🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 081
  • 621
  •   1
Отговори
# 270
Ех, Ивана остана. Sad
В такива игри, колкото по-неподвижен стоиш, толкова по-дълго ще издържиш.

И дано вече тази колиба на преговорите да я махнат, както и арбитрите на съветите, а и наблюдателите на острова. Като се обединяват, ще липсва момента на изненада.

# 271
  • София
Всъщност Драго можеше да избере Зоран....
Мисля, че подходи стратегически.

# 272
  • София
Ето ги новите племена:

Ifugao - Анелия, Ванко, Карин, Драго, Ганка, Георги, Александра, Джулиана

Bontoc - Ивайло, Йоана, Иван, Мила, Денис, Маргарита, Зоран, Милен

# 273
Женска игра. И все пак 8 минути! Гледала съм хора по един час стоят в тази поза. Мисля, че имаше в първия Сървайвър забележително постижение.

Аз също щях да занеса сандвичите в племето. Или поне много щеше да ми се иска да ги занеса. Никой от тях двете не е близък с Милен. Но Кари си похапна и с Маргото, и после пак в племето. Очевидно не държи сметка за такива дреболии.
Продължава да ми е симпатична, макар и егоистична.

Изцяло симпатизирам на новото племе Ифугао.

# 274
  • София
На почти всички устните им са така, загледай се.
Има и други с напукани устни, но не изглеждат така, дори очите ѝ ми се струват зачервени:

# 275
  • Sofia
Ами, точно това, "бялото", каквото и да е то, го имаше по устните на поне още 4-5 състезателя. На Ивана просто са по-надути / големи, та затова си личи повече.
Според мен, вече в лице всички изглеждат изнурени. Няма как да е иначе.

# 276
Успяха да ме изненадат с пренареждането на племената. Явно тази година продуцентите са решили да променят ширещото се у нас схващане за играта - Владо за не знам кой път натъртва, че това не е състезание за най-силния мъж, а победител ще е най-приспособимият.
Като започнаха толкова рано с пренареждането се замислих дали пък няма да направят като в седемнадесети сезон, където през два епизода им разбъркваха племената и играчите сами се чудеха коя им е коалицията.

Брутална игра за награда, класика във формата, и въпреки че аз не обичам такива игри с физически сблъсък, беше удоволствие да се гледа. Отличавам Мила и Анелия - много воля и много хъс, ако и да не им стигат силите.

Маргарита ми беше симпатична в първия епизод, но отдавна ми изпадна от всякакви класации - има излъчване, поведение и език на типична мутра.

На фона на племенната игра, елиминационната беше като някаква пародия - ееех, сега да се подържим малко, пък после да си ходим.

Дано скоро разкарат арбитъра - нелепо е едно племе да решава съдбата на друго. По-добре играчите от загубилото племе да играят за имунитет или нещо такова, отколкото външна намеса да им определя изборите.

Но най-големият гаф на продукцията е, че е допуснала играчите дотолкова да се опознаят и сближат, че да убият всякаква интрига относно кой с кого играе.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 22:53 от Дидичка

# 277
Херпеси са избили на Ивана и то много.

# 278
То ако не изглежда така , значи и осигуряват козметика или козметик и ще има писъци и хейт . Някои хора са с по-чувствителна кожа.
Да си призная честно, в началото тази динамика ми допадна, че няма все интересното да е в следващия епизод и много празни серии. Но наистина , липсата на контакт с участниците започва малко да ме дразни. Имам чувството, че никой нито харесвам нито му се дразня , понеже не ги опознавам, и май ми е все едно кой след кой изхвърча. ИВ , беше с много неприятни недостатъци , но май-по емоционално , на моменти се палех (е палех чак не , но се ядосвах за някои ситуации) . А тук даже не разбирам на моменти, че станала интрига , кой я направи и прочие

# 279
  • София

Survivor - епизод 5 (01.03.2022)

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 23:11 от Mari_Mar

# 280
  • Другата България
Туй нещо Ивана си знаех, че ще остане.
И не защото е добра, по-добра от всички, които идват до момента на острова, цъ.
Просто е по-мотивирана от тях, а и до момента и ПеЙчо, и ИлиЯнчо бяха тотал щета.
Никаква мотивация, нищо мъжко, никакъв хъс, тия и двамата все едно са се разходили на курорт и ей така, да видят какво е във Филипините, и после кой откъде е. Донякъде вече съжалявам, че Драго не остана в племе, което да го отстрани скоро. Ако изправим него срещу Ивана, или Иван ...а така като гледам, ако Ифугао загубят, Жорката ще е на пангара. И отново Ивана ще остане. Дори мисля, че изборът на Драго беше стратегически за него. Затова и не избра Зоран.
Отвратена съм от жената мъж, дори няма да ѝ пиша името повече. И към нея от епизод едно са ми чувствата, само че за разлика от Анелия тук са съвсем в друга посока. Това....нещо нито става за гледане, нито за слушане. Излишно е да казвам, че коментарите на писмото на това дете бяха потресаващо нелепи и противни, особено с онова "бла-бла". Та това е дете, за мидички ще говори, за победа на баща си ще говори, за какво да говори друго? За световния ред и бъдещето на ядрената енергия, нанотехнологиите и следващата ваксина за ковид? И сумиста женомъж щеше ли да разбере, с двете мозъчни клетки? Да, аз ако бях, щях да избера писмото. Но това съм аз.
И защо отново и пак тя на дуела на двамата островитяни? Вероятно най-цветущо разказва после....
Карин да, знаех си, че не е моя човек, и това писах. Хлъзгава, точно хлъзгава. И абсолютен егоист, никакъв отборен играч не е, особено когато става въпрос за храна и собствен комфорт, личен такъв. Да, това вероятно  трябва да е така, обаче не мога и не мога да я харесам.
Аз също симпатизирам на Ифугао, отново, и първия път в първоначалния си вид бях за тях, и сега съм "за" тях.
По-малко анти участници имам в това племе. А в него е фаворитката ми все пак.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 00:10 от Merri_An

# 281
  • София
Очаквах двете племена да са с по четирима мъже, а сега едното с пет, другото с три, единият Жорко. Аз щях да избера Милен пред Жоро поне.

# 282
  • Другата България
Вече написахме защо това нямаше как да се случи.
Жоро го избра Драго, който беше в едно племе с Милен, а условието беше да се избере играч от противниковото.

# 283
Радвам се,че има пренареждане,но така отбора с 5те силни мъже ще побеждава занапред.
И ми писна все да дават игри с елементи на борба.

Ивана не ми харесва и искам да се разкара,но дават все удобни за нея игрички и явно ще си я бутат още дълго време:(

Мила все повече ми харесва.Апропо Мила,точно днес каза в ИГ,че устните им изглеждат така,защото са напукани от слънцето и солената вода,а влагата не помага да се оправят.

# 284
Гледах откъслечно, ще гледам пак.. Продължавам да симпатизирам повече на Ифугао, макар че пак са по-слаби!

На Ивана херпесите не ме дразнят толкова, колкото огромното самочувствие, което придоби! А реално нищо особено не е направила! Илиан сякаш не се бори сериозно, а нали каза, че не знае как ще издържи сам, ако победи - нещо подобно, ако съм чула добре..

Не се шокирах толкова на решението на жената мъж (и аз отказвам да я назовавам) и Карин, отколкото на това, че ядоха! Началото на играта е и реално Милен не е бил толкова дълго отделен от дъщеря си.. останах с впечатление и че не живее по принцип с нея, т.е. тя е свикнала с отсъствието му, но както казах, не гледах внимателно..

Ей, не сте разгадали мистерията с брадвите от предния епизод..

Общи условия

Активация на акаунт