🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 719
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 675
Тя докато чака роза няма да получи.

# 676
Някой назад пита, с какво се занимава Карина.
Във визитката пише- сътрудник клинични проучвания.

# 677
Ами явно нещо е се е пренасочила, защото както казах беше фармацевт по едно време.
После бях чула, че била с отнети права, но не гарантирам колко е вярно и дали въобще такива нещо е възможно.

# 678
Ева като се усмихва ми прилича на Майли Сайръс.

# 679
Разкажи повече за нея, моля. За характера. Драмата може и да не споделяш.
Ами не знам доколко моето мнение би било миродавно за някой тук.
Има мозък като цяло, не е някоя куха лейка. Учеше фармация, даже работеше известно време в аптека, не знам после на къде я е отвял животът.
Като характер, казах - хитруша е, тя и затова най-вероятно седи така в ъгъла. Може и да чака перфектния момент, в който ще се отличи.
Хитруша или умница? Верно че е въпрос на интерпретация, но като изключим субективното, обективно каква е? Щото има разлика между двете.
Защото за Капитонова май всички сме съгласни, че е повече хитруша и от опит се оправя добре.

# 680
Вчера гледах само в началото … чак се зачудих коя беше тази Карина , влезнах в страницата им и видях . Незабележима ми е била до сега .
Другото интересно сигурно сте го коментирали вече … голямо падение за Гергана . Как на някои жени им доставя удоволствие да са , или поне да изглежда , че са “евтини” 🤷♀
Доколкото разбирам от анонса , остават 7 ли тази вечер ?

# 681
  • София
На мен са ми безлични. Единствено Венета, тази с етикета, онази с джуките, рускинята и тази с признанията ги разпознавам. Останалите ми се сливат.

# 682
На Карина роклята ѝ много блестеше и затова ми направи впечатление. После вече я видях в Инстаграм на снимки и ми хареса.

# 683
Единственото странно нещо, което Карина до сега е направила, беше във вечерта на влизането. Венета я посрещна, защото, както вече казах, се държеше като хостеса на вечерта; започна да я пита коя е и как е, и ѝ подаде ръка, а Карина и целуна ръката, което ме втрещи! Действието беше точно както би направил джентълмен, ако дама му подаде ръка за добре дошъл. Беше ... странно, но очевидно спонтанно и все пак абсолютно не на място.

# 684
Хитруша или умница? Верно че е въпрос на интерпретация, но като изключим субективното, обективно каква е? Щото има разлика между двете.
Защото за Капитонова май всички сме съгласни, че е повече хитруша и от опит се оправя добре.
Ами за мен лично е прикрита. От типа жени е, който малко се правят на света вода ненапита, но реално не е.
Капитанова поне показва каква е в действителност и не играе роля. Но наистина не искам да и създавам образ на Карина. Нека да видим в каква светлина ще я покажат.

# 685
Людмила и на мен ми напомня на Ина,  а Гергана на Лейди Би.

Ева не ми е приятно да я гледам усмихната, по-гадна ми става така. Не ми допада визуално изобщо.

# 686
Как са й отнели правата на Карина, като работи в клинични проучвания. Много фармацевти са там.

# 687
...Не ви ли мяза на някакъв гризач?

...

# 688
На мен вежди и очи не ми харесват, студенина и подлост ми лъхат.

# 689
Хайде Виторио и тук лъсна по бели гащи.

Общи условия

Активация на акаунт