Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 780
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 185
На мен и сакото на Мери в бяло много ми хареса.
Отива им бяло и на двете дами, много. Heart

# 1 186
  • Някъде там
Жестоки дами в бяло си показала Лана.
Страхотни фигури.
И от мен още една дама с хубава и женствена фигура, можеща да си позволи да носи всичко.

# 1 187
  • София
Мдааа, Мари има много хубава фигура - виждали сме я и по бански. Може би една от най-приятните, нито е клощава, нито пухкава. Всичкo си има.

# 1 188
  • Някъде там
Мдааа, Мари има много хубава фигура - виждали сме я и по бански. Може би една от най-приятните, нито е клощава, нито пухкава. Всичкo си има.
На мен тя ми е фаворит от към фигура от по известните и коментирани тук.

Иначе много харесвам фигурата на София Палазуело. Снимка ми излезе вчера не знам дали е нова.

Изабела отива да учи при батко си. В него учеха и братовчедите им Николай и Феликс.
https://www.instagram.com/p/Cbpb8iTKnDG/?utm_medium=copy_link

# 1 189
  • София
Интересни времена предстоят:

# 1 190
Уха, балсам за клюкарските ни души Simple Smile ще настане една забава.... Ама да сме живи и здрави да доживеем, пък ще видим Simple Smile

Максима е прекрасна в бяло Heart Eyes
Всички други показани в бяло също са много хубави.

# 1 191
Да си кажа как аз разбирам тази и други статии за турнето?

- Обиколката е провал!

- Уилям е издрънкал глупост с онова "всеки сам си решава, ние само ще подкрепяме" (или как точно беше) и сега върти и суче как да замаже гафа си.

А за това, че ще спира традицията  за не-explain-а и complain-а, хаха!  Бива ли така!? Къде е Протокола Wink

Татето и баба ще му дърпат ушите май за самоинициативите  Rolling Eyes

The Daily Mail’s own Jan Moir yesterday labelled the tour ‘a disaster’ that left her ‘dying of embarrassment ... for our country, for the Cambridges.’
‘What this week showed is that the days of the big royal overseas visit are surely numbered,’ she wrote. ‘The very idea that the Royal Family should sally forth, in all their finery and jewels, to far-away lands to meet people they expect to bow and curtsey to them, or pay homage at the very least, is an increasing absurdity.’
превод:
Скрит текст:
Самата Ян Мойр от Daily Mail вчера определи турнето като „катастрофа“, която я накара да „умира от срам... за нашата страна, за Кеймбридж“.
„Това, което тази седмица показа, е, че дните на голямото кралско посещение в чужбина със сигурност са преброени“, написа тя. „Самата идея, че кралското семейство трябва да потегли, с всичките си тоалети и скъпоценности, в далечни земи, за да се среща с хора, които очаква да им се кланят и да правят реверанс или най-малкото отдават почит, е все по-голям абсурд.“

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 18:27 от Не се сърди, човече

# 1 192
  • София

(poster girl за естествено остаряване)

https://media.gettyimages.com/photos/queen-maxima-honorary-chair … 67072?s=2048x2048

http://images.gtresnews.com/es/feature/1278384/la-reina-maxima-d … N/ACTUALITY_TODOS

Летисия и Фелипе, обяд в чест на костариканеца

След 20 мин

# 1 193
  • Някъде там
След лъчезарната Максима в лилаво.
Чудесна е.
Летисия в червено. Дават обяд в чест на президента на Коста Рика и съпругата му.

# 1 194
  • София

Предното носене, че да ѝ видим лицето Sad

Още снимки, но цветовете са ужасни
http://images.gtresnews.com/es/feature/1278392/ss-mm-los-reyes-d … N/ACTUALITY_TODOS

# 1 195
  • Някъде там
Кои цветове ?
На мен полата много ми харесва.

# 1 196
Летисия е в някаква подобна на розовата рокля, платка и ластик или илюзия за ластик в кръста. Не мога да реша дали ми харесва.

Но Максима е прекрасна  Heart

# 1 197
Това червено Валентино на Летисия е всъщност на свекърва и.

На мен ми харесва тази приемственост.

# 1 198
  • София
Испанците няма ли да махат вече маските?
Харесва ми роклята и върху Летисия, и върху свекърва ѝ.

# 1 199
  • Някъде там
Летисия е в някаква подобна на розовата рокля, платка и ластик или илюзия за ластик в кръста. Не мога да реша дали ми харесва.

Но Максима е прекрасна  Heart
Жасмин ме е изпреварила.
Роклята е на София затова има ретро стил.

Общи условия

Активация на акаунт