Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 42 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, те скоро ми доставиха друга поръчка, но това нещо го няма, дано не са го изгубили...

# 646
  • Пловдив
И аз имам подобен случай с 2 пратки, проследяващият номер не започва със 158, а с UA...
Тракингът показва, че са в Пловдив,  а ги няма нито в пощата, нито в системата на М&Bm

# 647
Тракинга на сайта/приложението е ориентировъчен. Ако проследяването показва Received by local delivery company, още не е пристигнала. Последният статус на подобни пратки е Arrive at local delivery office. Макар че без целият тракинг номер и това твърдение не е 100% сигурно.

# 648
Аз им изпратих запитване във формата за контакт. Ще видим какво ще отговорят.

# 649
  • Пловдив

Ето така са и двете

# 650
  • Далечният изток
При проследяване какво излиза?

# 651
Змейковица, според мен трябва да са дошли. Настоявайте в клона да ви я потърсят. Ако не се намерят, си чакате да ви изтече времето за защита и пускате диспут.

# 652
При проследяване какво излиза?
Излиза, че е доставена.

# 653
  • Далечният изток
В сайта на Express One нали?

# 654
  • Бургас
това ако наистина е стъпило в БГ на 01.09 и не е получено досега не го чакай

# 655
  • Пловдив
Какво значи- Не го чакай?
В пощата съм питала няколко пъти, познаваме се и изключвам възможността да е в тях причината

# 656
  • Бургас
кой е казал, че проблема е в тях
може пък изобщо да не е стигнало до тях
виждала ли си плика с колко ситен шрифт пишат унгарците, а често и мастилото е малко

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 19:50 от musicdoubl3

# 657
Здравейте, момичета!
Казаха ми, че има някакви скрити линкове, в които има детски играчки и подобни, а реално идва реплика на марков продукт. Някой запознат ли е как стоят нещата?

# 658
  • София-Младост
Е в такъв случай и моята да не ячакам, от началото на август ми го дава така като на Змейковица.

# 659
кой е казал, че проблема е в тях
може пък изобщо да не е стигнало до тях
виждала ли си плика с колко ситен шрифт пишат унгарците, а често и мастилото е малко
Търсете ги в Центалата. В България са пристигнали после къде са ги навряли те в пощите знаят.

Здравейте, момичета!
Казаха ми, че има някакви скрити линкове, в които има детски играчки и подобни, а реално идва реплика на марков продукт. Някой запознат ли е как стоят нещата?
Имало едно време ама вече няма. Закриха местата дето ги постваха.

Общи условия

Активация на акаунт