АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 124
  • 785
  •   1
Отговори
# 555
Бебето веднага ми го качиха, но таткото беше с мен и се обадихме, и после той като си тръгна се обадихме да го взимат, че аз нямаше как да се грижа за него веднага след операцията. Иначе за кърмене на следващия ден ти го дават.

# 556
  • до най-прекрасния мъж
Оперираха ме малко след полунощ, детето го качиха в 18 ч, след като се обадих и помолих. Дадоха ми я да я погушкам за 10 мин и ми я взеха за тоалет и баня. За кърмене имах възможност чак на следващата сутрин, когато ни ги докараха след сутрешната визитация и баня. Първата нощ спят в ДС, вече от следващия ден са си при мама, ако всичко е наред. Памперси и мокри кърпи има в легълцето. Ако се наака, си го сменяте вие. Има и разервна дрешка, ако стане инцидент, да си го преоблечете.

# 557
Имайте предвид, че имате и катетър, който се сваля на следващата сутрин (ако сте раждали сутринта). Аз не си представям да се грижа за бебе с катетър. Но и въобще не съм правила драми. Детето си го кърмех до година и половина и само се отби, противно на всички глупости, писани за секциото.

# 558
Ако е за кърменето, няма проблем. Просто след това не го давайте в детска стая, а го дръжте при вас и на гърда. Предупредете, че искате да не му се дава адаптирано мляко. Всички са мили и се съобразяват.

# 559
  • до най-прекрасния мъж
Момичето до мен си кърмеше и още си кърми детето, при мен кърмата не тръгна. И двете сме секцио, така че това са градски митове и легенди. И двете родихме секцио по спешност с изтекли води преди определената дата за секцио, тоест и при двете процесът на раждане беше тръгнал. Така че факторите дали ще кърмите са много и секциото не е един от тях.

# 560
А сутрин вземат ли ги за тоалет или прегледи?

# 561
А сутрин вземат ли ги за тоалет или прегледи?

Да, около 6 сутринта, вечер също около 18 часа. По спомен отиваха едни 3 часа без бебетата.

# 562
И аз си кърмя детето,секцио съм.Даже докъто свикна ,а и все още понякога й давам АМ.

# 563
Здравейте. При кого в Селена си правихте Биохимичен скрининг 11-13 гс?

# 564
Д-р Матев е невероятен професионалист, земен, спокоен, но едно ме притеснява и виждам голяма промяна в него: нервност и нетърпение на моменти, особено в комуникация по телефона. Отдавам го на стреса, на който е подложен. За съпругата му д-р Апостолова чета подобни коментари. Не е критика, но аз съм чувствителна и това ме натъжава.

Може ли да изкажете мнение за д-р Матев ?

Много съм доволна от д-р Матев. Препоръчвам го с две ръце. Много добър специалист, знае какво прави, ако го попиташ дава мнението си. Моята бременност я проследи той, след това и раждането. Нямам оплаквания. 🌞☺️

# 565
Никоя дама ли няма да каже при кого е правила биохимичен скрининг 11-13 гс в Селена? Мнение за др.Апостолова?

# 566
Мнението е много субективно.

Втора и трета фетална правих при д-р Стратиева в Селена, която идва веднъж месечно.  

Извън Селена д-р Георги Амалиев ми прави замерване в първи триместър, бях с резултат от пренатест.
После във втори триместър пак.

# 567
Никоя дама ли няма да каже при кого е правила биохимичен скрининг 11-13 гс в Селена? Мнение за др.Апостолова?

Моят БХС си беше при др Ставрев, той измери каквото трябваше, взеха ми кръв и те вече си ги изпращат до София.

ФМ вече ми беше при друг лекар.

# 568

Моят БХС си беше при др Ставрев, той измери каквото трябваше, взеха ми кръв и те вече си ги изпращат до София.

ФМ вече ми беше при друг лекар.

Къде ви насочи д-р Ставрев за ФМ? Интересно ми е, защото аз останах изненадана, че ме насочи при лекар, който не работи в Селена.

# 569
  • до най-прекрасния мъж
БХС при д-р Ангел Ставрев, но той вече не практикува. 2ра и 3та ФМ при д-р Стратиева. Доволна съм. Реално БХС е измерване на определени показатели на плода. Дават ти ехографска снимка, вземат ти кръв, попълва се един въпросник и всичко се изпраща в Майчин дом в София. Реално всяко АГ, което следи бременни в Селена може да ти го направи.

Общи условия

Активация на акаунт