кога вашето бебе престана да се буди нощем?

• 2 238
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
  • София
В третия месец спря да се буди и спи по цяла нощ, и ние бяхме като теб - с чай и после сам се отказа и от чая и си спеше по цяла нощ.

# 46
Освен , че се будеше нощем и плачеше ...
И така докато навърши 8 месеца  Sick

# 47
Вече не се буди.  Peace
Дано и като поотрасне отново да спи така спокойно.  Praynig

# 48
a tova da go ostavia6 da reve osobeno puk ot glad mi se struva mn.gadno.ne znam za tvoite kolezki no az probvah kogato sina mi be6e na kum 2 meseca i rezultata be6e 4e naddade mn.malko.

# 49
  • софия
Аз още го чакам да спре да се буди LaughingДано да стане скоро,че вече страдам от хронично недоспиване Sad

# 50
От третия месец престана да се бъди нощем Peace

# 51
След двете годинки.

# 52
  • София
Първите ми деца ги храних до втория месец нощем, а след това съм давала вода, отвара от овесени ядки и доста са си поревавали. Спряха да се будят около 4. месец. Сега най-малката я кърмя по два три пъти. Зависи от нея. За сега съм решила да не я ограничавам с храненето, още повече че и на мен ми олеква на гърдите като я накърмя.

# 53
  • София - Бургас
Бебка престана да се буди от вторият месец.Сега става към 6,00ч. или 7,00 ч., за папане!

# 54
  • Стара Загора
И ние от 2 месец спряхме да се будим нощем.На АМ сме и вероятно засища за по дълго време.

# 55
Малката ми спря да се буди, когато започнахме дохранване с адаптирано, това стана в началото на 2 месец.По никакъв начин не съм се опитвала да избягвам храненето вечер, опитах 2 пъти с вода както ме съветваха, но не се лъжеше, беше си гладна и точка Mr. Green
На пробните кърмения, никога не надвишавах 20 мл. кърма и при нас глада беше причината детето да се буди вечер и по всяко време Sad
След като сте на адаптирано, погледни таблицата на кутията, възможно е да е преминало на по-голямо количество млякои да не си обърнала внимание и при вас причината да е глад.
Моята практика е вечер обикновено като сме на границата между  120 и 150 например  и давам 150мл. за да издържи до сутринта.Опитай и това.Успех  bouquet

# 56
И ние се будим минимум по 2 пъти. Надявам се това скоро да спре, но като чета по-горе, май не трябва да се надявам много. 

# 57
  • София
И аз ще те "зарадвам" - мойто все още се буди  Simple Smile Свиква се, няма страшно  Wink
И моето.

# 58
не помня да съм имала нощ, през която да не се е будил, а сега със зъбките е нещо страшно

# 59
Ние сме на година и месец почти, но досега не се е случвало нощем да спи по-дълго от 5 часа без да се събуди. Кърмя го още и като се разбуди, задължително си иска цицата, за да заспи. Свикнах с това нощно ставане, но с нетърпение чакам момента, когато ще започне да спи, без да се буди, или ако се събуди, да заспи сам.

Общи условия

Активация на акаунт