АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 266
  • 785
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Консултацията с ортопед е 60лева. Не вярвам тази с кардиолог да е 600 лева.
Може би, момичето, което е платила тази сума, не е здравно осигурена.

# 151
По скоро ще е цена за неосигурени лица.
Мисля че дами тук бяха споделяли цените за ортопед и кардиолог и бяха нещо до 100лв всяко

Не съм запозната, но май правят консултация с каридолог, ортопед и те се заплащат допълнително и може за това да е казала 2500 лева.

# 152
  • до най-прекрасния мъж
Не съм запозната, но май правят консултация с каридолог, ортопед и те се заплащат допълнително и може за това да е казала 2500 лева.
Кардиологът не е задължителен за всички. Аз имах и платих 80 лв отгоре, но вдигнах кръвно след раждането и имах нужда. Консултацията с ортопед е по желание, беше 50-60 лв. Аз не я направих. Взех си направление от педиатъра на детето и си я заведох при избран от мен ортопед на двумесечна възраст напълно безплатно. Аз такива масовки не обичам - да ми взимат детето  и да не мога да си задам въпросите, които ме интересуват, пък и да си платя за тази услуга.

# 153
Момичета, има ли някоя от вас, която е раждали нормално в Селена и е ползвала покритие по допълнително здравно осигуряване? Дочувам, че понеже от Селена искат да си усвоят всичко по клинична пътека, за тези 1850 лв, които ние плащаме, издават фактура, но описаните вътре неща пък застрахователят отказвал да покрие. Покривали само "избор на екип", лимитът за което било 900 лв, и остатъка от сумата някакви тъпотии посочвали от Селена. Ще съм благодарна да споделите опит Simple Smile

# 154
  • Пловдив
Момичета, има ли някоя от вас, която е раждали нормално в Селена и е ползвала покритие по допълнително здравно осигуряване? Дочувам, че понеже от Селена искат да си усвоят всичко по клинична пътека, за тези 1850 лв, които ние плащаме, издават фактура, но описаните вътре неща пък застрахователят отказвал да покрие. Покривали само "избор на екип", лимитът за което било 900 лв, и остатъка от сумата някакви тъпотии посочвали от Селена. Ще съм благодарна да споделите опит Simple Smile

Преди години имам спомен, че беше разделено точно така, както описваш. Раждане (не помня сумата), и за остатъка беше написано нещо като обучение по първи грижи за бебето.
Сега дали е така, някоя по прясна мама да каже. Но беше разделено и при мен.

# 155
Предстой ми раждане там и също ще използвам допълнителна здравна осигуровка.
Би трябвало да фигурира във фактурата избор на екип, упойка (ако се използва) и нощувка..според мен
Някоя мама да сподели ако има копие на фактурата понеже мисля че оригинал се изпраща към застраховател.

Преди години имам спомен, че беше разделено точно така, както описваш. Раждане (не помня сумата), и за остатъка беше написано нещо като обучение по първи грижи за бебето.
Сега дали е така, някоя по прясна мама да каже. Но беше разделено и при мен.

# 156
Това пише във фактурата. От миналия месец е:

# 157
Blue angel, би ли споделила при кой ортопед води детето с направление?

Предстои ми водене на децата, записах имена от питането ми в друга тема, но да питам и тук.

# 158
  • до най-прекрасния мъж
Blue angel, би ли споделила при кой ортопед води детето с направление?

Предстои ми водене на децата, записах имена от питането ми в друга тема, но да питам и тук.
При Арнаудов, в Кючука. Но имай предвид, че графикът му излиза на 15-то число на месеца за следващия месец, без значение дали се пада събота/неделя 15ти. И се запълва много бързо. Аз записах дъщеря си в 3 през нощта и вече имаше доста заети часове. Записват се през сайта му.

# 159
Това пише във фактурата. От миналия месец е:

Ясно... никакъв шанс застраховател да покрие тези измислени допълнителни постове... Ще говоря в болницата дали не може да ми изпишат нещо друго, например единично настаняване в стая. Не стига, че плащаме близо 2000 над хилядите по здравна каса, ами и не ни изписват реална фактура, за да може да си покрием нещо по частната застраховка...

# 160
Да знаете цената за партньорска инсеминация в момента в Селена

# 161
  • Димитровград
Здравейте, момичета искам да попитам има ли и други като мен, които са разочаровани от д-р Петров. Изключително груб при прегледа, след което имах леко зацапване на салфетката и тази сутрин имах нещо което ми падна като топче кафеникаво в тоалетната. Лежа за задържане имах леки контракции, които спряха шийката ми е 2,5см нямам разкритие, нооо след вчерашния преглед от тоя малоумник продължава да ме боли и щипе отдолу и си мисля, че това е тапата ми която тръгна от наистина грубото преглеждане на тоя селянин, бръкна ме все едно бърка прасе

# 162
  • до най-прекрасния мъж
Кой е този доктор? Вероятно е нов в Селена. Аз такъв не познавам и не ме е преглеждал.

# 163
  • Димитровград
Кой е този доктор? Вероятно е нов в Селена. Аз такъв не познавам и не ме е преглеждал.
Идвал от Майчин дом......ужасен е видите ли го не давайте да ви докосва

# 164
  • до най-прекрасния мъж
Идвал от Майчин дом......ужасен е видите ли го не давайте да ви докосва
За щастие вече родих и едва ли ще се наложи. Но ми беше интересно кой е.
Леко раждане и дано всичко е наред и да не го срещате повече.

Общи условия

Активация на акаунт