🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 052
  • 621
  •   1
Отговори
# 180
Така! И аз неразбрах как се получи, че и двата отбора имаха повече брадви отколкото първоначално пренесоха. На стоп-кадър забелязах, че Зоран награби и пренесе повече от 6.
Анелия и тя само две брадви взе през тунела, а Ганка остави 4 и ми се струва, че имаше вече поставени 2 в мрежата.
Браво на Драго! Но Ивайло е толкова хлъзгаво момченце, завъртя момите и ще чисти мъжете.
Йо и Бо дори не ги разпознавам, сливат ми се.

# 181
Разговорът в Бонток, който ни изненада, че сме изпуснали първия таен съвет на племето, да не би да е от по-късен момент в играта? На мене ми изглеждаше като монтажна грешка. На теория все още е възможно, ако Илиян направи фурор на острова и остане, колкото и невероятно да изглежда.
Ти ме уби! Представяш ли си верно разговорът да е от по-сетнешен епизод!?Open Mouth

# 182
Аз явно нищо не съм гледала от първите епизоди, защото в първата седмица останах с впечатление, че Илиан и Зоран са близки, а то се оказа, че не се понасяли. Не мога да кажа, че Илиан (Илиян?) ми е бил приятен от малкото показано, но Зоран получава повече екранно време и хич не ми допада. Малко многострадалната Геновева го играе, не със сълзи, но с някакви реплики как всички играели и шушукали, само той не искал много да прави това, но другите с действията си и разговорите срещу него го принудили. Той невинната душа, принудена насила да се включва в интригите, заради злите съотборници, които все планират. Не ми допада този човек.

В другото племе не разбирам защо Мила, Анелия и Ганка не си вярват. Те имат коалицията, те имат вота. Евентуално с Джулиана, могат да разкарат и изиграят мъжете, а вместо това те си издават целите планове на Ивайло и Драго.

# 183
Аз явно нищо не съм гледала от първите епизоди, защото в първата седмица останах с впечатление, че Илиан и Зоран са близки, а то се оказа, че не се понасяли. Не мога да кажа, че Илиан (Илиян?) ми е бил приятен от малкото показано, но Зоран получава повече екранно време и хич не ми допада. Малко многострадалната Геновева го играе, не със сълзи, но с някакви реплики как всички играели и шушукали, само той не искал много да прави това, но другите с действията си и разговорите срещу него го принудили. Той невинната душа, принудена насила да се включва в интригите, заради злите съотборници, които все планират. Не ми допада този човек.

В другото племе не разбирам защо Мила, Анелия и Ганка не си вярват. Те имат коалицията, те имат вота. Евентуално с Джулиана, могат да разкарат и изиграят мъжете, а вместо това те си издават целите планове на Ивайло и Драго.

Е  все пак македонеца е режисьор.

# 184
Илиян може да има предвид първата вечер, след първата игра. Ако са си правили някакъв разбор и Ванко да му е подхвърлил, че би го гласувал, ако бяха загубили.

# 185
  • София
И аз мисля, че това за съвета не е за племенен съвет, а за вътрешен дали след игра, когато си правят явен разбор или след това са се събрали да шушукат и е разбрал, ако следващата загубят, накъде ще се наклонят везните.

А за брадвите се чудя дали Александра и Анелия не са се върнали за останалите брадви, докато на нас ни показваха вече Зоран и Джулияна. Тук нещо ни спестиха и не стана ясно.

# 186
  • София
Заснемането на игрите е единственото,което не ми харесва.
Брей това Йо,направо ми скри шапката.Анелия също се представи добре,да видим как и дали ще го обясни на съотборниците си.Хубав съвет,хубав епизод.

# 187
ЧБМ !!!
Бъдете живи и здрави.

Йо е сериозна находка за играта. Струва ми се, Ганка също. Анелия и Борислава са чудесни sidekick-ери в момента.
Денис и Ивайло също имат добре построена игра за момента. Както и Карин и Мила успяха да се впишат в играта, но на по-задни позиции в техните си алианси.

Промото за днес.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 14:19 от Bengun

# 188
  • софия
Знаех, че Ифугао ще спечелят имунитета. По гласа на момичето от рекламата за предстоящия епизод, иначе не й знам името - Ганка може би.
Добре се получи, браво на Драго.
Всички жени от Бонток са ми неприятни.

# 189
  • София
Аз сега гледах промото-махат си лентите,Карин със зелена кърпа,Илиан като че пада във водата,интересно ще е Simple Smile

ЧБМ и от мен! Да сме живи и здрави!

# 190
  • Другата България
Карин ще стане от Ифугао.
Дали ще е само тя обаче?
Йо и Бо трябва веднага да впрегнат мозъците.

# 191
Възможна е и размяна според мен. Много вероятно Карин за Анелия. ( въпреки, че Карин - Миската ми изглежда много по-добре )

# 192
Възможна е и размяна според мен. Много вероятно Карин за Анелия. ( въпреки, че Карин - Миската ми изглежда много по-добре )
Спойлер
Скрит текст:
Анелия я дават как си сваля зелената кърпа. После дават Маргарита и Карин като представители на двете племена да обсъждат нещо.

# 193
Вие сте ги разнищили. Yum

Аз се надявам Илиан да спечели, според мен има добри шансове. Играта е за издържливост в ръцете, а той е жилав, не е тежък... Ивана ми се вижда по-слаба в това отношение, но ще видим. Аз и предния път мислех, че ще падне, пък Пейо...нали...

Съвета беше много добър. Никой не си разкри картите, а на Анелия и показаха точно това и толкова, колкото искаха и бяха решили. Тя веднага захапа.

На мен ми се стори, че те не толкова искаха да изгонят Александра, колкото да я накарат да си използва идола и да го изкарат от играта. Затова и искаха да насадят чувството, че тя е застрашена, за да могат на следващ съвет наистина да я изгонят, но тя пък ги усети.
Аз и предварително останах с впечатлението, че Илиан е пътник. Не мисля, че намесата на арбитъра беше това, което спаси Зоран. А на Илиан вота наистина беше без значение в конкретната ситуация, но така просто не се прави. Само един човек от другите да не беше гласувал за него и ако той беше пуснал листче за Жоро, щяха да имат равни гласове. От там нататък я камилата, я камиларя.

На мен при монтажите не ми харесва, че не дават важни части от разговорите. Ето например от предния съвет на Ифугао така и не дадоха разговора на Пейо, за да се види дали наистина е казал, че понеже е спасл на Мила живота и тя сега няма да гласува срещу него.
Сега пък, Илиан бил казал на Йоана и Борислава, че Зоран щял да гласува за тях... Казал ли го е наистина - не дадоха.
То е ясно, че ако не са го казали, няма как да излъчат несъществуващо събитие, но могат да дадат разговора, в който се намеква, че се е случило и зрителите ще се ориентират.

Това с брадвите в играта беше голям гаф. Владо каза, че колкото брадви пренесат през пясъчния тунел (на един курс, доколкото разбрах), толкова след това могат да използват за чупенето на чиниите. И изведнъж и двата отбора се оказаха с по един кош пълен с брадви! Е как стана тая работа? Ифугао пренесоха 2 брадви. Ако трябваше постоянно да ходят да ги събират след 2 хвърляния, не съм сигурна, че щяха да спечелят.

# 194
Браво на Драго, крайно време беше и Ифугао да спечелят битка, че иначе ставаше безинтересно все да падат.
В сандъчето мисля, че има писмо и ще могат да разменят играч/и от едното в другото племе.
Номера с брадвите при Ифугао и аз не го разбрах - бяха малко, станаха много.
Йо и Бо ме дразнят и все ги бъркам двете. Големи стратези, голямо нещо. Ще ги видим по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт