🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 077
  • 621
  •   1
Отговори
# 255
Не, просто си е грозна.
Ама тя /И./не го знае! 😁 Срам ме е , че е някакъв психолог- дано както често става в подобни формати, продуцентите  са послъгали и попреувеличили.

# 256
  • София
Разочароващ епизод.
Отново неравномерно разпределение на силите.
Маргото и Карин - доста тъжно, ясно е, че не са майки, но все са виждали как около тях обичат децата си.
Ивана - потрес!

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:11 от Eiger

# 257
Слънце, сол, напукали са се джуките. Ама наистина изглежда грозно.
Илиян е изгърмял отвсякъде според мен.

# 258
  • Другата България
Обаче Иван и Алекс отново са заедно, както и Куку и Пипи.
Поне аз това видях.
А ИвчУтУ горкото боя му влязла в очето.

Според мен има нехаресване между Зоран и Милен от страна на първия.
А както писах снощи, все пак наистина Анелия е клъвнала на въдичката на Бонток като цяло, и Зоран в частност, че той е застрашен, и затова го закичи с амулета на племенния съвет снощи.

Едит: Не са заедно Иван и Сашка.
В различни племена са.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 00:13 от Merri_An

# 259
Аз съм родител, но щях да избера храната. Обаче щях да кажа на Милен. Иначе да, на Маргото и се струва к’во толко’, защото не знае какво е.
Карито е доста долно човече. Затова има голям шанс да спечели, стига да лавира хитро.
Ивана какво има на устата, бляк, че гнусна жена!

# 260
Аз съм родител и въпреки това пак ще взема сандвичите. Първо като тръгваш към Филипините си наясно, че няма да виждаш никой и второ отиваш за 1 месец. Айде няма нужда от фалшиви герои.

# 261
Хиалуронът и иска са излиза 🤣.
Тарталета е права,храната е на първо място.По подло беше според мен че изяде сама единия сандвич и яде и от другите.Тази Карин все повече ме разочарова.
И все пак беше редно да кажат на Милен според мен,като разбере ще е още по тъпо.
До кога ще има арбитър защитаваш човек от другото племе,това е прекалено според мен.
Вярно е, че храната там е на първо място, но Като хем яде там, хем после и в племето. Още по-лошо впечатление ми направи Маргарита, че и тя яде, нали яде барбекю. Трябваше да остави своя пай за другите.
Милен би се зарадвал на видеото.

# 262
Ех, ‘убавицата остана.

# 263
За съжаление очаквано спечели.8 минути,направо смешно ми стана.Илиян голяма грешка направи че се движи.Парвати щеше да откара час два в една поза без проблем 😆

# 264
  • Другата България
Следващи нехаресващи се според мен - Ванко и Карин.
Тук май е взаимно.

Относно защо Драго не е избрал Милен, а Жорката.
Нали трябваше да избере от Бонток мъж?
Милен е /беше/ от Ифугао.

А, влюбените гълъбчета са в различни племена, грешката е моя.

# 265
Спечели си още три дни в играта Ивана, 8мин не е някакво изключително постижение, но се оказа напълно достатъчно.

# 266
  • София
Белезите на Маргарита не са ли прекалено "заздравели" за период от две седмици? Светкавично се развива всичко, на втората седмица племената са преразпределени, участниците имат белези, които изглеждат на три години, предлагат им разговори с близки...

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 01:44 от La Vikinga

# 267
И защо пак Маргарита е зрител, и миналата седмица беше тя....

# 268
Прави сте, че нямаше избор Драго. Но и стратегически не е зле Жоро като избор.
Ивана има по-голяма мотивация от всичките си противници до момента. И е със стабилна психика, не може да и се отрече.
Ивайло е рядко неприятен. Обаче става екшън там срещу Йо и Бо. Дано утре пак гледаме съвет на Бонток.

# 269
Аз пък се радвам, че Ивана спечели и остана. Иска и се бори.
Не я намирам и за много грозна. Предобрила е устата, но много го правят.

Общи условия

Активация на акаунт