🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 828
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Относно Венета :  В непринудеността, искреността, честността. Много хора, имащи принципно късмета да не простеят, са кошмарно- емоционални инвалиди. От опит. А може, разбира се, и да са интелигентнисамо в моите очи, аз не съм мерило. Но знам, че нямам против типажи като това момиче за общуване. Крайно изразената емоционалност обикновено е силно притъпена липса.
Затова съм съгласна. Често най-чувствителните и финни хора не показват силно емоции на тъга и тревога.
Тези дето за всичко циврят, понякога всъщност са много повърхностни.

С Карина мисля, че имаше една мини среща на пейката до храстите.

Не, не е имал среща с нея.
Аз съм се объркала - говорех за Ния Косара, която му каза, че я определят като студена и затворена.
Но и Карина ми е интересна.

# 511
  • София
Аз не разбирам хората, които се пазят девствени до след 20. За мен лично това означава, че не обичат/не им е интересен секса и/или го виждат като нещо, което е награда или задължение. Трябва да е удоволствие и за двете страни, не разменна монета, която даваш на някого в замяна на обич или нещо друго. Лично аз не бих излязла с мъж на 24, който е девствен по желание. Нямам нужда да се занимавам да го уча какво да прави тепърва на тези години.
О, аз познавам една такава. И после като се отпуши та навакса за всичките пропуснати години.
И аз ня го разбирам, още повече да го изкажеш в  публичен ефир. Ама разни хора, разни идеали .

# 512
  • Далечният изток
Скрит текст:
Относно Венета :  В непринудеността, искреността, честността. Много хора, имащи принципно късмета да не простеят, са кошмарно- емоционални инвалиди. От опит. А може, разбира се, и да са интелигентнисамо в моите очи, аз не съм мерило. Но знам, че нямам против типажи като това момиче за общуване. Крайно изразената емоционалност обикновено е силно притъпена липса.
Затова съм съгласна. Често най-чувствителните и финни хора не показват силно емоции на тъга и тревога.

Аз съм се объркала - говорех за друга, която му каза, че я определят като студена и затворена.

Нямам такъв спомен, кога е било това?

# 513
В рекламата казаха: "Какво ще се случи с тях ще видите в Ергенът".
Май няма да ги гонят автоматимно, а са предвидили нещо.
Нещо блъфират. Няма как на 5ти епизод да останат 7, а останалите 21 епизода какво ще правят. Пак някоя игра сигурно.

# 514
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Боже, това нещо е негледаемо, закривайте! Това ли са днешните млади жени - без възпитание, без стил, без достойнство, без обноски, тъпи, нахални и прости? Надявам се да са подбрали такива само за шоуто, защото иначе ни чака тъжно бъдеще.
Александра ми изглеждаше нормална, но и тя вече не ми е симпатична след срещата с Виктор и неадекватното хилене в най-неподходящите моменти. На няколко пъти изобщо не го разбра правилно, въпреки че говореха за елементарни неща. Гергана хубаво си мълча досега, да беше продължила така. Венета, въпреки че е добродушна и незлобвила, е напълно луда и се държи като перманентно пияна.

# 515
  • София
Не съм ви изчела докрай, но относно помаците...Елвира е помакиня, вижте от къде е. Село Змеица, цялото село е помашко, няма българи.

# 516

В моите очи пък е човек без задръжки.Не казвам, че е лоша, неискрена или незабавна. За компания вдига градуса и е беззлобна на първи прочит. Но не е мой типаж определено, вечно нахилени и неовладяни личности ме стресират. Аз си падам по контролираните действия.

# 517
Това беше Ния вечерта след конкурса.
Скрит текст:

Аз съм се объркала - говорех за друга, която му каза, че я определят като студена и затворена.

Нямам такъв спомен, кога е било това?

# 518
  • Далечният изток
Да, Ния-Косара, но с Карина не е разговарял.

# 519
Не съм ви изчела докрай, но относно помаците...Елвира е помакиня, вижте от къде е. Село Змеица, цялото село е помашко, няма българи.

Светли очи, светла кожа и девствена.

# 520
  • София
Аз пък не разбирам Елвира, ако е истина това, което каза… Да се дърпаш от първия път, защото искаш да е вълшебно и красиво… 🙄 Не знам дали има такова животно. 😁

Утре според мен ще продължат напред: Венета, Виктория, Александра, Деница, Зорка, Марта, Ния-Косара

# 521
  • SF
Венета май подпомага с вино веселото настроение.
Представям си го Виктор с група приятели, мъже като него, с жените си, с тоалети, в хубав ресторант. Представя им Венета като неговата приятелка, годеница и онова започва да се лигави, да пие, да обсебва вечерта на всички... Палячото на масата. Не само Виктор, а всички ще си търсят бронежилетки и тиксо за устата й.

# 522
  • Мюнхен
"Искам каска, бронежилетка...ако може направо в някой бункер да ме скриете" - Виктор.

Миличкият...това предаване е психологическо изпитание, а не повод за готини срещи Satisfied

# 523
Вие хубаво симпатизирате на Виктория, явно не я следите. Отгоре-отгоре я следя из ютуб и Инстаграм последните години....ами, хитруша си е, имаше я даже с в едно стори на приятелка с бившия ѝ приятел (зрял побелял спонсор) хаха

# 524
Аз не разбирам хората, които се пазят девствени до след 20. За мен лично това означава, че не обичат/не им е интересен секса и/или го виждат като нещо, което е награда или задължение. Трябва да е удоволствие и за двете страни, не разменна монета, която даваш на някого в замяна на обич или нещо друго. Лично аз не бих излязла с мъж на 24, който е девствен по желание. Нямам нужда да се занимавам да го уча какво да прави тепърва на тези години.
О, аз познавам една такава. И после като се отпуши та навакса за всичките пропуснати години.
И аз ня го разбирам, още повече да го изкажеш в  публичен ефир. Ама разни хора, разни идеали .

И това се случва, да.
Доста често също се получава, че такива жени правят редовен секс с партньора си в началото на връзката защото “така трябва”, но в последствие не може да се преструва цял живот, че обича секса за самия секс, и започват да са интимни с партньора си по веднъж на месец (без други причини като бременност или болест).

Общи условия

Активация на акаунт