Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Може би след известно време. Simple Smile иначе даже се гордея, че най-накрая прилагам на практика неща, които само са ми на ниво идея отдавна

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 15:41 от Анонимен

# 241
  • София
Наспах се, станах отидох да напазарувам, после си направих фрапе. Украсих за Великден...почивам си.🙂

# 242
  • Mediterraneo
Сънувах баба Purple Heart

# 243
Най-накрая се вижда края на менструацията ми. Всеки месец е пълен ад за мене - болки, отпадналост, обилни кръвотечения и кръвосъсиреци. Също лишаване да ям топла храна и подбирам какво точно да ям, топли душове, кафе, движение и т.н. Сутринта си позволих да пия Нескафе Gold. Така ми липсваше. От 5 дни не бях пила кафе. Толкова се насладих на тази чаша кафе. Днес започвам да правя упражнения. Няма да се натоварвам толкова много. По по-леко ще го давам, докато не свикне тялото ми с упражненията. Обездвижена съм още повече от тази менструация.

# 244
Купих си цветя (нарциси, лалета и синчец) за дома и ги разпределих в 2-3 чаши на различни места у дома. Не мога да им се нагледам!

# 245
Купих си цветя (нарциси, лалета и синчец) за дома и ги разпределих в 2-3 чаши на различни места у дома. Не мога да им се нагледам!

Едни от любимите ми цветя.

# 246
Голяма разходка из централната част на града, с цел разпускане - почерпка, лек шопинг и наслаждение на зелени площи, езерца, фонтани, патешки семейства , цветя, слънце и великденска атмосфера.

# 247
  • Great Britain
Работих,за себе си.

# 248
Порадвах се на последния сняг! Големи парцали, голям кеф Stuck Out Tongue Winking Eye

# 249
Сложих есенция ванилия (от онези течните) в кафето си и се порадвах на цветята на балкона.
Сега пиша тук, което си някакво приятно занимание за отмора.
Може би ще си направя и маска за лице.

# 250
  • София
Нов бойлер.

# 251
Отворих се да проведа откровен разговор с шефа. Той го прие много по-добре, отколкото очаквах. Получих подкрепа и успокоение за притесняващи въпроси.

# 252
Направих резервация за юнско море.

# 253
Твоето ме бие стократно Simple Smile

# 254
Сутринта правих леки упражнения, 🧘‍♀️
Правих супа от коприва с киноа,🍲
Зарадва ме хубава идея от майка ми,🍀
Ходих на йога вечерта.🧘‍♀️🙏❤
Сега гледам Тв и хапваме от супата ми 🌿

Общи условия

Активация на акаунт