🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 631
  • 621
  •   1
Отговори
# 510
Не вярвам аз.

# 511
В анкетата много консервативно от мен само глас за Джулиана. Не харесвам особено и Ивайло, Маргото и Ивана. Утре ще напиша плюсовете и минусите при мен. Но Ивана така на острова без много екранно време и без шансове да проявява простащината си в племе ми е почти приемлива Joy

# 512
  • София
В анкетата много консервативно от мен само глас за Джулиана. Не харесвам особено и Ивайло, Маргото и Ивана. Утре ще напиша плюсовете и минусите при мен. Но Ивана така на острова без много екранно време и без шансове да проявява простащината си в племе ми е почти приемлива Joy
И аз само за Джулияна гласувах. Иска ми се и Ивана да отпада вече. Маргото поне е по-дейна, по-интересна ми е от Ивана. Не, че и на Маргарита съм фен, но разбирам защо са я избрали, в игрите се представяше много добре. В Игри на волята щеше да стигне по-напред.

# 513
  • София
В последния брой на списание "Biograph" има 12 страници, посветени на новия сезон на Сървайвър. Аз си го купих заради "Сексът и градът", броят е посветен на сериала, но останах приятно изненадана от материала за Сървайвър, макар и само по диагонал да съм го прочела засега.

# 514
Видях го днес, но подминах и взех Космос. Утре ще го купя.

# 515
  • София
По никакъв начин не мога да си обясня масовата омраза към Ивана... Какво толкова не ви допада момата? Да, не е първа хубавица, нито пък и помагат в това отношение изкуствените tatas, устни и липосукнатия корем. Но е мотивирана да играе и го показва, повече или по-малко добре... Ако трябва да се мрази някой, това би трябвало да е некадърно комплексарче като Пейо (на този сигурно и виаграта вече не помага), или пък Жорко, който само поляга мазния си търбух и сигурно опустошава сексуално местните флора и фауна когато камерите не го гледат... Оставете Ивана на мира, тя ще става по-добра (може би) в играта...

# 516
  • София
Мен ме дразни, че дават игри в които тя очевидно се чувства комфортно. Според мен я бутат от екипа, дано да бъркам, защото много мразя подобни неща, но доста ми намирисва. Да видим каква ще е играта в понеделник, но нали се сещаш с това висене (каквото и друго да правят) кой ще има предимство предвид килограмите.
Специално за острова Ивана е абсолютно излишна и негледаема. Те за това и не я дават или и отделят макс 2, 3 минутки.

# 517
  • София
И аз очаквам с нетърпение дуела между Ивана и Маргарита, поне такъв тип challenge не си спомням да съм гледал в който и да е от всичките итерации на Сървайвър. Дано наистина продЮцентите не побутват Ивана, но аз очаквам всичко когато става дума за Галошев...

# 518
  • София
Аз никого не мразя от участниците, а и не съм забелязала кой знае каква жлъч да се излива върху тях в темата на предаването, сравнено с други подобни предавания. Сигурна съм, че поставени в едно друго предаване, много повече от тях щяха да са станали крайно неприятни на зрителя във втората седмица. Тук епизодите са по-балансирани и не се набляга толкова на същността на всеки. С изключение на мръсния език на Пейо и Джулиана, това дори да се опитат редакторите, трудно ще го скрият.

Ивана е излишна, както и самият остров, не ми харесва този елемент - нито тук, нито в "Игри на волята", макар че там, с попадането на Мартин в него, проявих минимален интерес, защото ми се щеше да остане. Та затова и не проумявам как Николай Мартинов спечели, прекарвайки 70% от престоя си там, добре че предходната година не спретнаха подобен номер с Георги Дренски. Никак не ме впечатлява битието на изолирания участник, който няма никакво касателство към играта до самия финал.

# 519
На Ивана какво да и дават,по цял ден спи и не прави нищо.Нито дърва си беше събрала,нито беше пипала нещо по вече готовия навес.Иначе Пейо и виновен че и изгорил дървата 😂.Лично аз не я харесвам нито визуално,нито като поведение тип мутреса,на каквато и се е докарала.Още като видях че не може да плува,ми беше ясно че ще е втора Мани.Със слаби противници всеки може,ще видим с Маргарита дали толкова лесно ще спечели като до сега.

# 520
Споменахте йогийската поза, в която Георги … си “режеше” ноктите? Simple Smile Може би е започнал да се грижи повече за себе си след думите на Маргарита за хигиената му.

# 521
Георги и ниската му хигиена въобще няма да ги коментирам.Само съжалявам хората които са принудени да живеят с него.Не ми се мисли и за хората в болницата за които се грижи.И не няма нищо общо с килограмите му,тук си липсва елементарно възпитание и хигиена,явно си е мърляч.Цяла седмица в тия жеги с непрани дрехи,не искам и да си представям аромата.Гнусотията с ноктите просто дозатвърди лошото ми мнение за него.

# 522
  • София
Та затова и не проумявам как Николай Мартинов спечели, прекарвайки 70% от престоя си там, добре че предходната година не спретнаха подобен номер с Георги Дренски. Никак не ме впечатлява битието на изолирания участник, който няма никакво касателство към играта до самия финал.

Напълно споделям мнението, че острова и идолите са пълна перверзия, тъпотия и излишен опит да се генерира допълнителен интерес към предаването, което фактически е напълно излишно.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 21:43 от assenovt

# 523
Занев, Ники Мартинов и Ваня Дж., охххх ❤️❤️❤️ ей такива хора ми се гледат в Сървайвър, умни, сръчни, стратези.

Не харесвам..
1. Мила - лукава, първо рева, после с този коалицийки, с онзи коалицийки, накрая се гушка на доктора, а всеки ден за гаджето си говорила. 🤮🤮🤮 Не ми харесва и по външен вид, ужасна коса, ужасни вежди, ужасна обеца на носа
2. Ивана - кифла, прекалено самочувствие без покритие. Може би е връзкарка, че й дават игри - женски, за да бие. Не ми харесва и това, че уж умна жена, бизнес там анализатор ли каква беше, на 43 години се излага да се гъзи само по прашки и ц@ци, да се натиска с 20 годишно футболистче - скакалец.
3. Ивайло - смешник, подлизурко, простичък и злобен скакалец
4. Маргарита - простовата, прекалено директна, груба
5. Джулияна - същите неща като Маргото
6. Милен - добряк, но кух като хралупа..
От хората, които биха написали 1 изречение с 5 правописни грешки. Просто не харесвам тъпи хора, иначе не е лош човек и играч.

Харесвам:
1. Драго - силен, готин, умен, добър
2. Зоран - скрита лимонка е той, режисьорче
3. Анелия - добре играе, умна, хубава (само ме е яд, че спаси Мила)
4. И малко докторчето - ще излезе голям стратег, всички доктора това, доктора онова, жените краката отварят като го видят, а дори не е хубав.

# 524
  • София
Поинтересувах се от музиката на "Сървайвър". Заглавната песен на предаването се казва "Ancient Voices" ("Древни гласове") към нея се добавят различни елементи, в зависимост от територията, на която е заснет всеки сезон. Песента съдържа само две строфи, които се повтарят. Те всъщност са част от руска фолклорна песен - "Пойду-выйду на улицу" ("Ще изляза и ще отида навън"). Първата строфа се състои само от вокали: "е-ой-лёли-лёли –ля-ли; лёли-лели", въпреки че на мен ми звучат така. Втората строфа  е следната: "Да разыграю хоровод; да я у милого ворот" ("да ще играя в Хоровода, да - пред портата на моя любим"). Ето и транслитерация на английски, която доста ми помогна да чуя именно това в интрото:

eh eh oy, lyoll lee lyoll lee, lyah ah, lee ee, lyoll lee lyoll lee, dah rah
zigg ra yoov hurr roh vudd da ya woo mee loh vuh vorr rut eh eh

Двете строфи, които по-късно стават интро на "Сървайвър", за първи път са издадени в този вид като част от албума "Earthbeat" през 1987 г., песента носи името "Kurski Funk" и е в изпълнение на американския саксофонист Пол Уинтър и ансамбъл „Дмитрий Покровски":

От 2019 г. песента вече не е част от "Сървайвър". Това се случва в 39-ти сезон, защото интро вече няма. Водещият Джеф Пробст пояснява, че това е така, защото повече не могат да си позволят толкова екранно време (сезонът е с 20 участника) и заснемането на индивидуални кадри на всеки участник е прекалено скъпо. Тогава хаштагът #SaveTheSurvivorIntro става тенденция, но и досега шоуто не включва индивидуално интро на участниците. 42-ри сезон ще започне на 9.03.2022 г. в САЩ. Мисля (защото не съм гледала "Survivor US" от доста време, че песните в началото са различни през последните три сезона, не съм сигурна, че тази, която използва "Сървайвър България" в момента е официална, но ние сме запазили интрото с участниците.

Източник: https://www.distractify.com/p/survivor-theme-song

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 01:14 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт