Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 776
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Попадна ми едно клипче с реверанси на покойната херцогиня Алба, днес е щяла да стане на 96.
Та харесах две рокли на София, в които нямам против да видя Летисия. Едната прилича на днешната като модел

Тезиии са огън! 😍😍

Много популярно стана с тия 40, 60, 70

# 1 216
  • Някъде там
Тирамису само ще ти кажа, Меган&Обама харесват това.😀
Лана, да уж еднакъв модел, а виж разликата като я няма грозната черна платформа.
Видях одеве това за Алба и щях да споделям, но забравих.
Зелената рокля на София изглежда добре.
Има ли по-хубава снимка ?

# 1 217
това с 50х50, 70х70 си е популярно от години. Обама имаше прекрасна инициатива за рождения си ден 50х50. Дубайското правителство през 2020 също по случай златния им юбилей - 50х50 лидерство при жените в университетска възраст.
Кралския музей в Гринуич също имат от няколко години прекрасна инициатива 30х30 за почистване на световния океан, може да разгледате резултатите, доста са активни.

Поне знаем, че като пуснат и КС инициатива 70х70 ще се спази и ще видим видими резултати, а не просто pr трик без грам резултат като една подобна кампания по-рано тази година.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 23:07 от Анонимен

# 1 218
  • София
Е, ако не видим снимките, видимо, е безмислено да го обявяват.

Давиз, това намерих. София има доста хубави неща.

# 1 219
  • Някъде там
Лана хубава е да.Цвета е страхотен. Може и да видим Летисия в нея.
Майката на булката, не я бях забелязала но ми харесва. Много нежен цвят и цветята на раменете ми харесват.

# 1 220
това с 50х50, 70х70 си е популярно от години.
Разбира се, че е популярно от години. Не е измислено през 2021 Joy

Много гости се очаква да почетат Филип. Чакаме снимки. Надявам се т.г. на Кейт да отпуснат колие с поне 5 реда перли!

# 1 221
  • Някъде там
Е, ако не видим снимките, видимо, е безмислено да го обявяват.

Давиз, това намерих. София има доста хубави неща.

Е то какъв друг резултат от инициатива която няма благотворителен характер да очакваме, освен да ги разгледаме 😉?
Сета  на Максима  е носен още 2014та. Много готино.🙂
Светлините са различни, затова изглежда в други цветове.

# 1 222
Тъкмо и аз идех със сета на Максима:

Полата и блузата са марка COS, много любим бранд, изобщо не съм учудена, че всичко по нея ми хареса.
Обувките също са страхотни😍

# 1 223
  • София
Кралица Елизабет и кралското семейство днес ще отдадат почит на принц Филип, херцог на Единбург, на служба за благодарност за живота и работата му.

Очаква се кралицата да присъства на възпоменателната служба на херцога на Единбург по-късно днес.
Някои от по-големите правнуци на принц Филип също може да присъстват, за да имат шанса да почетат своя "много обичан" прадядо.

# 1 224
Максима отслабнала ли е или е фотошоп? Ако е да, то тя изглежда превъзходно, на една нога е с Летисия, Кейт и Рания!

# 1 225
  • Някъде там
Максима отслабнала ли е или е фотошоп? Ако е да, то тя изглежда превъзходно, на една нога е с Летисия, Кейт и Рания!
Кое да е фотошоп ?
Има много вчерашни снимки.

Тази е от 2014та само, когато пак е носен.

# 1 226
Значи е много хубава жена, с хубави крака!

# 1 227
Максима е с много хубави пропорции и стойка. И все още е с едни от най-хубавите рамене и ръце сред европейските роялки (кралици и тези на една две стъпки от короната), макар и на 50, и макар с килограми над идеалните.

# 1 228
  • Някъде там
Максима е с много хубави пропорции и стойка. И все още е с едни от най-хубавите рамене и ръце сред европейските роялки (кралици и тези на една две стъпки от короната), макар и на 50, и макар с килограми над идеалните.
Съгласна Блу. Правилната стойка и походка много помагат за хубавото усещане, ако и пропорциите на тялото са добри, съвсем нещата придобиват завършен вид. А за килограмите, женствената фигура с малко извивки, винаги ми е била предпочитаната.

Ще ги видим днес повечето дами.

# 1 229
Божеее, и Андрю ли ще ни причинят 😒
Съгласна и аз за Максима. Тя има и по- едра структура и някое килце отгоре не пречи чак толкова (:

Общи условия

Активация на акаунт