🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 763
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 525
Относно Венета :  В непринудеността, искреността, честността. Много хора, имащи принципно късмета да не простеят, са кошмарно- емоционални инвалиди. От опит. А може, разбира се, и да са интелигентнисамо в моите очи, аз не съм мерило. Но знам, че нямам против типажи като това момиче за общуване. Крайно изразената емоционалност обикновено е силно притъпена липса.

В моите очи пък е човек без задръжки.Не казвам, че е лоша, неискрена или незабавна. За компания вдига градуса и е беззлобна на първи прочит. Но не е мой типаж определено, вечно нахилени и неовладяни личности ме стресират. Аз си падам по контролираните действия.

О, със сигурност виждам защо има хора, които не биха я търпяли като поведение. За това и за мъж казах, че трябва да е по- търпелив. Но смятам, че е човек, за когото има хора Simple Smile .  Спирам вече за нея, че много наспамих.
 На другия полюс днес беше психоложката с досадните проповеди, сякаш изтъква чрез другите колко е толерантна, разбрана, съчувствена. А всъщност ражда неадекватни реакции и емоции от нейна страна. Почва да ми дотяга и тя. 😂Днес много хейтвам май.

# 526
Венета ми абсолютна любимка от ден първи и на мен. Прави им цялото предаване, съвсем спокойно може да го прекръстят Венета Шоу (със специалното участие на Ергенът). Представям си я с някой като Божинката, хубавелко и добряк, народен човек, неакадемичен тип така да кажем. 😄

Много тъпа среща, в американския има много готини игри. А целувката с Александра беше уникално тъпа. Кой за Бога благодари като се целува?! И какво се държат за ръце, да се бяха понаграбили както си трябва.

# 527
Аз пък не разбирам Елвира, ако е истина това, което каза… Да се дърпаш от първия път, защото искаш да е вълшебно и красиво… 🙄 Не знам дали има такова животно. 😁

Утре според мен ще продължат напред: Венета, Виктория, Александра, Деница, Зорка, Марта, Ния-Косара
Всеки сам преценява. Не е невъзможно да е така за нея.
Мисля, че имаше по-елегантен начин - да каже, че не желае да говори за сексуалния си живот в ефир.
Някак не беше много убедителна за свенливостта, която искаше да покаже като качество. Но може просто да се е притеснила. Не ми изглежда обиграна и отракана да води разговор. Което има и своите добри страни.

# 528
Карина ми е интересна.

С какво? 😳

Гергана беше пияна.

Повечето без грим са страшни!

Как пък няма да седна групово да рева, че някоя мацка била девствена!

Не вървеше гладко разговора на Виктория с ергрнино. Имах чувството, че се чудят какво да си кажат, че да не мълчат неловко.

Александра защо стиска устни и не му пусна език? Никаква страст..

Дългото Вики какви ушаци извади, като извънземно.

Людмила и АЕЦ-а вече не ги харесва той. Гергана също не го кефи.

Венетка е много голям образ. Simple Smile

А накрая май наистина Виктория ще избере. Тя не е луда, нито грозна. Добър избор би била
 Макар да не ми е любимка.

# 529
Това предаване е страшен майтап. Става за разтоварване и губене на време. Гергана удари дъното. Сид е много плашеща, не знам защо не я гони, но най-вероятно тя, Дениз и Благовеста плащат на предаването, за да стоят, за да могат да намират спонсори и да напомнят за себе си.

# 530
Аз се обърках и имах предвид Ния Косара. Но и Карина ми е интересна. И двете не са се изявявали много, а имат интересно излъчване (не казвам непременно чаровно).
Дайте снимки на бившето (може би настояще) гадже на Вики Капитонова. Тя го показва с аватар на главата - вижда се постоянно с бели ризи. Бил на към 40.

# 531
Здравейте,

гледах за първи път предаването и направо съм потресена. Извън готини тела и вечерни тоалети, ще има ли някакъв смислен разговор между тези хора ?
Единственото, което чувам при среща е " Как си, добре ли се чувстваш ? Благодаря. Моля", а ти добре ли се чувстваш, да , благодаря ти, моля.... и това се повтаря многократно и с всяка. Е това, не е дискусия, не знам...?
Радостина има коректно поведение, допада ми. За другите съм в потрес. Тази девойка с джуките, то не и се вижда лицето, толкова са големи. Просто прилича на, айде да не ставам груба. Марта също ми харесва. Александра прекалено изкуствено се усмихва. Карина искам да я видя малко повечко. Гергана просташко поведение, Елвира ми скромно момиче, Зорница тактично, възпитано момиче. Другите не съм ги и запомнила. А Дениз, това на турски означава море. Сигурно е туркиня.
Виктория рускинята, не е ли същата, която участваше преди време в Мастър Шеф ? Мисля, че именно от там ми е позната....Не знам, ще дам " шанс " на предаването още един епизод, но ако няма никакъв екшън или поне един смислен разговор мисля да го пропусна.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 23:20 от Дракарис22

# 532
Явно и там не им е лесно! 😂😂
Само да не стане и тук така.😬

# 533
Е какво да си говорят? Шекспир ли са чели? История ли знаят? Изкуството им е познато, колкото да различат Адидас и Адибас.

# 534
  • Вестерос
Елвира на колко години е? Само питам.

24.И какво от това, смешна работа, сякаш има дефект момичето.
Toчно. Аз познавам и други нормални, красиви момичета, умни, който са спали с мъж в по-късна възраст от 24. Не е нищо не чувано и невиждано.

И аз мисля, че покани тези, които не го интересуват на груповата среща, а Виктория наистина от началото си я беше избрал тя да е на срещата.. Ох много ми е антипатична, особено като се озъби...

Начи... гледам разговора им... не е трудно човек да хареса Виктория в непринуден разговор. А за тялото няма какво да кажа - перфектна е.
Перфектна? На горния етаж няма никой... те повечето са така де, ама тя съвсем е магьосница.

# 535
Е какво да си говорят? Шекспир ли са чели? История ли знаят? Изкуството им е познато, колкото да различат Адидас и Адибас.

Ми някакъв минимален разговор трябва да има знам ли ? Нещо поне за пътешествия, за приятели, за това, за което мечтаят - знам ли. Всички предполагам сме гледали " Ергенът " в чуждестранни формати - ми не е така. Надявам се сценаристите да не са ударили дъното с такава ниска топка.

# 536
Извън готини тела и вечерни тоалети, ще има ли някакъв смислен разговор между тези хора ?
ТЦ Joy
Шоуто е за сеир, това е.

# 537
  • София
Е, едва ли някой приема сериозно предаването Simple Smile освен Зорница и Елвира. Може би и Весела, която при очакваното си отпадане, му пожела да срещне любовта.
Людмила ми прилича на моя съученичка и може би заради това не я намирам за толкова неприятна.
С Александра целувката беше много сдържана, явно няма да го допусне скоро до себе си.
Случаят на Елвира не ми е толкова странен, но е глупаво да го каже пред толкова голяма публика. А и това обяснява някои аспекти от поведението й. Не знам какво толкова чака и как ще го дочака...

# 538
Не е задължително да имаш големи гърди, или даже средни, за да си супер привлекателна. Едно здраво, тренирано, младо тяло, балансирано, хубави крака, хубава талия, стегнато дупе- привлича.  Виктория има всичко това. Ефирна, нежна и в същото време секси е в тялото. По- големи гърди ще й дадат вулгарност за мен и ще я направят изкуствена. Смятам, че така е най- привлекателна. Казвайки го като човек, който не иска да я гледа още от Мастър шеф и ми противее, смятам, че съм донякъде обективна. 😂

# 539
Карина ми е интересна.

С какво? 😳

Гергана беше пияна.

Повечето без грим са страшни!

Как пък няма да седна групово да рева, че някоя мацка била девствена!

Не вървеше гладко разговора на Виктория с ергрнино. Имах чувството, че се чудят какво да си кажат, че да не мълчат неловко.

Александра защо стиска устни и не му пусна език? Никаква страст..

Дългото Вики какви ушаци извади, като извънземно.

Людмила и АЕЦ-а вече не ги харесва той. Гергана също не го кефи.

Венетка е много голям образ. Simple Smile

А накрая май наистина Виктория ще избере. Тя не е луда, нито грозна. Добър избор би била
 Макар да не ми е любимка.

Относно Карина, остава някак незабележима. За това ми е " интересна " просто не виждам нищо с нея, нито разговор, нито шега. Може би съм пропуснала нещо, хахахааха

Общи условия

Активация на акаунт