🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 075
  • 621
  •   1
Отговори
# 240
Много долни тея двете

# 241
Хем ще изхейтя Карин за решението и да вземат сандвичите, хем ще я похваля, че успя с лекота да се наложи за това решение на Маргарита.

# 242
  • Другата България
Аз сега го започвам.
Ама ви чета.

Доволна съм за Драго. Така няма да си иде скоро, силов играч е, харесва ми и чисто човешки.
Гледам, че все повече хора харесвате Анелия.
Казах ви аз, от ден едно съм си я заплюла, дано стигне напред това момиче, има потенциал в него.
Ето сега я гледам как се бори с жената мъж....

# 243
  • русе
Ивана какво има на устните си?
Защо са бели?😊

# 244
Честно ли тези две не пуснаха записа на Милен?Още повече ми паднаха в очите,даа не си родител Марги и за съжаление си личи!
Кари обясни,храна сближава ,но все пак ...

# 245
  • Mediterraneo
Ми и аз бих нахранила племето вместо записа.

# 246
  • София
Днес нямах възможност да се включа по-рано и едва сега пускам телевизора. Ивана алергия ли е развила от нещо? Или не са го споменали, визирам лицето ѝ по време на синхроните.

# 247
  • Другата България
Не, просто си е грозна.

# 248
Реално две двойни филии с малко месо няма да нахранят никого. Разбирам и приемам аргументите на Карин за решението и в опитите да се впише, но не ми харесват чисто като човек. При Маргото е по-зле - синхрона и след това в племето за решението им звучи и изглежда много зле погледнат отстрани.

# 249
Хиалуронът и иска са излиза 🤣.
Тарталета е права,храната е на първо място.По подло беше според мен че изяде сама единия сандвич и яде и от другите.Тази Карин все повече ме разочарова.
И все пак беше редно да кажат на Милен според мен,като разбере ще е още по тъпо.
До кога ще има арбитър защитаваш човек от другото племе,това е прекалено според мен.

# 250
Не, просто си е грозна.
😂😂😂

# 251
Карин е голяма лъжкиня. Маргарита си остави и двата сандвича, а тя не и стигна 1, да остави на племето другите 3...Маргарита евала и правя, че не каза за видеото само да вкара интрига и да му е криво на Милен. Мислех, че ще клекнат, но гладът си е гаден, спор няма. И все пак, ако бяха майки, нямаше да постъпят така.

# 252
  • София
Не, просто си е грозна.
Не, наистина има бели петна и на веждите и на устата, които ги нямаше досега.

# 253
  • Sofia
И за мен посланието беше малко захаросано. Ако от това зависи дали ще се наям в период, в който принципно гладувам, какво да ви кажа... Grinning Малко предизвестен избор.

Ох, този Илиян – голямо мрънкало и досадник. Хич не отива подобно поведение на мъж. За Джоли-то съм!

Ивана какво има на устните си?
Защо са бели?😊
На почти всички устните им са така, загледай се.

# 254
Не знам Драго с кой акъл избра Георги!

Тая Маргарита...
Аз също се зачудих що за логика да избере Георги пред Милен, но мисля, че Драго трябваше да избере мъж от старото племе Бонток и единствената му опция беше Георги. Ако греша, ме поправете.

Общи условия

Активация на акаунт