🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 825
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 165
Все така за мен най - нормална ми е Карина.
ама то пък колко да си нормален за да изпаднеш толкова , че да се налага да ставаш за присмех на цяла България, като се запишеш доброволно в това предаване

# 166
Аз не разбирам концепцията жените да са “лоши момичета”, всички мъже да са им в краката, да са натрупали солиден опит, да пият, да са пошли и вулгарни. Така ли е модерно? Това ли се харесва?
В Руското издание жените са доста премерени и като поведение и от към корекции.
За мен Габриела, Денис, Гергана (тепърва ще се проявява, но съм сигурна, че ще го направи!), са ми BIG No NO!

# 167
Момичета, объркана съм - в трейлъра показаха някакви скандали с Гергана, рана на крака и т.н. Исках да го гледам отново, но намирам само друг трейлър - от някакво общо парти. Възможно ли е БТВ да са се объркали и да са пуснали грешна реклама след епизода в петък?

# 168
Clouded Mind,
и аз го забелязах това. Явно са се изпуснали. Това с Гергана го даваха само един път.

# 169
Гергана ми изпадна от класацията, още когато първата вечер говореше за "всичкото това таковане". Joy Личи си, че е доста глупавка. А и тогава се държеше много детински като седна сърдита на дивана. Опита се да привлече внимание по много елементарен начин.

# 170
По дрехите посрещат, по ума изпращат, вярно. За нашите участнички това обаче не е на добре. За ергена ще е печелившо да си остане по дрехи и някой и друг замислен поглед, нищо, че всички сме му виждали гащите вече Trollface

Искам да го видя на среща с жена, която да го разчупи малко и да излезе от сценарий, предполагам, че тогава ще ми е по-симпатичен, най-малкото - по-интересен, ако ще и да се покаже не точно жентълмен Wink
Смятам, че тази работа ще свършат по-шумните и предизвикващи най-много мнения и в темата дами - Венета, Дениз и Сид (те трябва да са си заедно, заради 1+1 прИмоцията, а за фон: "След това разбрах, че това са подбрани..."), може би Зори, рускинята също, с другите момичета ще си мятат влажни погледи и скучни реплики, колкото да не заспят те, пък зрителите...

Надявам се да се отпуснат всички и да е по-забавно, липсва ми хумор и непринуденост. Ако предаването продължи както е започнало, просто няма да ми задържи вниманието.

# 171
Все така за мен най - нормална ми е Карина…
Защото още не е проговорила! Smile Но все пак и аз тая надежди в нея..

# 172
  • Вестерос
Аз си изказвам мнението че предаването не ми харесва.
Ако си мисли че по този начин ще си намери подходяща жена нещо много греши.
Ако искаш ти си го гледай.
Всеки има право на мнение.
Красотата в субективна !!!

# 173
  • Далечният изток
Защо някой би се насилвал да гледа предаване, което не харесва? А пък да коментира предаване, което не харесва и евентуално не гледа, си е чист мазохизъм...

# 174
Защо някой би се насилвал да гледа предаване, което не харесва? А пък да коментира предаване, което не харесва и евентуално не гледа, си е чист мазохизъм...
И аз това се чудя.

# 175
Уведомява ни, че няма да гледа. Да си знаете. 😁

# 176
  • Варна
Чуди се как да бъде забелязана и използва тази провокация.

# 177
Ммм Вероника била сгрешила, че била пасивна и свита...много нехарактерно за танцьорка в нощен клуб наистина Joy
Завалията пък в трейлъра се моли да го скрият някъде.. Тия хиени са го нападнали Grinning

# 178
Аз гледах, че щели да имат групова среща тази седмица. Сякаш въртят две различни промота?

# 179
Малко са блудкави Тея епизоди много фалшиви,кой се маже с мед в реалния живот 😃🤔 и Тея клишета мога да те слушам цяла нощ 😀🤣 но на моменти е забавно затова ще продължа да го гледам, и Виктор е много готин мъж само заради него си струва гледането,когато не следва сценария а изпровизира с шеги е по-интересно

Общи условия

Активация на акаунт