🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 074
  • 621
  •   1
Отговори
# 225
Егати напрегнатото!
Маргарита се справи с Драго!

# 226
Отвратителна игра. Заради игрички Ифугао останаха без достатъчно силни мъже. Нега сега Жорко да им търси пържоли да ядат, щом си го предпочетоха през Милен.

# 227
Кари не може да понесе загубата, ами да се беше раздала малко повече. А Йо-то игра ли или пак подпира пейката?

# 228
Значи Йо и Бо играят ли?Въобще не знам участват ли в игрите?
Анелия определено се постара и я забелязах.
Ох,ужасен Ивайло....и той приятел с Маргито ми то се привличат себеподобни.

# 229
Много ли ще е нахално да помоля за схемичка (със снимки) как се преразпределиха племената? Дяволче?

# 230
Карин вместо да реве да беше участвала в последния рунд.Как ще пускат Анелия срещу Маргарита,оная Драго задържа пък камо ли слаба жена.Хареса ми Милен и Мила как се раздадоха,още не са влезли обача в новия лагер и се почнаха интригите.Аман.Ивайло и Маргарита явно са съюз отпреди,много кофти че имат вече изградени отношения.

# 231
Не знам Драго с кой акъл избра Георги!

Тая Маргарита...

# 232
Не е истина просто... Ми те Маргарита и Ивайло ВЕЧЕ си се обичат, разбират и са си партия!
По-непрофесионално не знам дали е подхождано към друг сезон! Направо скапаха предаването! То вече е изиграно. Rage

# 233
  • София
Двата идола не се ли оказаха в едното племе... Т.е. би трябвало да пуснат нов?!?
Нали правилно съм разбрала - и Алекс и Ивайло са в Бонток?

Ооо не, объркала съм се... Разменили са си племената и двамата....

# 234
Изпуснах как точно Бонток спечели, но Мила се представи чудесно!
Маргарита показа силата си.
Бо и Йо са заедно, но слабички са във физическата част на играта.

# 235
Е, то стига една яка кака като Марга и играта е решена. Много мразя такива силови игри с боричкане. Кога ще вкарат малко пъзел, изометрия, нещо за концентрация и спокойствие.
Жоро не става в никоя игра за момента, но явно Драго реши, че си вика бушон, който да изгонят преди него.

# 236
Не са в едно племе двата идола. Размениха си местата.

# 237
Не гледах днешният епизод,защото го хващам наполовина и направо се отказах.Утре ще му се насладя  -целият на запис. Повода за писането ми е Владо Карамазов.Върхитена съм от него ..Страхотен човек и страхотен избор.Всичко при него е на място ,нито то по малко ,нито в повече.

# 238
  • Mediterraneo
Е, чакай малко, де, още върви предаването, схемичките по- късно.

# 239
Много ми хареса тази игра , така не съм подскачала и на националите по футбол . Браво на Мила срещу Кари , направо не очаквах , браво и на Милен . Май ще съм за Банког , повечето ми дразнители са в Инфлуенсър (леко си ги прекръстих , че иначе не мога да си изкривя клавиатурата за да ги произнесе )))

Общи условия

Активация на акаунт