшиите отгоре как по цял ден викат с две малки деца,които не спират да пищят и да тропат 😅
 Майтапа на страна.Явно не му е времето още.Та така,дала съм си последен шанс до края на тази година и после вече ще го мислим.
Успех на всички чакащи,не чакащи и тези в процедури.Стискам палци на всички 🤞🤗🍀

# 545
  • Ст Загора
Мери, аз бих пуснала това за тръбите. Да си знам. Да чакам още 9 м,  не ми е ок.

Вихрогонче, успех! За осиновяването аз съм мн за, но няма как да стане при нас.

# 546
Там е работата Наси,че в момента нищо не чакам.Никой не ме гони,нито възрастта ни,нито обстоятелства.За всяко нещо,което НЕ ни се случва,или се случва си има причина.Затова така съм решила,да стопирам малко нещата.

# 547
  • Ст Загора
Разбирам, всеки си знае. То и аз не бързам, ние от 1 се мотаме за тест за инфекции.
Аз чакам М , то явно пак от срес ще да закъснява. Чака ме изследване и сигурно се притесних, Мм и той с лоша СГ. Ще почакам...

# 548
О Мери ,имаш много време😉До мойте години можеш  три да родиш🤗Всички ли сте толкова млади тук!Имате време ,при мен може би не се получават,защото се стресирам че нямам много време.Дано женския месец донесе много+++

# 549
Проверката при Калчев онзи ден ми струва 350 лева. Не иска микробиология, предписва промивка с някакъв разтвор предишната вечер.
Беше ли болезнено и на кой ден след цикъл го направиха?
Мен ме боля, иначе го правихме на 16 ден от цикъла.

# 550
И мен ме боля, но смо поставянето на спекулума. Проверката и при мен беше на 16ти ден.
Проверката при Калчев онзи ден ми струва 350 лева. Не иска микробиология, предписва промивка с някакъв разтвор предишната вечер.

# 551
  • София
На мен ми дойде с гръм и трясък... точно 28 дни цикъл... нищо де.. следващият месец Grinning
Този път не съм крайно разочарована, може би защото вътрешно съм се настройла, че в близките няколко месеца ще стане....

# 552

Ох дано тогава поне да минава бързо. Много съм притеснителна за такива моментни и болезнени процедури, все си мисля, че ще ревна и ще стане още по- неудобно, а понякога не може да се контролира….

# 553
Ами аз помрънкотвах по време на процедурата, даже ми се смяха Grinning Ама минава и заминава, накрая ще си е струвало всичко.

# 554
Reyy Аз пък през цялото време си говорих с Цвети, и ми обесняваше кое къде,на екрана и къде са тръбите. В началото ме беше много страх, после се отпуснах и доктора докато обесняваше той вече беше свършил. 😁

Общи условия

Активация на акаунт