🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 756
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 540
  • Берлин
Аз пък се чудя на тая Карина няма ли е? Не съм чула звук от устата й

# 541
Супер смешна ми е пияндурката простакеса Венета.

# 542
Разочарована съм.
Няма една яка мадама, която да си пада по скокове, екстремни преживявания, да е скромна и уверена. Разочароващо е. Неговите интереси не срещам в друга там или не е блеснала до момента.

# 543
Дайте снимки на бившето (може би настояще) гадже на Вики Капитонова. Тя го показва с аватар на главата - вижда се постоянно с бели ризи. Бил на към 40.
И аз питам за снимки на побелелия спонсор на Капитонова. Вече сигурно 5 човека пишат, че са го виждали на стори, но снимки йок.

Някой беше писал за Венета и Божинката... наистина биха били ТОП двойка. JoyHands Ok Hand

# 544
Карина защо и тя рев!? Надявам се, че е от самосъжаление и яд в какво се е съгласила да участва..

# 545
Виктория още от Мастършеф не я харесвам. Там го играеше малко мило момиченце, тип Викито, но си личеше, че е лисица.

Те в тяло повечето са си добре, слабички, височки, 6 са си.
В лице на мен са ми хубави Александра, Марта, донякъде Венета и Виктория. И Дениз с грим, без грим е ужас. Всички други, според мен не са хубави в лице. Някои изглеждат и много по-дърти, отколкото са.
Та от изброените, които са по-хубавки, ако аз съм мъж бих избрал може би Виктория (макар да ми е дразнеща още от МШ).
 Марта - скучна и с дете и "бивш", Александра - беше ми фаворит, но вече и тя се показа като скучна и заспала, не е и много умна.
 Венетка е луда, за секс сигурно става, но за гадже надали.

О, забравих Гергана. Тя също е много красива, но селска пръчка, милата.

# 546
Този побелелият е бивш спонсор на Капитонова, обсъждаха го още преди време в друга тема на бг мама. Купил й е померана.
Преди време я следях в инстаграм за кратко, но ми направи супер грозно впечатление. Беше се снимала как закача кукички на перде, но в крайна сметка не успяла и го изпратила на шивач. Някакво дете й беше писало как може да е толкова зле да не може да си закачи пердето, а тя публикува скрийншот и насъскваше последователите си да го тормозят. И аз й написах, че не е ок да насърчава хейт срещу дете, при все че тя е голяма жена и публична личност. И ме блокира Joy Joy
Оттам нататък за жалост не можах да следя живота й на луксозна държанка, съответно пропуснах да видя и снимката на спонсора, ако някой я има, качете.

# 547
Вече не се съмнявам, че  Виктория е стигнала до финала. Останалите съвсем вече се изгубиха или изложиха.

# 548
Най - накрая се сетих на кого ми прилича Венета - на Глория Петкова.
От наличните тела май на Капитанова ще се окаже най - добро. Но пак не я харесвам.
Освен това ми се струва, че точно нейното и на Дениз дупета са свлечени.

# 549
Днес ми хареса. Започнаха да включват игри, да излъчват по непринудени разговори между момичетата. Наум най-накрая влезе в роля  и той.
Но най ми харесва когато Виктор ги води на среща и той, въпреки режисираните разговорчета всеки път е различен.
Към една се отнася закрилнически, с друга само се забавлява и се смее на всяко изречение, с трета се отпуска и води задушевен разговор...
Към момента смятам, че изпитва към:
Деница-уважение
Виктория-увлечение
Александра-симпатия
Венета-само забавление, даже малко го хваща срам с нея и нейните изцепки.
Елвира-съжаление и закрила
Зорница-забавление, но и досада.
Виктория 2-закрила, като по-голям батко .
Габриела-тук изобщо не му е интересно за момента, смята я за вулгарна(по погледа му се ориентирам Simple Smile).
Гергана - го втрещи с обвиненията си и го накара да се оправдава, не смятам че я харесва на този етап.
За тези се сещам в момента.

# 550
Представям си следното за Габриела и Денис/з : Оф, ок, плащате ми, за да ги държа тия двете и да не ги изгоня на първия ден. Обаче не може да ме спирате поне сред най- последните да им връчвам розата, няма да ме унижавате съвсем. 😂😂😂😂

# 551
  • Вестерос
Точно луксозна държанка е и е толкова куха горката... Аз от любопитство съм я следяла по едно време в инстаграм.Но пак имаше някакви скандали и бяха писали други, че ги нареждала на съобщения и ги блокирвала после. Имаше някакъв акаунт, който разобличаваше фейк инфлуенсъри или нещо от сорта и колко са зле и бях коментирала публикация на този акаунт, та тогава ме блокира и мен Викторията Grinning Grinning Много насериозно се е взела.

Не ви ли мяза на някакъв гризач?

А за какво дупе тренирано говорите, то почти го няма май

# 552
Аз така го виждам, хубаво, секси дупе. Но съм жена. Може някой мъж да ме подкрепи, или пък опровергае.

# 553
И аз видях едно свлечено дупе в прашки,когато играеха в басейна.

Венета ще ми е забавна първите 2-3часа, след това , ако плямпа така и се прави на "забавна" би ме подразнила .
Гергана, като се презентира днес й отиде *красотата*
Общо взето образите им се изтъркват и става по *бозаво* от Мъпет шоу
Обаче няма какво друго да гледам
Предпочитам си турската сапунка за Ендер, Шахика и Йълдъз  ...😁
Там интригите са на ниво
Дрехите са шик
Мисля, че с това БГ Мъпет шоу усмиват БГ жените...

# 554
Ох, сега ще ме карате да я ровя тая снимка...ама хайде, ще се постарая 🤣🤣🤣
Така...ето го. За съжаление имаше много сторита, но не ми е минавало през ум да ги скрийншотвам. Обаче имаше една тема и там ги обсъждахме и само това е останало там, но да, това е господинът. Беше рожден ден на нейна приятелка и всичките бяха така добре придружени. Та, да, бил е някога на 40 😅

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 00:30 от Hrisssy1

Общи условия

Активация на акаунт