🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 674
  • 621
  •   1
Отговори
# 345
Интересен факт - ПъмпРън спа срещу навеса на племето, сам.
Отделно се зарадва прекалено много на новината за загубата на Илиян, което също не е много умно.

Много хубава като идея и замисъл игра.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:17 от Bengun

# 346
  • Sunshine state
И на мен ми липсва старата музика. Губи се от духа на предаването без нея. Иначе ми харесва, динамично и интересно е. Само тия имена на племената ми бъркат в здравето. Satisfied

# 347
  • Другата България
Значи все пак познах, че Ивана чака Гогата.

Страхотна игра, да.
А, и мисля, че Ифугао ще бият.
Подредбата им ми се струва по-правилна.
Да видим.

# 348
Червените ще бият,Зоран ще наредят по добре бамбуковия път.Така си мисля.А и Милен ще въртят по бързо от Драго според мен.Вече доктора и Денис кви ще ги свършат с наливането ще видим.

# 349
Къде е Александра.

# 350
ВиК-то им куца и на двете племена при построяването на водопровода.
Браво на Ифугао, справиха се първи. Браво, че Бонток преписаха супер бързо мястото на високия елемент.
Хубава битка между двете племена.

Заслужена победа за мен на Ифугао, освен при конструкцията и Драго и Жоро се справиха по-добре според мен от Док и Денис.

# 351
Simple SmileАлександра изчезна по време на играта.

# 352
  • Другата България
Юхуууу!
Знаех си.
Подредбата ги спаси.
Бо и Йо са трагични.
Зоран също е въздух под налягане.
Жената мъж гледа като ...плашеща е.

# 353
Зоран се провали малко или много в тази игра.

# 354
Как не се усети никой че това високото парче не пасва никъде и просто трябва да се използва част от него.Толкова време се лутаха не е истина.С малко но спечелиха зелените.Дано не изгонят Милен.

# 355
Бо и Йо и за това не стават,само за стратегии.Дейстния са нужни.Зоран също слаба игра.

# 356
  • Sunshine state
Леле, тая Маргарита голям съдник.. Дай сега да ревем след загубата. Тя ще кажеш, че най-праведна от всички. Пфуу.. Тя коли, тя да беси.

# 357
Милен ще се наиграе на съвета, освен ако Ивайло или арбитъра не го спасят.
Интересно, знаят за идола на Ивайло. Според думите на Бо от Маги.

# 358
  • Mediterraneo
Като ги видя тези две недораслячки, ми спихва интересът. Не се сещам толкова противни участници в други предавания- без да са направили абсолютно нищо, чисто неприятни по излъчване са ми само. Дано успеят скоро да преборят тази коалиция, че са големи пепелянки и имат шанс да се извлачат напред.

# 359
Дано някоя от Йо и Бо, да си ходи

Общи условия

Активация на акаунт