Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 778
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 200
Daviz, на втората снимка София с Маргрете ли е?

# 1 201
  • Някъде там
Daviz, на втората снимка София с Маргрете ли е?
Да.

Олееее ужас. Летисия как можа да сложи такива обувки. 😲.

# 1 202
Летисия ми хареса. Червеното е нейният цвят. И обеците са красиви:

# 1 203
Че какво й е на обувките!
По Меганов тертип по-големки, за да не й стискат краката. Цял Холивуд и всички практични жени, принудени от дрескода да се качват на 20 см токчета, такива ги носят.
Аз пък се чудя, боса ли е или е с толкова фини чорапи, че не се вждат!

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 18:05 от птица

# 1 204
По Travel tv дават за кралица Бенедикт

# 1 205
  • София
Може би заради черната платформа. И на мен не ми харесват обувките, с тази платформа, но иначе са красив модел и цвят. Мисля че е боса. Не ми се струват и големи обувките, на наше ляво е добре.

# 1 206
  • Някъде там
Че какво й е на обувките!
По Маганов тертип по-големки, за да не й стискат краката. Цял Холивуд и всички практични жени, принудени от дрескода да се качват на 20 см токчета, такива ги носят.
Аз пък се чудя, боса ли е или е с толкова фини чорапи, че не се вждат!
Черната по-къса платформа от горната част ми е твърде грозно. Но лично на мен де. Не че са широки, това не ми пречи.
А високи елегантни обувки много харесвам.
Ето разликата с други нейни пак подобен модел, но в пъти  по-добре ми изглеждат .

# 1 207
  • в сърцето на един мъж...
Ех, дай Боже всекиму такова ужасно като на Кейт Simple Smile
Много интересно са матчнати Летисия и президента - той с червена вратовръзка. Фелипе обаче не е уцелил цвета на роклята на президентшата. На Летисия обувките ми харесват. На Максима това тъмното лилаво не ми харесва много, прави я по-стара като че ли.

# 1 208
  • Някъде там
Лана утре ще я видим Летисия без маска, предполагам, преди да влязат в църквата.
Лукас ми прилича повече на Зара.
Голям бузанчо.

# 1 209
Обувките като модел са красиви, но това че са и така широки ми е смешно.😂 Досега не я бях забелязала, че носи по-големи.

# 1 210
Сладурчо е малкият Лукас.
На мен не ми харесват обувките на Летисия единствено, заради платформата отпред.

# 1 211
  • Някъде там
Покрай снощната драма на Оскарите, са пуснали снимки на Каролина когато е страдала от същата болест, като жената на Уил. Това не го знаех 🙄

# 1 212
Една папарашка

Новини

# 1 213
Хубава е Летисия, но отслабнала ми се вижда.
Максима изведнъж се сбабичоса, много ме е яд, дано не смени щантавия стил на обличане.

# 1 214
И аз не знаех това за Каролина, дори не съм и предполагала.
Кралското семейство с нова инициатива по случай юбилея- 70 по 70.
Хмм 🤷🏻‍♀️

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1506932664334495745?t=Zxc … jrZc3t8g&s=19

Общи условия

Активация на акаунт