Всичко за етеричните масла -тема 2

• 44 187
  • 392
  •   1
Отговори
# 390
Дайте повече подробности за бактерията, как е лекувана,  какво е общото състояние на детето.
На тази възраст има доста ограничения за приложение на ЕМ.
Може да ми пишете ЛС.

# 391
Здравейте дами,четох доста,прочетох почти всияко изписано по темата и в двете теми тук и определено събрах инфо,но със сиг е базистно само-както с много други сфери реалното знание идва най-често с практиката.Та все по-интересно ми става и даже обмислям да си взема и литература по темата,но сега по същество-искам да започна с ЕМ определено,вярвам че имат само и единствено положително действие и макар и да си извадих бележки и гооре-долу да си набелязах с какво искам да започна -ще питам.Питам,защото все пак искам да е максимално информирано.Това,за което предимно искам час по-скоро да започна работа с ЕМ и търся тяхната подкрепа е липсваща менст.-аменорея-която е от време вече,но тук е ключа че дори и вече хранейки се по-добре(вярвам) мисля че ролята на нерв.система е много важна и това е второ нещо,което искам да повлияя изключително-тревожност,сприхавост голяма и всеобщо нетърпение,натрапчии негативни мисли  също,трудно отпускане,цялостно усещане за опъната нервна система и прочие-все неща,които мисля че много оказват влияние на менст.цикъл.Бих била изключително благодарна да чуя вашите съвети Simple Smile))) и поздрави от  не много слънчева Варна!:blush:Blush

# 392
  • София
По скоро с лечебна цел. Конкретно не мога да изредя. Много са за болежки, но например за настинки, хреми, кашлица, хормони разбъркани, артритни болки, главоболия. Изразявам се общо.

Групите във фейсбук са много полезни. Особено чуждите групи. Потърсете и вижте тези, които са най-големи. Във всяка група има търсачка. Можете да търсите по дума и да четете публикациите плюс всички коментари, защото в отговорите има много споделен опит.
Пинтерест е другото - особено за дифузер.
Книги в амазон и Киндъл - особено полезно, защото има търсачка в киндъла и чоже да се търси в съдържанието на конкретната книга.

Общи условия

Активация на акаунт