Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 672
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Заивиси от лабораторията, в която ще ги пуснете. Аз ги направих в близката до нас и за 10мин. бях готова като си носих урината и не съм давала там тепърва. Иначе резултатите излезнаха в рамките на деня.

# 571
Аз също ги пуснах в лаборатория - МЦ Лора. Сутринта отидох към 9:30-10 и до обяд бяха вече готови, но и бях от първите, които даваха кръв и за това и станаха бързо.

Момичета, когато си пускахте изследванията (ПКК, урина и т.н.) дълго ли чакахте за резултатите? В сряда сутрин, към 8, трябва да отида до болницата да ги пусна, а след това официално да ме запишат на ЖК. Чудя се дали ще ми отнеме много време, понеже съм на работа от 10. Сигурно ще закъснея и съм предупредила, ама се притеснявам да не ми отиде половин ден. Grinning

# 572
Какво имате предвид под кръвен тест? Аз знам само за пренатален/генетичен /кръвен / който си направих и аз в 13гс и разбрахме пола на бебето /момиченце/, но те са предимно за хромозоми за Даун/Едуард и Патау, а пола е бонус да се разбере, не съм чувала само за пол да се пуска такова изследване /хич не са и евтини/. Ако решите да си правите, да, 99% са сигурни и не съм чула случай да се обърка, заради фетално-майчиния микрохимеризъм /клетките на бебето мигрират в кръвта на майката/.

Здравейте бъдещи мами!Днес научих моят термин който е на 17 ноември. Разбира се пола още не го зная,казаха ми че е още рано,около 20 седмица ще се разбере със сигурност. Имам един въпрос.
Имам мои приятелки които ходят на частна болница и чрез кръвен тест още в 9г.с.-10г.с. вече знаят на 95% пола на бебето!Какво мислите достоверни ли са тези тестове според вас и колко с точност може да се разчита на тях?
Благодаря предварително. Успех на всички мами Simple Smile

# 573
Здравейте, мами на ноемврийски бебета Simple Smile в момента съм 13г.с. и вече знам 100% пола на бебо за разлика от първата ми бременност по време на която дълго време “не се показваше” и “се криеше”. Малко ми е странно да знам толкова рано. Изгуби се тръпката някак Wink

# 574
Здравейте момичета,
очаквам коментар от доктора ми вече два дни и се притеснявам.
Притесняват ме двете оградени стойности, някой с подобни и да е имал кометар от доктора си?

# 575
  • София
И какво Ви притеснява в тези числа?

# 576
И какво Ви притеснява в тези числа?
Когато нямам отговор, започвам да ровя за информация и попаднах на статия със следната диаграма:
https://www.researchgate.net/figure/Figure2-Distribution-of-MoM- … dark_fig2_5311861
Разбира се, че очаквам отговор от доктора си, но ...имам притеснения. Може да са неоснователни.

# 577
  • София
Като цяло на база статистика не виждам какви притеснения трябва да имате Simple Smile Говорете си с лекаря, но все пак би трябвало да Ви обясни, че БХС е само статистика.

# 578
Като цяло на база статистика не виждам какви притеснения трябва да имате Simple Smile Говорете си с лекаря, но все пак би трябвало да Ви обясни, че БХС е само статистика.
Благодаря ви за отговора, но не споделям мнението ви.
Тези статистически изследвания, далеч не са безмислени и не са за подценяване.

# 579
Тази медиана само те си знаят какво означава. Виждала съм го 0.50 до 5 и все са казвали че е ок. Не е конкретно за мен. Генетикът/Лекар ще ви обясни най-добре, дали има повод за притеснение и дали трябва да се следи нещо.   
Здравейте момичета,
Притесняват ме двете оградени стойности, някой с подобни и да е имал кометар от доктора си?

# 580
Тази медиана само те си знаят какво означава. Виждала съм го 0.50 до 5 и все са казвали че е ок. Не е конкретно за мен. Генетикът/Лекар ще ви обясни най-добре, дали има повод за притеснение и дали трябва да се следи нещо.   
Здравейте момичета,

Следящият ме доктор ми отговри, притесненията са ми неоснователни, всичко е наред. Благодаря!

# 581
Здравейте. Преди седмица правих изследвания. Кръв урина цитонасмаска
И БХС в лаборатория Рамус. Гинекологът ми казва че изследванията са добри но виждам някакви нередно според мен неща в резултатите от урината.
За цитонасмаската изобщо не разбирам какви са резултатите.
И другото което искам да попитам е дали според вас БХС дали ще излезе в сайта където проверявам и другите неща.?

[/img]

# 582
  • София
Аз не виждам снимката от резултата обаче. Пробвайте да я качите пак.

# 583
# 584
  • София
Цитонамазката обаче я няма тук. При мен от самата болница ми казаха, че само лекаря ще има право да я види и ще ми я предостави той, може при вас да не е така де.
Иначе другите изследвания си изглеждат нормално, единствено урината ама щом лекаря е казал, че няма от какво да се притеснявате, значи няма.

Общи условия

Активация на акаунт